• Praskaton
    4.4k
    Prvih 11 Lokomotive
  • Pesca90
    81
    možda će zanimljiva opcija biti Krznarovo Celje da dobije i europskih minuta,a možda i za Gurlicu,ne vjerujem da može očekivati veliku minutazu i na ljeto
  • marcio amoroso
    43.1k
    U kojoj ulozi ga vidite iduće sezone?rioda

Uloga posuđenog igrača.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Dinamov srednji branič na posudbi u Lokomotivi, Moreno Živković, dobro se oporavlja nakon operacije trbušnog zida i trebao bi sa suigračima započeti pripreme za drugi dio sezone. Trener Silvijo Čabraja najavio je prozivku za petak, 3. siječnja, pa bi se nadareni stoper odmah trebao priključiti momčadi.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Vjecni talent.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Trener Silvijo Čabraja najavio je prozivku za petak, 3. siječnjaIvdzo11

Zar nije Nikica Jelavić novi trener lokomotive? :nerd:
  • Borovljanin
    241
    Kakva je situacija s njim? Nema ga na popisu igrača na službenim stranicama. Ide li opet u Lokomotivu ili?
  • mokoxax468
    1.3k
    Na popisu igrača je koji su otišli na pripreme, tako da ga se očigledno želi isprobati
  • OsamŠest
    5.7k

Škicni popis za pripreme :smile:
  • Fan
    1.2k
    Nema ga na popisu igrača na službenim stranicama.Borovljanin

Da, ovo posebno nema smisla, pogotovo jer je naš igrač vraćen s posudbe + ide na pripreme.
  • rokikaciga
    2.8k
    Dao sam si malo truda i proanalizirao zadnju utakmicu Morena...neću analizirati dodavanju između njega i Sergija jer nema smisla...već nakon 3 sekunde je ljevom nogom odigrao Sergiju, ovaj post bi imao milijun slika i više teksta nego moj diplomski. Ali ću staviti (skoro) svako iole progresivno dodavanje jer je bilo hrpa komentara kak je loš s loptom u nogama pa da vidimo jel to zaista istina. Stavljat ću i točna i netočna dodavanja, isprike ako šta promakne jer gledam na 2.5x brzinu. I s tim je trebalo sat vremena

Odlična lopta prema našem ljevom krilu koji je samo vratio loptu natrag

FKATsDX.png

Ovdje je dobro zagrabio jedno 7-10 metara sa loptom u nogama te dodao Špiki u prostor..ali Špika kontrolira loptu balvanom i vraća ju nazad Morenu koji okreće stranu prema Sergiju

SpdMljA.png

Opet točno Špiki koji opet vraća Morenu i opet se vrti strana preko Sergija

EckaruP.png

Dobro, sigurno dodavanje prema našoj šestici

bqWA8TK.png

Još jedno jako dobro dodavanje prema Lisici

8xgafHQ.png
    Z5wZLHH.png

Još jedno dobro dodavanje, sad između dvojice u njihovoj polovici, Villaru koji proigrava Lisicu u njihov šesnaesterac ali je bio ofsajd

5ffO3Yd.png

Siguran pod pritiskom

mPSXh1M.png

Ovdje mu je pobjegla lopta, stigao je dodati Godi ali očito uz mali udarac po gležnju protivnika, nije sviran faul

3jckQJ5.png
    r1HtSeY.png

Jako dobro dodavanje Mudrom, težak pas

s21GerL.png

Dosta dobar izlazak i pritisak na igrača. Mogao je biti možda malo brži da ga izbaci iz težišta, ali ništa neispravno niti spektakularno

QTCpj0P.png

Solidno ispratio dubinsku loptu, otišla u gol aut

aungBr8.png

Jako dobro izlaženje iz linije, osvojio je skok glavom i dodao našem igraču ali sudac sudi faul

yJN3CfO.png

Tu je odmah na leđima napadaču, lopta odlazi uz aut liniju, njihovo desno krilo stiže loptu

b2soyK5.png

Presječena njihova krivo dodana lopta, sigurno vraća golmanu, mogao je možda neku drugu opciju ali bolje sigurno nego da pokloni gol

YxUwTZH.png

Krivo je dodao Sergiju, oni su dodali kroz noge Soldi i njihov igrač 1 na 1 i zabija. Kiks Živkovića za gol. Napomena: imao je i Sergi jedno krivo dodavanje koje je dovelo njihove polukontre ali smo se uspjeli vratiti.

