• VolimDinamoOo
    82
    Ja sam osobno vise za Miereza nego za Belju... al ko zna... Mozda Boban na kraju obojicu strpa
  • Zagi
    10.5k
    Toliko si želim ludog argentinca da mi je i jastog dovoljno dobar izvor.
    ajmooooo
  • E46
    1.6k
    Ako sam dobro razumio neki Vedran Bukovac sa profilnom slikom hajduga je rekao da je ovaj vec potpisao za Dinamo i da mu je to potvrdio izvor iz vrha Dinama? Sto je on dosada pogodio zbilja ga nisam nikad pratio sto objavljuje.
  • Crni86
    12.2k
    Da je mierez potpisao sa nama , prvo mora raksinut ugovor sa arapima. Da je raskinuo ugovor s arapima to bi se odavno znalo. Kako bi potpisao ugovor s nama, morao bi proc ljecnicki itd itd itd.
  • Ivan0302
    961
    može malo više o Mihi Zajcu? (pozicija, statistika i onaj krug ako sa statistikama hahahaha)
  • Crusades
    16.7k
    Kaj nije to onaj kaj je u Feneru igrao?
  • Brusa
    3.5k
    ja sam samo od njega do sada vidio da objavljuje postove protiv "našeg hajduka", nikad nije bacao nikakve insajderske za transfere.
    Nije da ga pratim ili tako nešto, ali samo kažem što sam vidio da objavljuje
  • rakurs
    1.6k
    Treba nam stoper obavezno, ne zanima me što ih imamo dovoljno po broju, ovo je tanko. Gale, KTC, Jakir, Dominguez. Po meni Živković nije za Dinamo i nadam se da ide. Ne znam hoće li to biti Radeljić, ali netko mora, inače smo najebali ozljedom Galešića...
  • Blue Label
    94
    Cordobu treba zadržati pod hitno, dvije klase bolji igrač od Lisice
  • Pacho
    2k
    Mozda je ipak trebalo Marokanca povesti na pripreme
  • hardek
    5.1k
    Jel se zna da li je Zvone dogovarao Soldu i Mudrog ili je to naslijedio? Jer stvarno sumnjam da su to njegovi pickovi
  • SAS1987
    17.8k
    Nija bila ideja da se Soldo preproda?
  • rakurs
    1.6k

Puno prije uopće spominjanja Bobana u kontekstu Dinama se pričalo da je Mudražija riješen, odnosno valjda da je potpisao već barem neki predugovor. A za Soldu se nadam da je u pitanju preprodaja, iako sve više sumnjam u to.
  • BPAM
    210
    Zajc mi je top
  • Zagi
    10.5k
    Mudri je definitivno prije Bobana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.