• Fan
    1.2k
    ova ekipa osvaja HNL, popularno misljenje.NitkoBitan

Ova ekipa bi se s Osijekom borila za 4. mjesto.
  • Crni86
    12.3k
    Slovenski šport1 prenosi ako ce nekom stekat dinamo plus
  • wolfgang14
    2.5k
    ajde danas petarda i 0 primljenih golova, samo da vidim jel možete! Obrana nam curi već dvije godine na sve strane, kao da nas je neko prokleo
  • Laugreano
    4.4k
    Očekujem danas malo ozbiljniju utakmicu.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Danas je Hoksi i Spikicu kljucna tekma, ocekujte neocekivano.
  • Paggini
    57.9k
    S obzirom da je Špika igrač za malo jače lige od poljske lige, danas će se igrati s tim mađaronima ko da su klinci na školskom
  • deda
    38.5k
    Čudi me da nitko nije ponudio 10 milja za Špiku kad je vidio ovu akciju. Trebalo bi je namontirati u polusatni film.
  • Paggini
    57.9k
    kad je vidio ovu akcijudeda

Kad su vidjeli njegovu akciju minutu prije ove :snicker:
  • deda
    38.5k
    Zato velim treba ovo namontirat u dugometražni film. :cool:

Ali ni sekunde više od ove akcije.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Ovo ga ja sam dragi Bog nagradio. Da nije njihov obrambeni igrac okrznuo loptu isla bi ravno golmanu u ruke :rofl:
  • mrgud
    469
    Obrana će curiti i dalje dok god će Mišić igrati zadnjeg veznog
  • NVKOD
    5.7k
    Ako bi bio zločest i procjenjivao tko je igrač za Dinamo na temelju ovih pripremnih utakmica, ispalo bi da pojedini povratnici mogu komotno potražiti novi klub.

U prvom redu bi mi bio Živković, Bulat i onda Soldo. Mali Živković više popravlja rajf nego što čuva igrača, Bulat je spor kao blato, osim prekida ne nudi apsolutno ništa, a za Soldu sam već odavno pisao da se nadam preprodaji jer mi nije igrač za razinu Dinama.

Drugi red bi mi činili Hoxha i Špika. Špiku već čekamo 4 godine da nešto proigra, priča se da mu treba davati šansu i sl. Kakvu šansu? Ako misli ostati, može eventualno kao zamjena, a nikako kao starter. Za Hoxhu ista stvar. Za Topića ne mogu previše reći kad je prošle sezone bio u Zrinjskom, zasad niti smrdi niti miriše. Također, nikako u prvih 11.

Za Mudrog se nadam da se malo čuva jer je on više kao neki povučeni napadač nego kreator, čekam minute u HNL-u za bolji sud. Nikako ne smije igrati u paru sa Soldom!

S druge strane, Perez-Vinlöf izgleda odlično, Goda također vrlo dobar. Ljubičić i Villar djeluju sigurni, vidi se da znaju s loptom. Za Vidovića znamo da zna igrati, Lisica nedorečen, zasad doprinos kao Špika (nadam se da neće biti kao on), a Kulušić je recimo 5x bolji nego naš Ćutuk (imaju obojica 18).

Čekam kapitalca u napadu, lijevonogog stopera i po mogućnosti desno krilo jer nam lijeva strana puno, puno opasnija.
  • Carmichael
    86

Uff, ne bi top 3 bili. Pa niti jedan od ovih igrača nam ne bi upao u prošlosezonsku prvu postavu. Eventualno Goda.. ali ova ekipa bi se borila sa Slavenom i Istrom za sredinu tablice.

Ne trebamo baš preuveličavat svoje igrače, neki od njih će bit dobri za rotaciju kao važni igrači (Villar, Valinčić), neki kao joker s klupe (Mudražija), neki kao nadolazeći talent (Jakirović), ali da bi ta ekipa konkurirala za naslov.. apsolutno nemoguće
  • Fan
    1.2k
    Previše očekujete od početnih pripremnih utakmica. I ja sam razočaran kad izgubimo i popijemo 3,4 komada, al treba uzet u obzir koliko promjena se napravi samo na jednoj utakmici i da je skoro nemoguće ne primit gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.