• De Oliveira
    1.6k
    nema veceg kluba od Dinama :)
  • Orc123
    12.5k
    Danas u 17 i 30h?
  • skener
    4.8k
    U zadnjem dijelu toga treninga, podijelio je igrače u dvije momčadi, koje su igrale jedna protiv druge, 11 na 11 na polovici terena. Iako su pripreme još u tijeku i naravno da su moguće promjene u napadu na minutažu, dojam je da se iz ove podjele može iščitati osnovna ideja trenera Dinama. I da je, zapravo, već napravio prvu selekciju. Ali, krenimo redom.

Dakle, jedna je momčad, koju trenutno možemo smatrati udarnom igrala u sastavu: Nevistić - Pierre-Gabriel, Theophile, Galešić, Perez-Vinlöf - Ljubičić, Mišić, Stojković - Lisica, Kulenović, Vidović. Na suprotnoj strani, pak, bili su: Čavlina - Valinčić, Živković, Jakirović, Goda - Villar, Soldo, Mudražija - Topić, Kulušić, Hoxha.
  • Noel
    13.1k

Remont remont remont. Na kraju 7 u prvih 11 iz prošle sezone. Rekao bi da u ovih prvih 11 ozbiljno fali novi golman,stoper i špica. I o krilu bi se dalo razgovarati..
  • JakovK6
    209
    Bulat i Špikić im nosili vodu..
  • Mali Zeus
    18.3k
    Samo da nas sve opet ne bude sram danas.
  • Mali Zeus
    18.3k
    čudno da nema Domingueza.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Remont remont remont. Na kraju 7 u prvih 11 iz prošle sezone. Rekao bi da u ovih prvih 11 ozbiljno fali novi golman,stoper i špica. I o krilu bi se dalo razgovarati..Noel

A najbolje da bude svih 11 novih, pa nemreš ni tak. Sad uostalom imamo lijevog beka konačno koji ima i pričuvu dobru, a RPG je zamjena Valinčić. Stojković je postao standardan tek u drugoj polovici sezone, a Kule igra jer je ostao jedini napadač.
    Napadač naravno treba novi, a ne vjerujem da će se ići na novog golmana, tj. neće sigurno.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Na suprotnoj strani, pak, bili su: Čavlina - Valinčić, Živković, Jakirović, Goda - Villar, Soldo, Mudražija - Topić, Kulušić, Hoxha.skener

I ova ekipa osvaja HNL, popularno misljenje. Mozda zvuci kao sala ali da u spicu ove ekipe stavis Kulenovica/Miereza i na stopera umjesto Jakira KTCa ova ekipa bi bila blagi favorit za osvajanje.
  • Zagi
    10.6k
    Ponavljam, volio bi vidjeti i opciju danas Mišić-Vili-Gabi, dok nam na krilu Stojke radi veliku razliku i presing. Bilo bi zbilja zabavno vidjeti i kombinaciju sa Mudrim na lažnoj 9 jer onda staviš Gabija i Stojketa na krila i sva trojica mogu zabiti bez razmišljanja..mali M
    Fulali smo temu pa sam preselio.

Volio bi i ja vidjeti Villara na desnoj osmici ali onda nam opet treba zamjenska šestica. Ne želim da se opet Miška rauba non stop. Znamo svi kak nam igra zgleda kada ga nema na terenu.

Vidovića i Stojkovića zajedno na suprotnim krilima ne želim gledati i mislim da niti nećemo.
    Ne samo kaj bi se obojica izgubila desno , nego izgleda mi da se rađa vrlo interesantan trio lijevo zajedno s Vinlofom.
    Ova dvojica vole međusobno kombinirati, izmenjivati mjesta i gurati se u sredinu kaj oslođa hrpu prostora Viniju, a njemu ne treba dvaput reć'.
    Centaršut ima, fali mu samo Mierez da trpa u serijama.

Bilo bi šteta to razmontirati.
  • mali M
    8k
    slažem se skroz, ali ja bi na pripremama takve stvari testirao u rotacijama. Mene ti uvijek živcira ovo prvo poluvrijeme se složi kakva takva momčad, onda drugo se ubaci skrpana momčad od prinova i klinaca.. Šta možeš vidjeti od toga? Kako će ti neki klinac i iskočiti kad je okružen sa zamjenskim igračima. Stavi malog Pavića na zadnjeg veznog kad ispred njega stoje Vili i Gabi, a leđa mu čuvaju Domingez, Galešić, Vini i RPG. Tako ćeš vidjeti kakav je Pavić potencijal, a ne da se hrva sa poluamaterima.
  • Zagi
    10.6k
    To oko mladih igrača se skroz slažem. To se trebalo prošle sezone napraviti sa Vrbom ali nije.
    No dobro, netko je procijenio da to nije to. Ja se ne slažem ali kaj ću.

Ove sezone, imaš samo Jakira koji ima dovoljno potencijala za ozbiljnu ulogu (ako ne računam strance).
    Njega bi forsirao.
    Ostali? Puno je novih igrača i igrala bi mi ista početna jedanaestorica non stop. Koliko mogu sobzirom na fazu priprema jel. Treba se to uigrati čim prije.

Od ovih u drugoj protiv Širokog ozbiljne šanse imaju samo Villar, Dominguez i Lisica.
    Hoxha, Goda i Mudražija ne mogu više od zamjene, Valinčić nepoznanica ali ajmo ga tu staviti.

17 ozbiljnih igrača plus golmani. Treba još za tri kolosjeka.
  • Ivdzo11
    7.6k
    .
    Trener Dinama još jednom želi vidjeti sve prvotimce na djelu, pa onda u dogovoru sa Zvonimirom Bobanom vidjeti tko će do početka sezone biti višak, na koga će pak računati u prvenstvu. Nekako pod posebnim povećalom bit će nastupi Marka Bulata, Darija Špikića i Arbera Hohxe, trojca koji u prvom dijelu priprema nije bio u prvom planu Kovačevića.

Danas ćemo vidjeti i na koji će način Kovačević kompletirati trojku u sredini terena. U prvom dvoboju Mišić je bio "šestica", a Ljubičić i Villar dvije "osmice", to nije najbolje funkcioniralo. Trener Dinama je onda u druga dva nastupa uz Mišića i Ljubčića u veznu liniju stavio Luku Stojkovića koji je oba puta bio - najbolji igrač Dinama. Prijenos je na platformi Dinamo Plus.
  • javolimtebejako
    2.6k
    jel danas ima prijenos?

EDIt: @Crusades ups, sada vidim. tenks
  • Crusades
    16.8k
    Ima, Dinamo+. Piše u zadnjoj rečenici posta iznad tvog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.