• mlkaskic
    261
    Nema nikakve logike da trenutno budemo bolji nego zadnje sezone nakon ovakvog remonta. Treba malo vremena, jebeš ove pripreme.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ja mislim da nismo pogodili sa nijednim pojačanjem ovo ljeto... Podrška Bobanu naravno.
  • Noel
    13.1k
    Obrana najgori dio sezone prošle godine i onda 4 od 5 igrača su iz prošle sezone i ove u prvih 11. Okosnica Nevistić Theophil Galešić je kriminal.
  • Olmic
    5k
    Jedino odigrali dobro protiv Brava kad nije bilo orijenosa, tko zna kak je to izgledalo
  • NVKOD
    5.7k
    Kroz naše prazne stopere
    Vjetrovi nam prolaze
    A kroz golmana kiše jesene

Ne zanima me jesu li treninzi jaki ili ne, niti da je revijalna utakmica, jednostavno ne možeš dopustiti tako blatiti ime kluba! Školuje nas svaka moguća ekipa...
  • CastAway1986
    3.4k
    Porazno zvuči da nam je samo Bravo dao jedan gol , ostali 2 ili više
  • E46
    1.6k
    plivamo mi u napadu gdje pocinje obrana, kule je teska katastrofa od igraca, ni im ne doprinosi, kad nas ovi stisnu mi nemamo na koga ispucati loptu jer francuz ne zna igrat nogomet pa samo ispucava a ovaj ne zna primit loptu leđima okrenut.
  • Orc123
    12.5k
    Jel se sad smije rec kritika ili se mora cekati?

Ne mozemo igrat sa jednom 6icom! Ne mozemo....neopasni smo s krilnih pozicija, Vidovic standardno ne igra obranu, a Kule samo pokazuje koliko je neiskoristiv u igri...ako mu ne pripremis gol sansu on ne postoji na terenu!
  • dis
    71
    Možemo se mi tješit koliko hoćemo ovo su pripreme, uigrava se ekipa i to ali ovo što smo do sad vidjeli je dosta loše, a realno i igramo s dosta slabijim klubovima od nas
  • Noel
    13.1k
    Ideš u remont i onda ne promjeniš najgoru obranu u povijesti Dinama. Prvi minus Bobanu od kad je u klubu. Bilo je i vrijeme.
  • ArtVandelay
    132
    Ak ovak nastavimo Kovacevic nece docekat kraj priprema.
  • San Lorenzo
    19.8k
    Ne bih htio paničarit, al ovo je goli kurac od nogometa...idući tjedan će bit mjesec dana da pripreme traju... :confused:
  • Paggini
    58.1k
    Porazno zvuči da nam je samo Bravo dao jedan gol ,CastAway1986

Nitko tu utakmicu nije vidio.... :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin: :chin:
  • dzg717
    1.2k
    Ovi se rugaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.