• xavier
    12.1k

Da njih zanima što javnost misli, puno bi toga bilo drugačije :wink:
  • Dino
    4.3k

Ma jasno, al kad svi krenu mrgljat protiv zoke mislim da bi bilo drukce.
    U svakom slucaju nije da ih je previse briga za mase.

ne sjećam se da sam to rekao.Kwedi

Bilo je u kontektsu Grada i reprezentacije, ja sam samo malo tvoju poantu povuko dalje. :wink:
  • SAS1987
    18.6k
    Inace sam veliki optimist ali mislim da presuda pada zbog proceduralnih grešaka. I ako dođe presuda uprava ce napraviti sve da ne dođe do promjena.

Jeda je opcija "jurišanje" na Maksimirsku 128 i fizicku pražnjenje kluba (sarkazam) ili nadanje da ce lokalni izbori u 2021 nešto promjeniti.
  • NORTE
    19.7k
    Evo zanimljivost...Nk Osijek na svojoj stranici objavio da godišnje iz prošle sezone vrijede do kraja ove godine, u ovom slučaju to je 5 domaćih Hnl tekmi.
  • Kwedi
    3.9k
    Sva sreća da je to već komentirano na HNL temi gdje je zadnji post - tvoj :smile:
  • NORTE
    19.7k
    Sva sreća da je to već komentirano na HNL temi gdje je zadnji post - tvoj :smile:Kwedi
    Nisam otvarao stranicu prije :grin:
  • Kwedi
    3.9k
    SN 16.9. 2020. AD
    Attachment
    1_PDFsam_7626 (25M)
  • Građanski1911
    329
    Obavezno pročitati okvir s potpisom stanovitog DO-a na trećoj stranici :victory:
  • xavier
    12.1k
    Mene daleko najviše živcira standarno licitiranje milijuna. Udarni tekst na drugoj stranici (znači prva stranica s tekstovima s obzirom da je stranica broj 1 naslovnica) klasično nabrajanje potencijalnih zarada...a tekstovi o nogometu dolaze kasnije.
  • vjeko1701
    18.5k
    Pa tako je već godinama i godinama. Rekao bi suptilno programiranje puka. Puno ljudo se pita zakaj svi stalno pišu o igračima u kontekstu tržišne vrijednosti a ne doprinosa na terenu. Preferira se LP ne radi prestiža ili izazova već radi toga koliko novca to donosi makar se zna da taj novac neće biti uložen u veću konkuretnost dogodine...itd itd itd. Pa kako ne bi kad se apsolutno sve u Dinamu i oko DInama gleda kroz prizmu novca a ne sportskih uspjeha.

Tu bi čak rekao da je Bjelica bio najopasniji trenutnom "sustavu". Pod njim se priča okrenula, dovođeni su igrači koji nisu imali potencijal 10+ milijunske prodaje u budućnosti. Natjecanja su se igrala radi izazova i vjere da je momčad spremna da bude kompetitivna u njima. Kad se ulazilo i ušlo u LP, ne sjećam se da se toliko pisalo o zarađenom novcu koliko o tome da li je Dinamo zbilja spreman i tamo napraviti nešto više.

Obavezno pročitati okvir s potpisom stanovitog DO-a na trećoj stranici :victory:Građanski1911

Mamićevi trofeji? Ja se zbilja nadam da si je ona zaradio barem jednu kuću na moru i stan u zagrebu svojim dupelištvom...već je davno postalo jadno i prozirno
  • Kwedi
    3.9k
    kraj onakvih prijatelja, ne treba ti neprijatelj.

Dinamo povlači puno igrača iz Lokomotive što je jako pozitivno za klub jer ti igrači dobiju iskustvo igranja pedesetak utakmica u prvoj ligi prije nego što presele na Maksimir

imbecil mutavi
  • xavier
    12.1k

Pa za Dinamo je to svakako pozitivno :wink:

A i sin mu je tamo. MIslim Dariju...
  • Kwedi
    3.9k
    Retardacijom protiv logike
  • Kwedi
    3.9k
    Svi bivši igrači i treneri Dinama su takve karakterne pičketine i govna kojih nema nigdje.

Kad čujem da treba bivši igrač bit predsjednik uprave ili kluba, evo im potomka s Noine arke nek ga nose doma
  • Kwedi
    3.9k
    38z7fy7pj3tn5ozb.jpeg

https://we.tl/t-wzgHHnjfU9 tu su cijele Sportske
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url