• Paggini
    57.5k
    Previše se kurčimo za nekog tko je na jedvite jade jednom pobijedio Rijeku prošle sezone.Mr Anderson

Previše se i mi kmetimo za nekog tko je bio prvak 35 puta, igrao odličnu LP, prodao dva igrača za 32 milijuna.

Potrefila nam se grozna sezona, ali ovo paranoiziranje oko Rijeke, a da ne pričam besparičnog očaja s juga je kmetsko, iskreno.
  • dmil
    761
    Zlomislic je bolji golman od Nevistića, koji je po meni mid-level HNL golman, i po meni je to pozicija koju treba pojačati na sljedecem prijelaznom roku.

Ako vec hocemo desnjaka desno, Jankovic mi je puno kvalitetniji od Lisice.

A Cop, necu napisati kontrovezno misljenje o usporedbi njega i Kuleta, iako su drugaciji tipovi igraca, pogotovo sad kad je Cop nakupio godina.
  • dmil
    761
    na staroj slavi se ne zivi, dokazano dvije sezone zaredom
  • Mr Anderson
    12.7k
    Potrefila nam se grozna sezona, ali ovo paranoiziranje oko Rijeke, a da ne pričam besparičnog očaja s juga je kmetsko, iskreno.Paggini

Gdje ti vidiš paranoju. Zdravorazumski razmišljam i govorim u prezentu, a ne u futuru.
  • Paggini
    57.5k
    Sramota za državu da jedan Hajdug nema novaca za transfere
  • SAS1987
    17.8k
    Sramota za državu da magarad nema obrazovanje :lol:

Rijeka dovede Dantasa.

Zona: Rijeka ima bolju momčad od nas.
    Mali Zeus

Ne zbog Dantasa nego zbog Duje Copa :lol:
  • ElDorado
    4.6k
    Rijeka ima igru još od Jakira, uhodan sustav, i puno im je lakse ukalupiti novog igrača u taj sustav.
    Mi tek stvaramo sustav i još s potpuno novim kadrom. Tak da su usporedbe u ovom trenutku blesave.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Kad misliš da te ovdje ništa više ne može iznenaditi onda pročitaš da Rijeka ima jači roster od nas i da bi Kristijan Bistrović pored Mišića, Ljubičića i Villara upao u prvih 11.

Ne treba podcjenjivati naše konkurente, imat će oni solidne momčadi, ali nas će se opet najviše pitati kao i svake sezone. Ako dinamo bude pravi oni nemaju šanse.
  • Nogo
    8k

Možda im ovaj posudi nešto za pojačanja.
  • Marcinko
    746
    Previše se kurčimo za nekog tko je na jedvite jade jednom pobijedio Rijeku prošle sezone. Treba nekad uključiti mozak i razmisliti o onom što se piše.Mr Anderson

Ovdje se govori o individualnoj kvaliteti, i realno(ne govorim o svojim osobnim preferencijama) nema te šanse da bi Janković, Zlomislić, Čop, Pajaziti, Karačić bili i blizu privh 11, uostalom više od pola nabrojanih je bilo u Dinamu pa nisu bili ni u zapisniku(u slučaju Čopa njegov drugi mandat). E sad sama igra je neki potpuno drugi sport, ali ako govorimo o pojedinačnoj kvaliteti(a to je jedino logično ako komentiramo kojeg bi igrača htjeli vidjeti u Dinamu) onda je razlika još i veća nego što mi navijači smatramo da je.
  • rokikaciga
    2.7k
    ista razina talenta kao Bamba
  • ElDorado
    4.6k
    Znači bilo koje ime iz HNLa koje ovo ljeto dođe tovarima i Rijeci da smo htjeli doveli bi ga prije njih
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ovdje se govori o individualnoj kvaliteti, i realno(ne govorim o svojim osobnim preferencijama) nema te šanse da bi Janković, Zlomislić, Čop, Pajaziti, Karačić bili i blizu privh 11, uostalom više od pola nabrojanih je bilo u Dinamu pa nisu bili ni u zapisniku(u slučaju Čopa njegov drugi mandat). E sad sama igra je neki potpuno drugi sport, ali ako govorimo o pojedinačnoj kvaliteti(a to je jedino logično ako komentiramo kojeg bi igrača htjeli vidjeti u Dinamu) onda je razlika još i veća neMarcinko

Pa brate mili, to sam i napisao samo drugim riječima, ali "thought police" odmah iskače. Jesam napisao da bi jedino Fruk i Radeljić mogli kod nas u prvih 11. Iz Hajduka samo Livaja.
    Mi imamo veću kvalitetu, ali nemamo jaču ekipu u ovom trenutku što je i logično jer smo najviše novih igrača doveli. Da igramo za tjedan dana, ne bih stavio 5 eura nan nas protiv Rijeke. Kao vječni optimist vjerujem da ćemo se za mjesec dana uigrat i onda bi naša kvaliteta izašla na vidjelo.
    Samo to sam htio reći, ali ne, mudraci odmah komentiraju da sam se uspaničio jer je Rijeka dovela Dantasa, koji btw meni nije ništa posebno, ali će kod njih uletiti ko zamjenski kotačić u stroj. Mi stroj tek trebamo postati, nadam se do 1. kola, ako ne onda barem do 3. i gostovanja na Rujevici.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Mlade dobijem kad čujem dobar igrač i Janković u istoj rečenici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.