• Dudu 9
    755
    Ne bih htio biti negativan, ali i Mae je u prvom intervju pokazao jak personality.
    Ajmo momka prvo vidjeti na terenu.
  • Majki2111
    4k

Hmmm moj dojam je da Villar ima viši nivo komunikacije. Da bar ovdje na zoni ima neki komunikolog.
  • Majki2111
    4k
    Izmamio mi je Gonzalo osmijeh na lice ovim intervjuom. U istoj sam situaciji kao i on. Sad popunjavam rupe s talijanskim od gimnazije kaj nisam naučio. Završio studije i imam dost slobodnog vremena poslije posla.

Pobro je moje prve simpatije. Imamo fakultetliju u momčadi. :heart: :love: :100:

EDIT: Momče, zaslužio si profilnu. Nemoj me razočarat. :heart: :strong:
  • Ivdzo11
    7.5k
    A možda nas s nekim drugim brojem iznenadi i Gonzalo Villar.

Španjolac se po dolasku u Maksimir nadao broju 8, ali on je bio u vlasništvu Lukasa Kačavende, pa je preuzeo broj 6. No kako je Kačavenda postao "bivši", moguće je da se Villar okrene broju koji je nosio u Elcheu, Romi i Granadi. Svom najdražem broju. Ako ne danas, onda barem do početka sezone. Sergi Dominguez stići će na današnji dvoboj protiv Radomlja, ali taj ogled pratiti s tribina.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.