• miro
    6.8k
    Danas je i Živković puno bolje izgledao u paru s Dominguezom
  • BBB Sibenik
    6k
    Sad kad imamo dva dobra desna bekaDroljo

Minjan svoje mišljenje u vezi spike i prodaje za 180, nek ostane al samo na dispoziciji za desnog beka
  • Marley
    4.5k
    sta je to Cavlina obranio u zadnje vrijeme?

@mali M evo mozes mi ti odgovoriti ako si voljan.
    Mozda je meni promaklo, ja nisam vidjela da je ista obranio ovih priprema?
    Ili mislite da bi obranio ona dva gola u prvom poluvremenu?
  • Toni90d
    1.9k
    Sad bi Kova trebao nasrati ekipu iz prvog dijela, kao što je nasrao prošlu utakmicu, ekipu što je igrala drugo poluvrijeme. I onda imamo dovoljno motiviranih igrača.

Soldo li-la
    Mudri za sada pobjednik
    Goda odličan, pogotovo kad se sjetimo kako nam je ta pozicija izgledala zadnje tri sezone.
    Pačo, još mora stasati, ali ima eksploziva u njemu
    Dominguez jako zanimljiv igrač, vjerujem da će igrati u prvoj ili biti jako blizu prve momčadi
    Bulat, odlično izvođenje prekida, ali ne vjerujem da može više od ovoga kao ni do sada.
    Špika tema za sebe, dečko se bori da ostane u Dinamu, čak bi rekao da mu ovaj pozicija bolje odgovara od klasičnoga krila što je većinu vremena igrao, ali treba prvo vidjeti kako je sa Morisom.
    Kulušić na posudbu gdje će igrati u prvoj
    Hoxha, na prvu ponudu prodati, previše zuji a premalo meda daje.
  • mali M
    8k
    Sve ste rekli, Soldo je baš ugodno iznenadio. Dobio je i dosta batina jer su Mađaroni igrali dosta čvrsto... Svaka čast Špikiću, dobro je odigrao na trenutke, al na trenutke vidio njegovu nemoć.
    Meni pokazali Soldo, Villlar, Mudri, Domingez i Jakir da se sa njima mora ozbiljno računati za prvu...
    E da, i žao mi je @Marley ali Čavlina trenutno za nekoliko koplja smireniji, taktički pametnije odigravanje i siguran na golu.. meni trenutno nema govora tko je u prednosti mada sam za Čavlinu oduvijek tvrdio da mu je mjesto na modroj jedinici

Zašto su rezerve izgledale puno organiziranije od prvih 11?!ElDorado

Zato što to još nisu rezerve niti je ono prva momčad. Ovo su samo dvije momčadi iz kojih se mora posložiti prva jedanajstorka.
  • San Lorenzo
    19.8k

Kažem, treba ga isprobat jer nemamo što izgubiti...Nevistić je prvi golman posljednje dvije sezone, obrani ono što baš mora obraniti.
  • criticus
    4.3k
    Osvajamo s rezervnom postavom!
  • Nolifer
    11.9k
    Zakaj bacati silne eure na neke špice, kad Mudri trpa ko na traci i lagano može biti plavi 9?! :eyes: :cool:
  • Mr Anderson
    12.8k
    Nevistić je prvi golman posljednje dvije sezone, obrani ono što baš mora obraniti.San Lorenzo

Kad je bio zdrav pretprošle sezone i početak prošle čupao je sve i držao nas. Nakon ozljede je pao, ako je skroz zdrav treba ga istrpiti dok ne uhvati formu. Danas je dobio dva gola s 5-6 metara, ne može ništa tu.
  • hardek
    5.1k
    Neki moj rezime nakon 4. tekme

Igrači za prvih 11: Vinlof, Dominguez, Vidović
    Igrači za rotaciju: Goda, Mudri, Soldo
    Upitnici: Lisica, Ljubičić

Vilara ne znam di bi smjestio, vidi se da je tehnički odličan igrač i kvalitetom spada u prvih 11 samo mi je upitan njegov fit u ekipi. Ne znam sa kime ga upariti da ekipa u oba smjera funkcionira.

Još bi dodao da mi svaki centarski par sa KTCom izgleda lošije nego bez njega. Nadam se da će biti 4. opcija u rotaciji. Nadam se isto tako da će sljedeću utakmicu probati Galešića i Domingueza u paru jer njih još nismo vidjeli.
  • Orc123
    12.5k
    Villar je top igrac, definitivno igrac koji mora biti u prvih 11!
  • Crusades
    16.8k
    Tek sad vidio cijelu akciju za prvi gol Mudrazije. Prekrasan dupli pas.
  • rokikaciga
    2.8k
    Kako mi je pulen Živković odigrao? Nisam mogao gledati drugo poluvrijeme, a još nema reprize
  • Noel
    13.1k
    Obrana kriminal prvo poluvrijeme. Ali baš kriminal. Meni je Galešić Bernauer 2.0. Ono kaj sam pisao već od kraja prošle sezone. DINAMO TREBA NOVU JEDINICU NA GOLU! Da li to bio Čavlina ili novi igrač na toj poziciji svejedno ali Nevistić mora postat ponovno pričuvni golman.

Igra prema naprijed je solidna za ovaj dio priprema ,da imamo na pripremama barem jedno mega pojačanje u špici to bi bila potpuno druga priča na pripremama. Ovako mora izvlačit Mudražija za kojeg znamo da je maestro u realizaciji iz drugog plana.

Čavlina Jakirović Dominguez > Nevistić Galešić Theo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.