• NitkoBitan
    28.4k
    Kako su ga ucjenjivali? Na mjestu zlocina, mailom, telefonskim pozivom...?
  • Str1nger Bell
    2.3k

Javili su se Iris na Instagram.
  • Krizy
    58.7k
    Olivari ne odustaje

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dosao-je-u-dinamo-za-tri-milijuna-eura-bio-junak-na-poljudu-pa-zavrsio-na-klupi-kao-tek-cetvrti-izbor-15600431

"Niko Galešić u Dinamu nikada nije bio onako dobar kakav je bio u Rijeci. Veliko pitanje je koliku će minutažu imati u ovom ‘novom Dinamu‘.

Ovoga trenutka njegove dionice ne stoje najbolje. Ne znači da se sve to s vremenom neće promijeniti, ali zasada ne izgleda tako."

Kao da je 4 godine u Dinamu pa "nikada nije bio onako dobar kakav je bio u Rijeci".

Neću ni napisati što mislim o ovome "novinaru".
  • rakurs
    1.6k
    Meni je nejasno da on već godinama ide na pripreme kluba gdje god oni išli. Ajde Ničotu još razumijem, Tironi isto, ali ovaj nekada piše tako nebulozne članke da mi stvarno ne bude jasno zašto je toliko "uspješan". Ovo jebanje u mozak s Galešićem pa i sa Stojkovićem mi baš djeluje kao prcanje neko.
  • Goncalo Santos
    103
    Necu nikad zaboraviti dan utakmice s Osijekom u kojoj Dinamo moze osigurati naslov, Olivari pusta clanak da Jakir dobija otkaz neovisno o ishodu, nakon utakmice i potvrdene titule Olivari ima obraza pojavit se na konferenciji i jos na ti se obraca Jakiru, Jakire, daj mi reci kakav je osjecaj? Zasto se njega uopce pusta vise blizu kluba, covjek svakim clankom zeli izazvat raspad Dinama.
  • Pacho
    1.9k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/evo-kako-je-doslo-do-sukoba-na-bledu-zastitar-drugi-dan-trazio-5000-eura-od-hajduka/2686677.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Kakav clanak :rofl:

Sa sigurnoscu se zna da su orjunasi napadnuti i zrtve u cijeloj prici, ali za kljucni dio se ne zna sta se tocno odvilo.
  • Thor
    265
    Uvijek zrtve,nikad oni krivi,svi izmisljaju,oni osteceni,oni napadnuti,njima se sudi...stalno ta ista tuzna prica o zrtvi i kako ih svi napadaju kradu a oni su :halo:

:rofl:
  • Thor
    265
    Kak ide prica i PR s juga jos ce se iskonstruirati prica na kraju da su napad organizirali neki mrzitelji ajduka iz zagreba ili tome slicno u dogovoru i platili zlovencima da ih isprovociraju i da bude skandala a oni jadni nasjeli i brqnili se :roll: :rofl: :rofl:
  • Dzoni
    1.6k

Ne zna se jesu gluplji roditelji da ovo traže da piše index ili index koji je pristao na to.
    Ako ja kao laik iz glave mogu nabrojat 5-6 klinaca njegovo godište koji igraju 1.hnl, onda sve ove pizdarije padaju u vodu
  • sport
    4.8k
    Kao i obično oni sami plasiraju razne istine kako bi zamutili vodu i od sebe napravili žrtvu.Ne znam zašto su samo angažirali odvetnički ured za običnu prepirku od jedne minute.
  • Pacho
    1.9k
    Komentirao je fotografiju s Brunom Marićem, a onda napao i suce.

“Nisam sretan zbog te fotografije niti sam ponosan na svoj postupak u tom trenutku. Oni koji me znaju, znaju da za vrijeme utakmice Hajduka lako izgubim živce, lako planem. Tu se nije radilo o tom jedanaestercu nego o 101. jedanaestercu u tih 4,5 godina koliko sam bio u klubu. Radilo se o utakmici na Kantridi kada nam je suđen penal 3 metra izvan šesnaesterca, svi smo znali 10 sekundi prije da će biti suđen, po govoru tijela suca. To je nešto što je kulminiralo jer je ta sudačka organizacija defektna od samih početaka. U svom mandatu ću pokušati završiti taj medeni mjesec sudačke organizacije s Hajdukom u kojem se pušta da se radi svašta, da se na bezobrazan način igraju kriterijima. Ne može u jednom kolu kad Selahi udari igrača biti žuti karton, a onda kad Diallo u idućem kolu puno lakše udari drugog igrača crveni. Onda imate komentatora koji kaže da se radi o glupom potezu. Okej, ali daj iskomentiraj dečko i ono što je bilo kolo prije. U Osijeku je sudac od prve minute nišanio tog Brajkovića, sudi žuti karton koji ne postoji i onda mu veselo vadi crveni. Ne smije se dogoditi da nešto vrijedi za jedne, a ne i za druge. Imate slovenskog suca Skominu koji vjerojatno zbog ugovora ne može govoriti ono što doista vidi na televiziji, ali pravda stvari koje se ne daju opravdati. Nismo mi u tome sami. Sudačka organizacija već tri godine masakrira Osijek, Istru. Nitko ništa ne govori. Neće to ići, još da te u utorak Sudačka komisija napravi budalom i da ti objasni da si slijep kraj svojih očiju i da sve krivo vidiš. To je nešto što ćemo morati promijeniti.”

Mafijasko smece o sucima
  • rioda
    9k
    Imate slovenskog suca Skominu koji vjerojatno zbog ugovora ne može govoriti ono što doista vidi na televiziji, ali pravda stvari koje se ne daju opravdati.Pacho

Tu je u pravu, samo ne onako kako to on misli
  • Toni90d
    1.8k
    Nismo mi u tome sami. Sudačka organizacija već tri godine masakrira Osijek, Istru.Pacho

Neće Slaven spomenuti, jer na njima su najmanje 6 bodova zaradili uz pomoć sudaca :vomit:
  • Pacho
    1.9k
    Ali je zato spomenuo Istru kojoj su oni zabili gol iz zaleda od metar dok u VAR sobi nije bilo struje.

Izjavit da je ovo dosad bio medeni mjesec ajduka i sudaca :rofl:
  • Sajla
    10.4k
    jedva čekam početak prvenstva i paljbu po sucima. jedva čekam taj festival licemjerja i dvoličnosti, to će biti predobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.