• miro
    6.8k
    Samo da ne napravimo sad neku paničnu kupovinu tipa Radeljić, jer kolega mu Galešić je i bolji i mlađi, pa opet nula bodova
  • IstokKa96
    858
    Mogli bi nastaviti tradiciju
  • Cif
    427
    ma ne neka sam čeka na pladnju
  • rokikaciga
    2.8k
    Nemojte me trazit da Kuletu radim analizu :lol:
  • Olmic
    5k
    Jednu sansu nismo napravili
  • Crle
    1.1k
    Kule nije ni na terenu. Napadački instinkt za gol nema.
  • NVKOD
    5.7k
    Standardno kao i prošle sezone - prema naprijed sto prilika za jedan gol, a u obrani svaka lopta opasnost po gol.
  • Pacho
    2.2k
    "Kulenovic se nije najbolje snasao"

Ovaj dodatak mu se ladno moze odstampati iza prezimena na dresu.
  • Sbkbbb
    388
    Po meni mimo stopera i kulenovica imamo dobru igru, od Pereza, Villara, Lisice, Stojkovica… bit ce ovo dobro, prosle godine smo pripreme top odigrali i iza toga raspad
  • KristijanHR
    161
    pa pripremne su, teške su noge, bit će bolje kad sezona krene, aha ahaa, mazanje očiju
  • crophantom
    1k
    Lako za obranu, tu smo isti ko lani, znači za kurac. Ali ni u napadu to za sad ne liči na nista, pogotovo izlasci protiv njihovog presinga di svaki božji put lopta završi kod jadnog KTCa da napuca.
    Jadan ce do 48e godine morat igrati kod nas.

Gasim ove pripreme i ne gledam do 02.08., nadam se da cemo tad liciti na nesto, mada ja očekujem da se toliko novih igraca uigra tek tamo do 10. Mjeseca.
  • E46
    1.6k
    trebao bi znat primit loptu za pocetak, a on od tehnike ima samo mobitel. Teska katastrofa od igraca, ni za vukovara on nije. Dok se njega i jos nekih ne riješimo bit ce ovako.
  • Jima
    305
    Opet nisam otišao na plažu, deja vu. A godišnji polako završava. Nikak da se opametim.
  • Fan
    1.2k
    Jebiga, znam da sam prije tekme branio dečke i da treba bit blaži prema njima, ali nemoguće je ne bit ljut nakon ovakvih predstava.
    Ne samo da nema niti nijanse pomaka od prve tekme nego fakat izgleda ko da im se ne da igrat, a to je najgore od svega...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.