• Twisted1
    829
    Samo kaj se zajebo, ova druga slika nije ZG.
  • jakov1
    735
    ljudima ide na kurac što ih ti isti mediji tako etiketiraju, što rade paranoju i šizofreniju oko tog nastupa, što rade od normalnih ljudi neke povampirene ustaše koji nisu izašli iz rataPaggini

Buraz moj, ovo je kmeket a la tovar.

Da neki novinar napise da je prognozirao broj mrtvih na koncertu jer ga Thompson etiketira kao komunista samo zato sta je protiv ZDS, jel bi ti rekao "ok sefe, kuzim"?
  • Hnlovac
    2.6k
    Nabasao sam danas na neku vjeorjatno stranu studiju alternativnog razvoja sjever - jug osi od Trga do Hipodroma, i bogme je ideja brutalna, pogotovo jer bi se one sramote uz ul Hrv bratske zajednice rješile

https://presidentsmedals.co.uk/Entry-50841

brutalna ideja je i ukopavanje željeznice tako da Glavni Kolodvor postaje prohodan s obje strane, te zelena "potkova" (sad bi vjerojatno bila zelena vilica) bi se protezala više od kilometra u gotovo neprekidnom nizu parkova

potkova.jpg

Nije ni za zanemariti da bi grad napokon krneuo živjeti uz savu, uz gro parkova i šetnjica, a ne samo puste nasipe kao sad

Ovo bi preporodilo grad, ali doslovno. blokovska gradnja i sadržaji uz os koja je danas isključivo tranzitna
  • Doktor Kunić
    5.1k
    MPT bi trebao objaviti snimku koncerta ovih dana pretpostavljam
  • Dino
    4k

Ovo bi bilo nekaj jako korisno. Nikad mi iskreno nije bilo jasno zakaj se Sava ne iskoristi malo vise. Prema trenutnom prometnom i infrastrukturnom ustrojstvu vecinski samo "smeta".
  • Hnlovac
    2.6k
    mislim da mi u Hrvatskoj Savu skroz krivo shvaćamo. Slovenci ak se ne varam imaju bar 4-5 HE na Savi, a tako bismo trebali i mi

Ak se ne varam (nisam hidrolog pa ak je netko tu baš to nek ispravi), ali nemamo ogromne kapacitete plavnih kanala. Imamo onu Odru, ali sumnjam da to može toliko vode izdržati. Sava možda je ukroćena kaj se tiče nasipa, ali mislim da imamo dosta malu kontrolu nad vodostajem

Naravno, kad se u proljeće otapa snijeg imaju i Beč i Budimpešta sranje s Dunavom, ali vjerujem da se Savi uz dobre plavne sustave možemo infrom, stanovima i šetnicama približiti i na par metara
  • Dino
    4k

Da, ma mi nemamo nikakvu kontrolu vodostaja sto je poprilicno zaostalo za grad na rijeci (djelomicno). S kontrolom vodostaja mozes ubacit hrpu sadrzaja uz samu rijeku koji nece u tolikoj mjeri ovisiti o padalinama i godisnjem dobu.

Kad krenem razmisljati o mogucim nadogradnjama u raznim sferama u Zagrebu samo se iznerviram zbog manjka volje/sposobnosti gradskih vlasti od onak Veceslava Holjevca.
  • cibona
    5.7k
    Ili se pravis slijepim ili si stvarno slijep.

Danas indexovci izgaraju od mržnje, ljubomore i frustracije zato što je koncert prošao u najboljem mogućem red, bez najmanjeg incidenta.

Njihovi članci puni su hračkanja, vrijeđanja i omalovažavanja tihe većine koja je konačno nakon godina cenzure dobila svoj dan za slavlje. Nabrojat ću samo neke od naslova članaka najčitanijeg portala u hrvatskoj.

"Katolički kič na steroidima"
    "Kako je Thompson od ljevičara napravio budale" (tu naravno nisu bitni ljevičari, već thompsonovi nisko obrazovani fanovi koji i naravno neizostavna doza hračkanja po thompsonu)
    Toliko su nisko pali da rade članak o tome kako je only fans hrvatica napustila zagreb zbog thompsona, a u članku nisu naveli njeno zanimanje jer se to ne podudara s narativom da obrazovani ljudi ne idu na thompsona.
    I za kraj moj najdraži članak oslovljen s "10 dobrih vijesti tjedna" u kojem je dobra vijest ta što su se konji vratili na hipodrom.

Nadalje, nekoliko sati nakon koncerta javljaju se pučke pravobraniteljice, kojekakve benčićke, mrak sataraš i slični koji osuđuju događaje na koncertu i zahtjevaju linč svih onih koji su nosili takozvana zabranjena obilježja.

Stvarno su prozirni i bilo bi im bolje da prate primjer tomaševića koji se pametno sakrio u mišju rupu i šuti.
  • jakov1
    735
    izgaraju od mržnje, ljubomore i frustracijecibona

Pa mozda su takvi zato sta ih Thompson etiketira kao antikriste i sl.

Glupa izlika, sta ne?

Ne pocinji, zatvorit ces nam temu, a do pocetka sezone su jos tri tjedna.
  • Boycie
    3k
    Dobar je kut za pogledat sve iz njegovog videa...

https://youtu.be/gk07_0Tdrwc?si=1tzALL55KDaOuK8Q
  • Nolifer
    11.8k
    Pa mozda su takvi zato sta ih Thompson etiketira kao antikriste i sl.

Glupa izlika, sta ne?
    jakov1

Pa kad i jesu takvi, nije Thompson tu ništa kriv..

Kakva je to sad izlika?

Mislim bezveze.

Gledaj, oni su bili u močvari prije koncerta i bili razbacani po močvari i sad lupaju ko maksim po diviziji svi iz tamo neke močvare.

Umjesto da priznaju da je bilo spektakl i da je sve bilo u duhu zajedništva, odnosno da nije bilo ni jednog incidenta, to je poanta priče i to bi bilo u redu, ali očito je ovo jače od njih i to ih izjeda, jer im fali osjećaj crven bijeli plavi, oni na to gledaju sve kroz svoje ideološke ružičaste naočale koje vide samo mržnju prema suprotnim vrednotama, koje su različiti od njihovih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.