• mlinchica
    3.3k
    jel se ti zajebavas ili skautiras igrace? Za kaj te Zvone vratio u klub :lol:rokikaciga

Sljedeće godine Danish Medo u ponudi, a Brundanje gostuje u Kopenhagenu. :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    haha brundat cu ja ,medo brundo:lol: ceska verzijahttps://youtu.be/otVV5UMyM58?si=rO0ULDiChFz13Cxr
  • Kujtim Shalla
    5.5k

Ljudi ne idite na tema transfer ako boga znate , ja Sam vam jedino napadac koji je dosao danas
  • NKDZ86
    4.5k
    al ovaj luka m., kakav šup... moraš bit, da ideš završit karijeru u milanu umjesto u klubu koji ti je dao pozornicu u eu nogometu...fuj.
    nije da ga želim, ali ak već ideš iz reala bar iz neke zahvalnosti...
  • Majki2111
    4k
    Šećem tu kvartom laganini jer ne znam kaj ću sam sa sobom nakon posla, skuhao, počistio i sve. I sretnem poznanika s kojim sam išao u osnovnu u razred i dečko veli da se bavi proizvodnjom droge. I pitam ja njega kolko uspije zaradit. On kaže da uspije zaradit jedno 5-6 hiljada na mjesec, prije i šesteroznamenkasto, al da i potroši hiljadu na vikend. Da je uspio kupit auto Ciu nekakvu za 17000 za 4 mjeseca u gotovini. Kaže ostavi si čišći dio za sebe a ostalo razrijedi. Kaže netko od njegovih dobio brodsku bolest. Malo je on ovako dezorijentiran, ali mentalno kolko tolko funkcionalan da može polovit kaj se priča. I može sastavit normalnu rečenicu i prenjet informaciju koju želi. Malo guta riječi, dobro. Kaže više sam ja potrošio love nego kaj ćete vi fakultetlije zaradit.

Kaže: Vi kemičari samo drkate penis, a mi trošimo, kaže na kurve koje se drogiraju. Kaže da mi ne znamo ništa. Zanimljivo da nas ni ti radnici ne cijene. A vidiš ja pitao njega kaj on zna. Mislio si je da mi ne bismo kužili biznis razrjeđivanja i zašto to tako ide. Kaže da ne spava noćima jer zna da ubija ljude.

Kaže odi se na školsko drogiraj kao i svi normalno. Rekoh da neću da taman šećem tu lagano. Zanimljiva percepcija.

Al zanima me jel mu to održivo i kolko će dogurat. Ne osuđujem. Jednako sam pričao sa susjedom ITjevcem koji radi za svoju firmu dok se sanirao požar tu u zgradi do kao s ovim poznanikom.

Možeš saznat svašta u kvartu.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Majki naletio na kvartovskog Jessija Pinkmana.
  • Majki2111
    4k
    Da, malo me podsjetilo na njega. :lol:

Al nemam nikakvih predrasuda, možda prođe bolje u životu i nego ja. Možda je u pravu za obrazovanje.

Mi fakultetlije kasnije ulazimo u borbu na tržišta i kasnije odabiremo s kojim tržištima ćemo se boriti. I kasnije lovimo financijske zakonitosti.

Vidjet ćemo hoćemo ga sustići.
  • Droljo
    18.3k
    Bizmis sa drogicom je super. Jedino možeš u buksi završit na duže vrijeme. To zna bit sranje onda. :lol:
  • Paggini
    58.1k
    Održivo je itekako ako stekne ikakve konekcije, ako bude inteligentan i ako se kontrolira u prodaji.

Ovisi šta izbacuje - ako je trava, spid, pa čak i bonkasi u nekim smislenim količinama za pojedinca - to ga nitko od jačih igraca neće jebat u glavu, ali ako izbacuje bijelo, to je itekako drugačija priča i tu ima najviše para ali i najviše kerova koji će te zvati na razgovor, a vjerojatno i ovi iz policije ako skuže da privređuje dovoljno para.

A ako sam miješa i izbacuje veće količine, a nema konekcije, neće predugo izdurati dok ne padne.
  • Majki2111
    4k
    Ja ne znam jel oni kaj istražuju sinteze? Postoje akademiski članci o nečistoćama i sintezama toga. Postoje instrumentalne tehnike poput XRD ili NMR koje kvantitativno ili kvalitativno analiziraju uzorak. Ako je čovjek inteligentan može izbacit dobar proizvod i preotet nekome mušteriju. Mislim, nisam u tom biznisu.

Da vlada legalizira te stvari imali bismo puno više radnih mjesta za nas. To je čista naša struka.

A i kaj policiju briga za čovjeka. Preko biznisa je zaradio lovu, kao i ja s legalnim radom. Njegova lova.
  • Droljo
    18.3k
    A i kaj policiju briga za čovjeka. Preko biznisa je zaradio lovuMajki2111

Drž se ti legalnoga rada frende...
  • Majki2111
    4k
    A jesam stari. Te karte su mi podijeljene. Kasniji ulazak na tržište rada, kasnije informiranje o financijama.

Lako moguće da ekipa koja u tome je isto inteligentna i pametna i vješta ali imaju karakter koji je skloniji riziku, pa lakše profitiraju.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Vidim ja Majki da ti opipavas teren al nis od toga dok zivis sa starcima.
  • Majki2111
    4k
    Ja? Hahahaha ma jok. :lol: Ja sam stabilna osoba koja nije sklona poduzetništvu i kalkulantski dosta ulazi u rizik. Vodim predosadan život. Brijem da je takvo tržište nestabilnije a moguće da ekipa je sklonije riziku. Ne znam kak bi se tamo ja uklopio. A opet, možda tamo rade i lumeni. Idem bez predrasuda. A kaj se tiče organske sinteze to je već doktorska razina kemije jer čitaš akademske tekstove i pokušavaš uvest neku novu metodu kojom bi privukao korisnike. Nisam na toj razini niti imam iskustva toliko. A ni s instrumentima karakterizacije isto. Malo toga praktičnog smo na faksu delali. Nema teorije da bi ha solo išao u to. A i to ova ekipa kvartovska očekuje brda i doline: "Ti si kemičar, složi nam nešto!"

Potrebni su resursi, znanje, vrijeme i iskustvo. A na faksu se ne uči kako se miješa droga, nego zakonitosti s kojim ti možeš pročitat i skužit o čem se radi. Znači temelji. Ne fasada. Fasada dolazi sa iskustvom i radom.

Jedino ne znam kaj biš mogao dobit da radiš u farmaceutskoj kompaniji. To bi možda @Sajla znao bolje.
  • Droljo
    18.3k
    Ljudi! Koja je najbolja opcija za nekavu navigaciju (đaba naravno) jer mi internet neće raditi u bosni? Ima neka opcija google maps offline ili nešto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.