• Paggini
    57.2k
    Neko je napisao da su malonuski pa jedan xxl valjda bude pasaoKujtim Shalla

Ako ti bude velik samo se dodatno udebljaj
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Haha jeben ti pivo, poklon je od supruge @Olmickako si brz haha , mislim da je problem vec rijesen nakon 3 Dana u hrvatskoj brato @Paggini. Ovo nece na dobro. Ovdje mi je sve tako slatko da to nije normalni. Od sat vremena i kauflandu ja Sam 45 min ispred delikatesa . Mogao bi zivit od kruha i kobaja . Ako neko ima tip javite
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Jučer pušten u rad oglasni display u KC odmah kraj Podravkine upravne zgrade i prve reklame koje se vrte su za dinamove dresove

20250704-070429.jpg
  • Izet Hajrović
    5.7k
    baš sam sad ujutro išao kroz Novi Marof i tamo je isto pušteno na displayu kod ulaska u grad. Hvalevrijedna akcija, svaka čast marketingu na takvom potezu.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Novi MarofIzet Hajrović

Mene je iznenadilo jer KC ipak ima stabilnog prvoligaša, formalno našeg konkurenta, doduše sa slabom navijačkom bazom i pripadnošću...Novi Marof je ipak "selo" na pola sata od metropole.

Još da stave reklamu negdje na panoramskom spuštanju s Klisa prema Splitu :grin:
  • Teofil Kateran
    2.8k
    U Karlovcu se isto vrti reklama za dresove, primjetio sam tu novost još otkad se vrtila reklama za koncert Veliko purgersko srce na istom mjestu tako da sve pohvale za marketing što se ovog tiče.
  • NORTE
    17.2k
    "Model" s predstavljanja novih dresova je pretpostavljam igračica žnk dinamo.

Naravno da bi bilo bolje i uočljivije takvo što odradit s nekom atraktivnom ženskom kao što je bila suradnja s Tinom Walme prije cca 3-4 godine.

U tom smislu apsolutno podržavam suradnju s influencerima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.