• Pacho
    2k

Vec skroz ofucan i izlizan koncept
  • Sajla
    10.5k
    tip je u potpunosti postao Španjolac... pa kak je vlastito ime izgovorio?! ne prestaje razočaravati, zaboravio i klub i naciju, stvarno potpuni nedostatak karaktera.
  • Pacho
    2k

To je "problem" tih imena koja postoje u drugim jezicima pa se ljudima ne da vodit te bitke i stalno ispravljat ljude.
  • Sajla
    10.5k
    ne ispravljam ni ja strance, ali ne mogu zamisliti da ja sam svoje ime izgovaram s naglaskom drugačijim nego što su me roditelji nazvali. možda bih drugačije govorio da živim koje desetljeće vani, možda ne bih, ne znam. ali koliko godina već gledam tog Rakitića i transformaciju od klinca iz Švicarske koji navija za Dinamo do ... ovoga, teško razočaranje. al dobro, off topic, neću više, i ovo je previše.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Rijeka predstavila Dantasa.
  • Paggini
    57.5k
    Jel to to veliko pojacanie koje su najavljivali danima?
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Nešto su i Bistrovića spominjali da bi mogao doć.
  • bluelions
    400
    Jeli taj Bistrovic dovoljno dobar za nas recimo?
  • mlinchica
    3.3k
    Raketina karijera je stvarno vrhunska.
    Veliki uspjesi sa Sevillom, kapetan, pick doživio s Barcom, gotovo nikad ozlijeđen.
    Ista stvar i s repkom. Dijelim mišljenje s onima koji ga stavljaju na sam vrh zaslužnih za “rusko srebro zlatnog sjaja”.
    I onda na kraju ode dolje postati tovar.
    Sad ostaje i raditi za njih.
    Kakva šteta.
    Bolje da se vratio u Špa, bar bi ga više poštovali.
    Jedno od većih razočarenja..
  • Zg123
    2k
    Meni Rakitic nesto ne djeluje pretjerano inteligentno niti tip osobe koji moze obavljati operativne poslove tako da me ne cudi sto se uhljebio u Hajduk kad se njihovo postojanje bazira na jeftinom marketingu
  • dmil
    761
    Rijeka radi jako dobar prijelazni rok, bit će nam neugodni konkurenti, i iskreno, malo nepopularno, ali trenutno imaju malo bolji kadar od nas, ali vidit ćemo sve na kraju transfernog roka kad odrade svoju rasprodaju.
  • BBBaranja
    3.8k
    Pogledao predstavljanje Dantasa,lik hoda kao da je bio oslobođen tjelesnog u školi a ne kao profi nogometaš.
  • NitkoBitan
    28.6k
    malo nepopularno, ali trenutno imaju malo bolji kadar od nadmil

Imas jos 20tak minuta za editirat komentar i uklonit ovo svetogrde!

Nikada u povijesti nisu imali bolji kadar od nas, nit trenutno imaju nit ce u buducnosti imat.
  • Ludovic IX
    9.1k
    kak je njihov kadar bolji od našeg? u kojoj linii su jači od nas? pričaš o kadru pa me zanimaju ta imena - najbolji stoper im je Radeljić kojeg tu večinski ne želimo jer nije na našoj razini..

naša veza i njihova se ne može usporediti po imenima - mi ih šibamo za duplo po pojedinačnoij kvaliteti. jedini igrač iz trenutnog kadra rijeke koji bi mogao igrat kod nas je Fruk ali ako uspoređujemo njega i stojekta, uvijek za stojekta jer je po meni kvalitetniji igrač i puno veći potencijal.. napad niti oni imaju a niti mi..

drugo je igra..mi svoju tek stvaramo
  • Paggini
    57.5k
    ali trenutno imaju malo bolji kadar od nasdmil

Koga bi iz Rijeke zamjenio za našeg igrača?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.