80cJWSd.png

Ostao je na širokom (hehe) prostoru 1 na 1, oke je zatvorio, mogao je možda biti korak-dva bliže da protivnik ne uspije centrirat na peterac.

o6sP8nF.png

Brzo, snalažljivo izvođenje faula, dodao Hoksđi

0qgFroj.png

Opet osvaja prostor i dodaje Godi koji prolazi svog čuvara i centrira svijeću na Lisicu

BpV4lTy.png

Sad je dosta bliže protivniku, uspio ga je izbaciti iz težišta kao što sam prethodno tražio, napravio je faul kada je probao osvojiti loptu

1otug51.png

Trebao je biti korak bliže, ali napadaču svejedno malo lopta bježi ali niti Soldo ne uspije osvojiti loptu

6Df2vHv.png

Na pauzi za hlađenje Kova vidno prigovara Živkoviću, vjerojatno jer je zajebao gol

Dosta dobra lopta u prostor Godi

IlwiEVs.png

Dobra odluka, sigurno dodavanje

pKP5nsV.png

Divlje dodavanje, trebao je po podu a ne pogoditi Mudrog u glavu.

27QsQNY.png

Osvojio skok, sada je ispravno bio na leđima protivnika

jaaSrSU.png

Točno okretanje strane

XB1o43Y.png

Ovakvih dodavanja je bilo jedno 20ak ali nisam svako stavljao

5d7UCXS.png
    YvTgxOC.png

Široki je nekako uspio doći do naše gol-aut linije, Živković zatvara igrača, ali je uhvaćen u raskoraku i naš golman mora reagirati

6HnaFTV.png

Uspio je natjerati da se lopta izbije ali samo na naših 16...gdje opet nema nijednog zadnjeg veznog

qqoxRoO.png

Dobro je zatvorio protivnika, dodavanje na naših 12-13 metara zaustavlja Villar

5zRAaGF.png

Villar ga je malo usosio ali se Živković dobro snašao (ovdje sam skužio da mogu gifove raditi)

E3gDpyD.gif

Izgubljena lopta...tko je kriv - Soldo ili Žile...obojica po meni. Soldo na petama stoji

IWxKQhw.gif

Ovdje su se svi pogubili u obrani

N83fazV.png

Žile malo prati njihovo desno krilo, pa zatvara Sergija koji je izašao, Špika gleda...na kraju dodavanje na desno krilo koje zabija gol

Loptu su izgubili naši vezni igrači

gVr4XQd.gif

Njegov igrač ga zagradi kao u rukometu, odlaže na naših 11 metara i opet nema nijednog zadnjeg veznog (Soldo?)

ot8Hxk5.gif

Dobra ideja ali na kraju izgubljena lopta

cmJSetp.gif

Uz pomoć suigrača je izborio loptu, dobio duel, pravovremeno je stao uz protivnika

4EjYv7V.gif

Opet osvajamo loptu, opet dobar izlazak, završava udarcem Solde

8oEIIGi.gif

I to je to. To su sve iole bitnije akcije gdje je Moreno sudjelovao.

Po meni je ovo čist oke s obzirom da nikada prije nije igrao sa Sergijem koji ima jedan trening, Špikićem koji nije bek i Godom s kojim mu je ovo drugi tjedan druženja na treninzima i utakmicama.

Jedno rizičnije dodavanje koje nije urodilo prijetnjom za nas, jedno krivo dodavanje koje je dovelo do primljenog gola, dosta dobrih izlazaka i osvojenih lopti....par puta je trebao biti korak-dva bliži protivniku ali to se možda može pripisati i umornim nogama u ovoj fazi priprema gdje se igrače doslovno gazi fizički.

To nije niti približno loše kao što su neki ovdje pričali, ali naravno da je to samo moje mišljenje.

Puno veći problem od Morena je ta konstantna rupa na 16-25 metara na povratnim loptama. To je nedopustivo. Krivo dodavanje se ispegla uz više minuta odigranih na terenu u paru sa Sergijem.

Zaslužuje biti dio rotacije, ali ne smije u 'stvarnim' utakmicama ovako kiksati.

Neovisno o njemu - Villar je zvijer. Očaran sam njim.
  • Zagi
    10.6k
    Položen ispit za Pyongyang PR. Čista petica.
  • NKDZ86
    4.5k
    stari, nije mi se dalo sve čitat i gledat, ali za trud evo srćeko
  • rokikaciga
    2.8k
    Hvala ti :heart:

Isao sam analizirati jer sam poceo sumnjati jel gledam istu utakmicu kao dosta komentatora na zoni..i dosta mi je da je @Omake stavio srceko kao validacija da nisam totalno lud :lol: Pa makar iz istog razloga kao ti :lol:
  • Omake
    10.4k
    odlična je analiza. Pohvala i za količinu rada i truda. Meni je vađenje slika i klipova baš mentalna tlaka, a ti si toga povadio baš masu, pa zbog toga posebna. Što se same analize tiče, to je žalosna stvarnost igranja stopera, jedna ili dvije greške totalno promjene tijek utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.