• rokikaciga
    2.7k
    Radeljic, mislim da bi uz jednu sezonu mogao postati reprezentativac Hrvatske...vec sad je na radaru Dalicu
  • Omake
    10.3k
    Baš me iznenadio Dantas u Rijeci. On im je prvi igrač otkada je Jakir proveo egzorcizam koji je loš defenzivno. Svi igrači koje su od Jakirova dolaska doveli su bili dobri defenzivno za svoju poziciju, većina i jako dobri. U većini slučajeva su imali dobru kombinaciju snage, brzine i duel igre. Dantas je sve suprotno tomu.
  • dmil
    761
    Zlomislic, Radeljic, Jankovic, Fruk, Cop bi trenutno svi imali mjesta u Dinamu i vjerojatno bi uskocili u prvi sastav, cak i Bistrovic, na to dodajte da imaju opcenito balansiraniju ekipu (dzabe nama što mi imamo najjaci vezni red u ligi kad nemamo korektora vec 2 godine) i bolju uigranost. Ostatak ekipe mozda nije visoke kvalitete, ali ima iskusne HNL igrace.

S iznimkom bekova, Stojkovica, Vidovica i veznog reda (iako ovo sto sam vidio u dvije pripremne se nisam odusevio), ne vidim gdje smo mi to toliko jači od njih.
  • Dzoni
    1.6k

Ne sramoti se dalje molim te
  • Mr Anderson
    12.7k
    Rijeka ima formiranu ekipu koja sr jako malo promijenila za razliku od naše. I doveli su par pojačanja. Po tome bih ja rekao da su trenutno bolji od nas. Za mjesec dana to ne mora biti tako.
  • Mlađi referent
    13.3k

Velika šteta za njih da su izgubili Selahija. Takav igrač će im nasušno trebat da pokrije Dantasove nedostatke. Ali Rijeka radi dobro, moguće da će to i bit pokrpano do kraja roka.

U svakom slučaju, trebamo ostat na zemlji i bit oprezni. Nakon duže vremena rekao bih da oba konkurenta imaju neku ideju kako stvarno unaprijedit momčad.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Rijeka dovede Dantasa.

Zona: Rijeka ima bolju momčad od nas.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Meni Rakitic nesto ne djeluje pretjerano inteligentno niti tip osobe koji moze obavljati operativne poslove tako da me ne cudi sto se uhljebio u Hajduk kad se njihovo postojanje bazira na jeftinom marketinguZg123

Ima puno imena u imeniku.
  • dmil
    761
    slazem se, jos je pocetak transfernog roka, pa je rano za donositi zakljucke, ali koliko vidim pametno rade i spremaju nam jos jednu sezonu gdje cemo pisati krv za osvojiti naslov.

Nadam se da ljudi shvacaju da mi nismo nista jaci nego prosle godine, iako ima jos vremena da se dovedu pojacanja. Realno ovakav rok se trebao puno prije i postepeno raditi, ali sta je tu je, Boban sad ispravlja tuđe greske.
  • skener
    4.8k
    Rijeka dovede Dantasa.

Zona: Rijeka ima bolju momčad od nas.
    Mali Zeus

Dinamo dovodi Dantasa

Zona: Kaj će nam on, pa bolji je Vrbančić. Dosta više nikakvih igrača kojih se onda nećemo moći riješiti

Klasična priča
  • Dzoni
    1.6k
    Da nema slučajno i Hajduk bolju momčad od nas kad dovedu Pajazitija i Karačića
  • Mr Anderson
    12.7k

Jedino Radeljić i Fruk bi imali mjesta u prvih 11 Dinama. Kakav Zlomislić i Janković. Snaga Rijeke nije u pojedincima nego u ekipi. I samo radi toga su trenutno ispred nas jer mi imamo kompletno novu ekipu. Vjerujem da ćemo se za mjesec dana do okršaja na Rujevici i mi uigrati i kompletirati.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Da nema slučajno i Hajduk bolju momčad od nas kad dovedu Pajazitija i KaračićaDzoni

Pa to sigurno, kaj ti je.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Da nema slučajno i Hajduk bolju momčad od nas kad dovedu Pajazitija i KaračićaDzoni

Previše se kurčimo za nekog tko je na jedvite jade jednom pobijedio Rijeku prošle sezone. Treba nekad uključiti mozak i razmisliti o onom što se piše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.