• Dino
    4k

Iskreno, ima puno vecih debila u nasem okruzenju koji nisu viralni i zbog kojih bi rade cuvao sake za branit svoju mamu. Ljudi koji ne prate kaj im djeca gledaju po internetu nisu svjesni da je speed jos i dobra opcija.
  • Guinness
    2.9k
    Trčao sam i ja i moja ekipa za Big Brotherovcima,Paggini

To objašnjava kaput...
  • Dr Hofmann
    3.2k
    IMG-20250419-104018.jpg

Mislim da su ovo preteče Dinamo influencera...Tad su se takvi likovi zvali šminkeri :rofl:
  • javolimtebejako
    2.6k
    Ali je problem sto je klincima od 10, 15 godina, to vjerojatno pojam, idol, dive mu se. Oni ne kuze da su to gluparije i da bi trebala biti iskljucivo neka vrsta "zabave".Marley

Da ne spominjem da, barem u ovom kratkom sazetku koji je kolega stavio, radi ultra opasne idiotske stvari.Marley

mojoj ekipi i meni su Jackass bili bogovi cije smo fore i gluparije stalno imitirali pa smo svi zivi i zdravi danas. klincima ce uvijek bit fora takve pizdarije
  • Droljo
    18.2k

Silvio & Dario fun club! :love:
  • masacusec
    5.7k
    Silvio & Dario fun clubDroljo

Žemske su se dirale na sami spomen tog kluba.
  • Crni86
    12.3k
    Ti likovi kakvi god da jesu su put do klinaca. Pa kaj nije bolje onda iskoristiti takve likove, doc do klinaca i dovest ih na stadion? Vratit ih time na pravi put i u realnost. Ti likovi su ono kaj su prije nama bili federer, debeli ronaldo itd. Njih oponasaju i zele sve isto kao i oni.

Kuzim zgrazanje starijih, ali nazalost nove generacije su takve kakve jesu. Trebat ce na neki nacin i njima pristupit jer je to buducnost kluba.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Nove generacije se onda odgaja kako treba a ne samo pustiti da degeneracija učini svoje
    Sutra će takva bit i njihova djeca i tako iz generacije u generaciju dok kolektivno ne propadnemo
  • mokoxax468
    1.3k
    Klasična priča "nove generacije su najgore, kod nas nikada tako ne bi". Nekada je bio kriv rock'n'roll, televizor, MTV ili internet, sada su Twitch zvijezde. I svi će opet pričati o propasti čovječanstva s novim generacijama, umjesto da se pogledaju u ogledalo i shvate da su postali one odrasle osobe kojima su se prije smijali.
  • Felip
    578
    .
    Ti likovi su ono kaj su prije nama bili federer, debeli ronaldo itd.Crni86

Ozbiljno u istu jednadžbu stavljaš Federera i balavce koji se glupiraju po internetu?
  • Šteco
    937
    Ja mislim da oni dole znaju samo za jednog speeda, a to nije ovaj :lol:Nolifer

"A brale, si čuja da je stiga speed?"
    "Nemoj zajebavat, a kod koga?"
    "Čuja san da je kod Rudeža?"
    "A idemo onda vidit ća je to došlo."
    "Ae."

Ovo je djelo fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.