• Dino
    4k

Iskreno, ima puno vecih debila u nasem okruzenju koji nisu viralni i zbog kojih bi rade cuvao sake za branit svoju mamu. Ljudi koji ne prate kaj im djeca gledaju po internetu nisu svjesni da je speed jos i dobra opcija.
  • Guinness
    2.9k
    Trčao sam i ja i moja ekipa za Big Brotherovcima,Paggini

To objašnjava kaput...
  • Dr Hofmann
    3.2k
    IMG-20250419-104018.jpg

Mislim da su ovo preteče Dinamo influencera...Tad su se takvi likovi zvali šminkeri :rofl:
  • javolimtebejako
    2.6k
    Ali je problem sto je klincima od 10, 15 godina, to vjerojatno pojam, idol, dive mu se. Oni ne kuze da su to gluparije i da bi trebala biti iskljucivo neka vrsta "zabave".Marley

Da ne spominjem da, barem u ovom kratkom sazetku koji je kolega stavio, radi ultra opasne idiotske stvari.Marley

mojoj ekipi i meni su Jackass bili bogovi cije smo fore i gluparije stalno imitirali pa smo svi zivi i zdravi danas. klincima ce uvijek bit fora takve pizdarije
  • Droljo
    18.2k

Silvio & Dario fun club! :love:
  • masacusec
    5.7k
    Silvio & Dario fun clubDroljo

Žemske su se dirale na sami spomen tog kluba.
  • Crni86
    12.3k
    Ti likovi kakvi god da jesu su put do klinaca. Pa kaj nije bolje onda iskoristiti takve likove, doc do klinaca i dovest ih na stadion? Vratit ih time na pravi put i u realnost. Ti likovi su ono kaj su prije nama bili federer, debeli ronaldo itd. Njih oponasaju i zele sve isto kao i oni.

Kuzim zgrazanje starijih, ali nazalost nove generacije su takve kakve jesu. Trebat ce na neki nacin i njima pristupit jer je to buducnost kluba.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Nove generacije se onda odgaja kako treba a ne samo pustiti da degeneracija učini svoje
    Sutra će takva bit i njihova djeca i tako iz generacije u generaciju dok kolektivno ne propadnemo
  • mokoxax468
    1.3k
    Klasična priča "nove generacije su najgore, kod nas nikada tako ne bi". Nekada je bio kriv rock'n'roll, televizor, MTV ili internet, sada su Twitch zvijezde. I svi će opet pričati o propasti čovječanstva s novim generacijama, umjesto da se pogledaju u ogledalo i shvate da su postali one odrasle osobe kojima su se prije smijali.
  • Felip
    580
    .
    Ti likovi su ono kaj su prije nama bili federer, debeli ronaldo itd.Crni86

Ozbiljno u istu jednadžbu stavljaš Federera i balavce koji se glupiraju po internetu?
  • Šteco
    937
    Ja mislim da oni dole znaju samo za jednog speeda, a to nije ovaj :lol:Nolifer

"A brale, si čuja da je stiga speed?"
    "Nemoj zajebavat, a kod koga?"
    "Čuja san da je kod Rudeža?"
    "A idemo onda vidit ća je to došlo."
    "Ae."

Ovo je djelo fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna.
  • Crni86
    12.3k
    pa nebu klub cinil posao mame i tate. To je na roditeljima danas koji prvo sta naprave kad djete zaplace mu daju mobitel.

Slazem se sa tobom, ali to nema veze s klubom. Klub jedino to moze iskoristit da ih izvuce na pravi put, dovuce na stadion i vrati u realnost. Tako ih klub moze obrazovat, a sve ostalo je na roditeljima

nazalost da… jer oni te likove gledaju isto kako smo mi gledali rogera, brazilskog ronalda itd (ima izuzetaka koji te likove ne gledaju ali su vrlo vjerojatno u debeloj manjini) Ne slazem se sa tim, ali tako je. Ne kuzim kaj te tu muci, napisao sam kako je, a ne kako mislim da treba bit.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Spomenuo Speeda kćeri pa je odmah znala tko je iako tvrdi da mu ne prati kanal. :)

Jebiga, meni je sve to sranje, al ne želim zvučati kao old man yelling at the clouds. Nama su druge stvari bile fora, njima je to, samo da nisu previše na tim jubitoima. :grin:

Kak veli @Dino taj blentavi Speed je još i dobar kakvih sve sranja ima na netu (oni izazovi i takva mračna sranja itd.)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.