• Dudu 9
    759
    Ne bih htio biti negativan, ali i Mae je u prvom intervju pokazao jak personality.
    Ajmo momka prvo vidjeti na terenu.
  • Majki2111
    4k

Hmmm moj dojam je da Villar ima viši nivo komunikacije. Da bar ovdje na zoni ima neki komunikolog.
  • Majki2111
    4k
    Izmamio mi je Gonzalo osmijeh na lice ovim intervjuom. U istoj sam situaciji kao i on. Sad popunjavam rupe s talijanskim od gimnazije kaj nisam naučio. Završio studije i imam dost slobodnog vremena poslije posla.

Pobro je moje prve simpatije. Imamo fakultetliju u momčadi. :heart: :love: :100:

EDIT: Momče, zaslužio si profilnu. Nemoj me razočarat. :heart: :strong:
  • Ivdzo11
    7.7k
    A možda nas s nekim drugim brojem iznenadi i Gonzalo Villar.

Španjolac se po dolasku u Maksimir nadao broju 8, ali on je bio u vlasništvu Lukasa Kačavende, pa je preuzeo broj 6. No kako je Kačavenda postao "bivši", moguće je da se Villar okrene broju koji je nosio u Elcheu, Romi i Granadi. Svom najdražem broju. Ako ne danas, onda barem do početka sezone. Sergi Dominguez stići će na današnji dvoboj protiv Radomlja, ali taj ogled pratiti s tribina.
  • Goncalo Santos
    134
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/villar-za-germanijak-alcaraz-mi-je-dobar-prijatelj-zavrsio-sam-ekonomiju-a-u-dinamo-sam-dosao-za-dan-i-pol/147769

Istice odusevljenje Bobanovim entuzijazmom te ga navodi kao kljucnu osobu u dovodenju
    Spominje i Danija Olma koji mu je rekao sve najbolje u klubu
  • mlinchica
    3.3k
    Neovisno o njemu - Villar je zvijer. Očaran sam njim.rokikaciga

Nakon ovakve rečenice, očekujemo jednaku analizu i za njega. (nastavno na analizu Morena Ž.). :smile:
  • rokikaciga
    2.8k
    Ajme, nemoj mi to raditi :lol:

Kao sto je Omake rekao, jako veliki mentalno napor jer nemam profi alate za ovo. Jos cu morati nauciti Adobe Premier...

Podsjeti me nakon sljedece pripremne utakmice, ali ne znam hocu li ovako iscrpnu analizu napraviti
  • Crle
    1.1k
    Slažem se, i ja sam to mislio napisati. :razz:

Izvrsna analiza Živkovića. Takvi postovi dižu ovaj forum i jako su zanimljivi. :up:
  • mlinchica
    3.3k
    da, da.
    Ali i želim vidjeti to kaj ga je očaralo jer mi je u prvoj tekmi bio neprimjetan, a u drugoj (zapravo trećoj :grin: ) je imao drugu ulogu, bez Miška i dosta se vraćao iza po loptu, a napred je bilo tih finih kratkih paseva pa možda na to misli.

Kaj te očaralo, Roki? Ili da čekamo analizu. Danas je tekma.
  • rokikaciga
    2.8k
    Ma ukratko ocaralo me to sto je okomit, lopta mu se lijepi za nogu, imao je 2-3 (odokativno, jer sam se fokusirao na Morena) odlicna vertikalna dodavanja koja su proparala njihovu obranu, nekoliko puta je prosao lakocom njihove vezne igrace. Defenzivno nisam gledao jer sam gledao Zivkovica, ali imao je 2-3 dobre reakcije sto mi je ostalo u sjecanju...lose reakcije nisam primijetio ali mozda bi se otkrile kada bih samo njega gledao

Kad uzmes u obzir da je cijela predstava u drugom poluvremenu bila dosta mlaka i mlitava a primili smo golove iz nasih gluposti...on je bio jedna od svjetlih tocaka.

I ne zelim prozivljavati vise tu utakmicu :lol:
  • Crle
    1.1k
    Da i meni se je činio ok. No kada netko nspravi ovako dobru analizu zapravo se tek kod igrača vidi puni doprinos i što sve zapravo odradi.

Meni se kod Villara na prvu čini da je jako dobar sa loptom i da bi mogli vidjeti zanimljive poteze pd njega.
  • prefontaine
    2.7k
    Ma ukratkorokikaciga

Ništa ukratko, na Živkovićevoj temi si objavio 40+ slika/GIF-ova, stranica se učitava 4 ipo minute, sad si digao ljestvicu i nema spuštanja :cool:
  • Mr Anderson
    12.8k
    Biti će Villar dobar, samo kad digne fizičku spremu na pravi nivo.
  • Orc123
    12.5k
    Kakav majstor s loptom u nogama, lagan, tehnicki dotjeran, svaki njegov pas ima jasnu viziju...kako se ono kaze, drugacije udara loptu! Odusevio me danas i to na 6ici gdje je bio usamljen a on nije solo 6ica! Sa Misicem u paru bit ce odlican!
  • Keyser Soze
    14.7k
    Danas je bio odličan, očekujem da bude u prvih 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.