• rioda
    9.1k

Kaj se ovo oko njega događa? To mu je osiguranje ili fanovi? :lol:
  • Paggini
    57.5k
    apsolutni retard i dvorska ludaMathiasovi Chageri

Ne bih se baš složio s ovim epitetima.

Blesav, da, ali ne mislim da je ni glup, ni retard. Iskaču mi njegovi vlogovi i sažeci na TikToku, meni osobno jako simpatičan i pozitivan lik, za razliku od 99.9 posto te branše, ne sjedi 20 sati u svojoj sobi, nego putuje okolo svijetom, radi aktivnosti, gluposti, zajebava se i zarazan je taj njegov entuzijazam.
  • mlinchica
    3.3k
    Jel to Marinkin odgovor na našu “kampanju” s influencerima?
  • San Lorenzo
    19.7k

Sve što trebaš znati
  • blackbully
    4.5k
    zajebava se i zarazan je taj njegov entuzijazam.Paggini

Malo te čak i žalim ako su ti ovakve nakaze "simpatični" likovi.

• dis
    69
    Krivi datum na giveaway-u
  • GOAT
    3.3k
    Nije da branim lajavog ali nađite mi jednog content creatora koji nije cringe i ne izvodi gluposti za paznju? Realnost je da smo svi mi to prerasli i da nismo target audience.
  • Marley
    4.5k
    i previse :zip:
    Necu nista vise reci, uvrijedit ce nam se ova mladost na forumu :grin:
  • NitkoBitan
    28.5k
    Nije da branim lajavog ali nađite mi jednog content creatora koji nije cringe i ne izvodi gluposti za paznju?GOAT

Outdoor Boys.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ne bih se baš složio s ovim epitetima.Paggini

Ma dobro, 50% toga je on, 50% radi to od sebe zbog contenta, nego to na stranu, što točno je Damjan Rudež Bogu skrivio da prati Speeda po Splitu cijeli dan? Jel mu on kao host? Otkud su njega izvukli?

Vidio sam maloprije scenu kad mu je platio lubenicu na placu u Splitu, umro sam hahaha
  • Krizy
    58.8k
    Tog Speeda znam samo po ovome
  • GOAT
    3.3k
    Outdoor Boys.NitkoBitan

Odlican nam je jer smo mi njegov target audience ali nije streamer, ugasio se zbog debilnih komentara. Recimo da imas 12 godina, dogadaj života bi ti bio ishowspeed u Hrvatskoj a ne youtuber o preživljavanju

Jednostavno lik mora izvodit pizdarije da taj live stream djeci ostane zanimljiv jer to nije skriptani video nego live prijenos od 7-8 sati.
  • Marley
    4.5k
    Ma nije problem sto je to zabavno ne znam, Pagginiju koji je valjda, vec odrasla, formirana osoba od nekih 25 godina (nagadjam haha). To sto netko pogleda i zabavno mu je, koga briga. Sumnjam da je ijednoj normalnoj odrasloj osobi to neki uzor u zivotu.
    Ali je problem sto je klincima od 10, 15 godina, to vjerojatno pojam, idol, dive mu se. Oni ne kuze da su to gluparije i da bi trebala biti iskljucivo neka vrsta "zabave". Opcenito toliko tih influencera, youtubera ima, da djeca misle da su to normalna "zanimanja".
    Da ne spominjem da, barem u ovom kratkom sazetku koji je kolega stavio, radi ultra opasne idiotske stvari.
  • Droljo
    18.2k
    Lik je debil i nitko ili ništa me ne može uvjeriti u suprotno. Jebe mi se da ima 40 milijardi čega god. Odosmo u kurac kao ljudska rasa.
  • crophantom
    1k
    Kad vidim ko je sve uzor mladima danas mogu samo reći, iako sam nevjernik, treba se ići u crkvu Bogu molit i okrenut vjeri, ovo sve ide u vražju mater. :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.