• Filip85
    321
    Objavio novinar Marin Vlahović

"Odlazak na Thompsonov koncert, ne čini nikoga apriori boljim čovjekom ili politički boljim Hrvatom, ali zato nepatvorena mržnja, širenje histerije, izazivanje straha i kreiranje atmosfere kolektivne psihoze koju projiciraju ljevičarski, jugo mediji i njihovi ideolozi, jasno ukazuje na duboku, tešku patologiju i moralnu izopačenost ovog dijela društva."
  • serbus
    5.1k
    Ja se nadam da će ovo zaživjeti svake godine ko neki nepriznati praznik. Nema baš dana u godini kad se narod skupi i zapjeva o domovini.
  • Hnlovac
    2.6k
    dugo smo izdržali od infinitijevog posta do spominjanja juge
  • Brusa
    3.5k
    možda Dan pobjede i domovinske zahvalnosti? 5.8. Jel :grin:
    Edit: sad sam tek skužio da si napisao "dana" u množini. Ma može i Thompsonovo :joke:
  • M94
    1.8k
    Kada pjevamo partija nam sudi!

Odlicna atmosfera, pun k mladih koji drze stvari pod kontrolom kakve trebaju i bit, da ne idem dalje u politiku... Buducnost je svjetla.
    Produkcija na svjetskoj razini, onaj dron show na nebu, wow.

Samo da je bar jos bila Anica i Pukni Pusko, bilo bi perfektno.
  • NKDZ86
    4.5k
    4.8. je koncert na hipodromu u Sinju, nakon onog jučer, to se mora bar malo ponovno doživjet. Što se tiče jučer, one scene s molitvom biskupa u miru i s dronovima mi je bilo prejako. Kapa dolje svima u organizaciji, toliko ljudi bez problema sve bilo.

A nakon svega, jedino što sam mogao čim sam se probudio strgan, otići na misu pješke po toj vrućini i Bogu zahvaliti na jučerašnjem danu, zajedništvu, ponosu i svemu što nam Daje.

Edit: naježio se, koja snaga.
  • Jaro
    10.5k
    Bio sam na "pokojem" koncertu u zivotu. Produkcijski, ovo je bio vrh. Kvaliteta zvuka na hipodromu - cudo. Vizuali - totalni respect!
    Organizacija - i grad, i sami koncert i HŽ (!) - top. Atmosfera i prije, i poslije, a pogotovo za vrijeme koncerta - vrh.
  • Filip85
    321
    Ne razumijem, pa ja sam citirao post od Vlahovića...
  • Nolifer
    11.8k
    504377958-1390894608670368-78072271599596480-n.jpg

Ovaj se zajebao, imamo pobjednika!

:rofl:
  • Facke
    6.3k
    Se je to same ljubomora. Kulke ljudi na aparatima zbog Thompsona. Same bum rekel Za Dom Spremni i slobodu hrvatskome rodu! :strong:
  • Zagreb1992
    2.4k
    Kako vam se uopće da zamarati s tim portalima i svim komentarima ...Bili ste na koncertu radi sebe , a ne radi tih debilana
  • Agramc
    47
    AnicaM94

Da, šteta sto to još nije odsvirao.

Koncert je bio izvrstan, a oni koji pate, nek pate još jače :strong:
  • masacusec
    5.7k
    Probat ću malo objektivizirati pojam nacionalizam kao fenomen koji je po defaultu u socijalnom kontekstu definiran kao nešto nepoželjno, ksenofobno, uglavnom negativno.
    Uvijek se volim referirati na tri naroda/nacije u svijetu koje su najbliže "savršenstvu". To su Njemačka, USA i Japan. I upravo me taj Japan oduvijek impresionira u više smisla riječi, i dugogodišnja mi je želja otići tamo, no nikako da se okuražim.
    I baš ti Japanci koji su svjetski uzor svima, su veliki nacionalisti, izražavaju to na sve načine, kroz sve prilike, bilo fizički bilo duhovno, i to svakodnevno. No, nikome nikada nije pala na pamet nazivati ih primitivcima i ksenofobima. A neki mali jadni Hrvati su sinonim za navedene pejorativne epitete. Zašto??
    Nisam pobornik nošenja hr zastava u mirnodopsko doba, zastava se drži u srcu! No, iako nisam bio sinoć na koncertu, nemoguće je ostati imun na nacionalni naboj i onaj ZDS koji je postao iskljucivo politički instrument koji se razlicito interpretira u krugovima. I koliko god čovjek evoluirao i mentalno i ideološki, nacionalni naboj je prisutan; jednom i zauvijek!!!

Ne želim zvučati kao velimir bujanec i njemu slični koji time trguju i od toga žive, no biti u ratu za Hrvatsku je ponos, dika i privilegija, a ne sredstvo naknadnih potraživanja od iste te države.

Nije mi ni Thompson oličenje poštenja i morala, ali je jedini koji može u ovo mirnodopsko vrijeme pobuditi nacionalne osjećaje kod naroda, barem kod mene. Često se tu javi ambivalencija osjećaja, sukob impulzivne nacionalne ljubavi i zdravog razuma.

Sorry na odmaku i "politizaciji"
  • Kreten
    145
    doslovno, ja bi pukao da pratim sve to.
  • Kreten
    145
    A kaj se tiče stranih medija nitko se ne treba ni zamarati sa time za AP kaj si prenose piše članak Elvis Barukčić, Jerusalem Post pisao Aleksandar Nikolić itd itd. Tak da kažem svima sam guštajte za ono kaj je jučer bilo, spektakl.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.