• hardek
    5.1k
    Brate znam da je dosta njih zicer, al ono iznenadite me nekad :lol:
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Ovo je standard kod RPGa. Iskreno ne bi me cudilo da ga Valincic istisne. Prosle sezone smo isto par komada primili bas tako preko RPGa.
  • Jima
    305
    A nama treba deset situacija da zabijemo. Prvo ga lopta iznenadi, pa preko gola glavom, pa blok. Jedan napadač minimalno. Killer. Ali to znamo i sami.
  • Mozart4
    251
    Daj Bošnir reci koji put Dinamo, a ne 185 puta plavi....
  • Orc123
    12.5k
    Losa reakcija RPG-a ..isto tako Vidovic nonsalantno se vraca u obranu. Ovo s Lisicom nema nikakvog smisla i ukoliko ne dovedemo krilo nadam se da ce Stpjke igrat tamo jer smo totalno neopasni s tog krila! Rpg nije unutra vec od pocetka priprema...treba vidjeti zasto je to tako...nadam se da ce peobat upariti Sergija sa Galesicem jer ne moze KtC kombinatorikom odgovoriti. Kule pokazuje zasto je rotacija.....evo sukus ovih 30 minuta.....

I da, Villar daleko najbolji na terenu!
  • San Lorenzo
    19.8k
    Nevezano za gol jer je bila čista šansa, jel ima negdje podatak koliko obrana imaju naši golmani na ovim pripremama?hardek

Ja sam se zaebavao da danas i rukometni golmani imaju jači postotak obrana od naših golmana, ali s vremenom to sve više postaje zbilja.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Iskreno ne bi me cudilo da ga Valincic istisne. Prosle sezone smo isto par komada primili bas tako preko RPGa.GeneralNapoleon

Zašto bi nas čudilo. Valinčić je bolji bek od njega.
  • Crni86
    12.4k
    Ovo za rpga se vidlo i u prve tri utakmice. Djeluje nekako odsutan i dekoncentriran.
  • CastAway1986
    3.4k
    Kolega slazem se s tobom za vecinu ali Lisica je danas dosta dobar i to treba reći..Da imamo boljeg napadaca iskoristili bi njegove centaršutove
  • JakovK6
    209
    Stojke mi djeluje puno bolji na krilo nego na desetki. Imam osjecaj da uvijek donese krivu odluku. Kad treba podvalit, puca..i obratno
  • KristijanHR
    161
    sudeci po ove 4 tekme, bit ce opet kidanja zivaca...puno je jos posla pred kovom..zasad kriminal
  • Keyser Soze
    14.7k
    Ubijaju nas
  • E46
    1.6k
    Vozaju nas kao male mačiće, sramota.
  • Kruno
    976
    Dajte malo zivota u obrani
  • wolfgang14
    2.5k
    ajde danas petarda i 0 primljenih golova, samo da vidim jel možete! Obrana nam curi već dvije godine na sve strane, kao da nas je neko prokleowolfgang14

jebem ti bit će obratno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.