• vjeko1701
    16.4k
    Samo jedan post nakon mog o ustasama, fasistima, partizanima... tema ce ici pod kljuc.Infinity

Za one koji očito nisu vidjeli.

Zadnje upozorenje prije ključa i banova.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    "Mislili su neki, već nas neće biti
    Ni veselje svoje nisu znali kriti
    Raselit' nas triba da nas manje ima
    Nisu tu ni bili, tad će reći svima"

Mislili su neki da nikad više nećemo zapjevati, priznajem čak sam i povjerovao, a onda iznad modrog neba Zagreba slavimo vjeru, na zagrebačkom tlu ljubimo domovinu i sve to sa više od pola milijuna Hrvata svi kao jedno! Sa toliko podbadanja, podmetanja i širenja panike sve prođe bez i jednog ekscesa i zla. Veličanstvena večer!
    Bogu hvala na ovome!
  • ZGWest
    604
    Jel ima netko snimljenu čitavu molitvu Maranatha, koju je Biskup Ivas molio jučer na koncertu?
  • ZGWest
    604
    e ovo sam našao, ali ovo je samo dio.
  • modri-kibic
    540
    Vjerujem da će kroz dan biti i cijela. Čim vidim, stavim tu.
  • serbus
    5.1k
    To je stvarno bilo bi teško reći najbolji dio koncerta ali sigurno dio koji je najviše punio bateriju duše i srca.
  • ZGWest
    604
    e to sefe, hvala ti!
  • modri-kibic
    540
    Onaj prvi dron show na Neću izdat ja me ubio. Pa se nastavilo na Sine moj. Onako samo Thompson, gitara i 500 000 ljudi. Ali drugi dron show na Oluji me uzemljio :grin: A sve nakon toga je povijest. Teško će itko ikada nadmašiti sinoćnji koncert.
  • crophantom
    1k
    Ja nisam vjernik, ali show dronovima je bio vrh, impresivno.
  • gledatelj
    981
    u dva tjedna u Japanu nisam ni jedne zastave vidio, eventualno u državnoj instituciji, Iako nisam ni za to sigiran, a čak su im i dva praznika bila. I najbolje od svega, iako je bio neki njihov državni praznik ljudi pojma nisu imali koji je. Ne kažem da nisu nacionalisti, ali nije istina da to vidiš na svakom uglu i da to tako javno pokazuju
  • Dino
    4k
    Još jedan dio koncerta mi je bio lud, a ponavlja se od izlaska albuma "Bilo jednom u Hrvatskoj". Već je tradicija postala da Thompson ko kralj Artur (samo obrnuto :lol: ) uzme mac i zabije u kamen, ali uz onaj bolesni pyro show jucer to je dobilo novu dimenziju. Samo smo se gledali i primali za glavu, kao neandertalci koji su otkrili vatru, neopisiva sreca.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Bilo je odlično,kako je već rečeno tko je odustao može žaliti
    Jedna stvar mi je malo ostavila gorčinu a to je da ni u jednom trenutku nije grmilo od publike.Kao da su slabo pjevali.Kuzim da je to zbog samog broja ljudi i otvorenog prostora pa se izgubi ta buka za razliku od dvorane di bude i manji broj ljudi ali puno glasnije,pa samo iz tog razloga će mi dvoranski koncerti biti bolji i jači naspram ovakvih na otvorenom prostoru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.