• Crni86
    12.2k
    kolege koji imaju neke info javljaju, plus neke objave po fb-u.

A sad mi na fb u jednoj grupi iskocilo i za Radeljica sto je kolega spomenuo - da je sve jako blizu rjesenja i da je razlika u lovi sta rijeka trazi i ono sta mi ocemo ponuditi sada jako mala. I da smo tvrd pregovarac i ne odustajemo od svije cifre.
  • miro
    6.8k
    Imam jedno pitanje, bas me zanima stav Zone. Sad kad smo kupili Lisicu i (jos uvijek) imamo Cordobu, plus Stojke može odigrat desno, a usprkos svemu tome Špika ispada najbolje desno krilo u klubu što trebamo napravit?

Prodat Špiku za manje love nego smo dali za Lisicu i duplo manje nego smo dali za Cordobu?

Kupit još jedno desno krilo?

Potrošit Stojkovića na neprirodnoj mu poziciji?

Ostavit Špiku?

Forsirat Lisicu i/ili Cordobu cijelu sezonu, pa što bude?

Evo bas me zanima, ja ne skrivam da mi je Špika ok i da bih ga ja istavio, više me zanimaju alternative koje mislite da su realne za ovu sezonu
  • Orc123
    12.4k
    a sto ce ti krilo koje ne moze zabiti gol? I to je dokazano da nije gol igrac.... Sto ce ti takav igrac osim da ti bude rotacija neka i to vec 5 godina za redom....zar mislis da ima i malo kvalitete za nesto vise u njemu da ga Aris ne bi otkupio za smijesnu cifru?

Lisica mi se cini slicnim profilom, a Cordoba ne igra, ni sam ne znam zasto.

Na kraju najbolje bi to pokrio Stojke koji nije desno krilo.
    Topic pak nije igrac za Dinamo.

Tu se trebao dovesti igrac koji bi bio prevaga, ali problem je sto takvih u HR nema pa se islo na to da ne bude previse valjda stranaca pa se uzelo najbolje sto se moglo iz lige iako je svakome bilo jasno da je Lisica cista rotacija.
  • miro
    6.8k
    Ali nećemo valjda trošit Stojkovića na desnom krilu. To bi mi bilo gore od bilo kojeg drugog odabira, a strah me da će se na kraju bas to i dogoditi
  • E46
    1.6k
    ajmo bit malo realni, Topic nije igrac za Dinamo al "Špika" od kojeg mi se povraca je?!?! Prvo poluvrijeme Topic odigrao odlicno, vidi se da decko zna igrati nogomet prati igru i sudjeluje, odlično kombinira na malom prostoru i odigrava iz prve okomite beku ili napadaču (SVE STO SPIKIC NEMA POJMA) i brz je za svoju visinu i prodoran, i ono najbitnije prati igru i gleda gol pa je tako uvijek na odbijancu na drugoj stativi ili u blizini i posprema lopte u mrezu(ono sto vec dugo vremena nemamo).
  • San Lorenzo
    19.7k

Lisac je došao nema ni mjesec dana, pustite dečka da pohvata konce, nećemo bit neozbiljni pa nakon dvije pripremne utakmice tražit novo desno krilo jer 'ovaj nije za Dinamo'.
  • DiddyGuela
    3.7k
    Po Špiki se previse sere s obzirom na njegovu konkurenciju na desnom krilu. Topic,Cordoba,Lisica. Znaci Špika je tu u prednosti. Ne govorim to kako bi nekome dokazao da je Špika top igrac vec govorim iz razloga sto je jasno da smo tanki i moramo dovesti kapitalca na desno krilo.
  • Marcinko
    746
    I prije priprema većina je smatrala da Lisica nije dovoljno kvalitetan za prvih 11, nego da je backup opcija. Ja nisam gledao jučer utakmicu pa ni ne znam kakav je bio, i svejedno imam isti ovakav stav. Može on biti koristan u izvršavanju taktičkih zamisli i dobro se uklopiti u ideju igre, ali nećemo od njega dobiti kvalitetu više koja će raditi razliku.
  • DiddyGuela
    3.7k

Da...zapravo je stvar u tome sto mi prakticki imamo 4 backup opcije na desnom krilu jer po svemu sudeci niti jedan od Lisica,Spikic,Cordoba,Topic nisu dovoljno dobri da bi bili fiksni starteri. Zato mislim da je pretjerana pljuvacina po Spikicu koji nije nista losiji od svojih konkurenata.
  • Fan
    1.2k
    mislim da nije problem to što on do prije mjesec dana nije bio naš igrač, nego to što i prije toga nije bilo nikakvih naznaka da bi mogao bit igrač za nas.
    Smatram da je to promašena kupnja i Bobanova greška (osim ako se Špika proda za više nego za što je Lisica kupljen, tj. suludih 1.3m), a sad živi bili pa vidjeli.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Prodavat Cordobu, a najbolje sto si do sada uspio naci od krila je Lisica i Spikic koji je vec u kadru je glupo. Daj mu sansu, 2 mil. eura je nista i ne znam tko ce ti dat mocno krilo za taj novac.
  • ElDorado
    4.5k
    Špika je dribler ali ništa više od toga. Lisica i Cordoba pak čine mi se gurni loptu i trči krila, dosta loše tehnike ali kombinatorniji od Špike. Niti Špika a niti ova dvojica nemaju tu probojnost i završnicu. Tak da bojim se desna strana će nam patit. S rezervom da Lisica još ima kredita.
  • Niko1986
    2.3k
    Inter navodno zainteresiran za Jakirovića.
  • rokikaciga
    2.7k
    Ne ide Jakir nigdje. Juve je isto nudio lovu za njega na zimu ali Sergej želi ispravan put za juniora
  • Batigol
    90
    moze....ali mozda tek 2029/30...i to za ogroman novac...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.