• Orc123
    14.9k
    Mislim da Mudri i Soldo su dogovoreni prije Bobana. Steta da smo pustili Kacu jer nam to fali u sredini, ratnik, motorican igrac koji uđe s klupe i digne intezitet trke. Problem su i keila jer ce na kraju vjerojatno opet Stojke morat krpati na krilu a Vidovic isto tako iako se bojim da u jacim tekmama ce iza njega svaki bek paziti posto ne voli obaveznu igru....

Ja bi doveo Miereza, da ne ulupamo 5 milja u Belju jer su u par deka i prisparao bi novac za jos krilo, veznog i to 6icu i jednog stopera. Jdino kaj smo do sad bas beronirali je l. Bek.....vezne Sucica i Batija smo nadomjestili ali nismo dalje nadogradili krila i napad....

Ako se Mmae otpisao treba dovest jos jednog stopera i rijesit se Zivkovica pod obavezno. Probar prodat Soldu, Bulata i nekoga od krila Hoxhu ili Cordobu ili Topica.....
  • hardek
    8.6k
    Cordoba mislim da ide u transfer jer ne vidim drugi razlog da danas nije bio u kadru. Kada prodamo njega ostajemo samo na 3 lijevonoga igrača u kadru, što je jako malo

Nadam se da će uz kapitalca u napadaču doći i jedan kapitalac na desno krilo jer Lisica/Topić jednostavno ne može biti rotacija na desnom krilu za klub našeg renomea.
  • Brusa
    4.1k
    Ja sam mislio da mi Soldu kupujemo, samo da ga prodamo dalje. Kaj nije to bila priča?
  • Dzoni
    3.8k
    Površno sam pratio drugo poluvrijeme, ali sam siguran da Živković treba što dalje od Dinama. Soldu nisam previše pratio
  • marcio amoroso
    48.7k

Čovjek ima insajderske i ne može ti reći otkud mu informacije.
  • Crni86
    19.7k
    pa nek tak kaze a ne a jbga.

Nije bas da je do sada davao insiderske pa da se podrszumijevalo, ugl hvala na objasnjenju.
  • Dudu 9
    997

Tovarski klaun kojeg čak i oni sprdaju.

Zbog ovoga ga zovu jastog.

"Nije zgorega spomenuti da je Bukovac i nečasno otpušteni policajac koji je 2009. upao u škare Uskokove istrage koja je razotkrila klan iz pomorske policije koji se povezao s djelatnicima Ine. Sumnjičilo ih se da su se na području splitskog akvatorija bavili malverzacijama s gorivom za brodove, da su lažirali putne naloge te su zaplijenjenu oboritu ribu i jastoge uzimali sebi te ih potom preprodavali dalmatinskim restoranima."

Čisto sumnjam da on ima informacije vezane uz Dinamo.
  • ElDorado
    9.8k
    pa davao sam kaj sam znao i dočuo. Ja ne tvrdim da je nekaj zicer al popodne sam dobio da je Mierez dogovoren, Radeljić isto i da se pojavio Miha Zajc. Ne znam kaj ocekujes ali nije od raznih debosa. Odmah poslije se javio taj Bukovac s Mierezom.
  • OsamŠest
    7k
    pojavio Miha ZajcElDorado

Kao opcija ili ozbiljniji pregovori?
  • Crni86
    19.7k
    ma sve pet stari. Nisam iskreno zapamtio da si ikad davao. Fala kaj si podijelio sa nama.

Nadam se da ima istine u tome. Malo me samo zbunjuje Zajc uz sve veznjake kaj imamo.

Edit. A kaj se tice Miereza sad je krenulo na sve strane, danas prije kolega kojeg si spomenuo, pa i na fejsu ona grupa pa sad i ti. Gdje ima dima, ima i vatre
  • Maximo
    852

Da, Zajc nije loš, a ne znam di će igrat...a ne bi bilo loše da zadimimo jednog
    El Poncha Miereza
  • BPAM
    312
    Niti jedan portal ni insider danas nije objavio nista oko Miereza kolko vidim
  • Nolifer
    13.8k

Možda su svi insajderi na koncertu bili, pa nisu stigli na zonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.