• NitkoBitan
    28.3k
    Po meni je Cordoba najveci promasaj od svih stranih igraca. Juznoamerikanac placen 2 milijuna eura, 20% uspjesnih driblinga. Izvuc sta se izvuc da i u potragu za novim krilom. Ako se nije nametnuo do sada kod nekoliko razlicitih trenera onda ce tesko i u buducnosti.

Procitao sam dosta komentara kako mu treba dat priliku pa sam zato stavio u nepopularno - ne treba.
  • rokikaciga
    2.6k
    Malo je igrao ali cak i statistike govore da nije to toliko lose. Kovin sustav bi mu definitivno pomogao. Ali kao i Mmaee - preskup za to kaj pruza. Ali slazem se, probije me kad imas krilo koje ne zna igrat 1 na 1

yEIU4TQ.jpeg
  • NitkoBitan
    28.3k
    Ali slazem se, probije me kad imas krilo koje ne zna igrat 1 na 1rokikaciga

Ajmo se ne lagat i rec da ovaj segment cini 80% krilnog igraca. Pa kad prode igraca nesto ce se izrodit iz situacije samim ubacejem (makar traljavim) u 16m. Nije Doku neki mastermind pa igra u Pepovom Cityu. Kad vidim povratne lopte krilnog igraca najezim se.

A pisalo se i o toj njegovoj brzini kao da je u nsjmanju ruku Bolt. Ne sjecam se da je nekog bas dominantno pretrcao.
  • Droljo
    17.9k
    Takuro je imao, valjda, 100% uspješnih driblinga pa nije valjao. :snicker:
  • Pacho
    1.9k
    S Kovacevicem bi netko stvarno trebao poraditi na davanju izjava i opcenito nastupom pred kamerama. Gledam sad izjavu i svaka 10. rijec je ono seljacko "ovaj", "onaj", "onaj", "ovaj".
  • Pavinho
    326
    ako on dobro odraduje onaj posao za koji je placen, sto se mene tice moze pricati kako hoce
  • Noel
    12.9k

Vahi je svaka druga bila "kažem ja" i dvije rečenice nije mogao suvislo složit pa je i dalje jedan od najboljih trenera Dinama u novijoj eri..
  • San Lorenzo
    19.7k
    Treba Štimca zaposlit da posuđuje glas Kovačeviću, ko oni filmovi nekad na satelitskoj kad Bruce Willis u Umri muški priča mađarski. :lol:
  • Pacho
    1.9k

Pa i to je ruzno za slusat. Ne zagovaram naravno da se na temelju ovoga biraju treneri ili da ima iole znacajan utjecaj na ocjenu rada istih, ali i to je dio posla, a Kovacevic mi djeluje kao da se usere svaki put kad se upali ona crvena lampica na kameri.
  • Marley
    4.4k
    Joj dajte molim vas... sve sam shvatila sto je htio reci i sasvim je normalno dao covjek izjavu.
    A koga smeta drugaciji naglasak i to mu je "seljacki", pa to je vas problem, ne njegov.
    Sad odjednom patimo i na elokventnost i nastup pred kamerama. Pa ne treba nam glumac, nego trener.
  • Majki2111
    4k
    Misliš da ne treba poradit na tome?
  • Dzoni
    1.5k
    Tako uobičajeno pričaju ljudi iz Srednje Bosne stoga ne čudi da se nalazi i u njegovom vokabularu
  • Tvrdica McTvrdi
    874
    Rekao sam si stvarno neću komentirati novopridošle igrače niti trenera, igru jer vjerujem da se gradi jedna nova i lijepa priča. Sad ide onaj ali, Nevistić nije za prvog golmana Dinama. Puno previše je on već utakmica branio za neku sad apologetiku u vidu loše obrane, loše forme ekipe i slično. Čavlini se treba dati prilika da pokaže je li ili nije. Ako je odlično, ako nije treba se raspitat može li se dovesti nešto bolje (puno je novaca već potrošeno, a treba nam još napadač i razumljivo mi je ako u budžetu nema za novog golmana)
  • Marley
    4.4k
    na cemu tocno? Evo gledam i slusam sad ponovo izjavu i ne kuzim u cemu je drama? U tome sto je devet puta rekao "ovaaaj", malo brze govori i ima naglasak? Ne vidim tu nikakav problem.
    Bitnije mi je sto kaze, nego kako.
    Ali ok, ti padas na elokventnost kod ljudi pa kuzim i tebe ako te to smeta. Meni ti to nista ne predstavlja, kakav netko ima javni nastup.

Moj dragi idol iz djetinjstva je imao pravi, gospodski nastup pun samopouzdanja, hladan kao spricer pred novinarima, pa je svejedno bio hladan tus na kraju price :smile:
  • Majki2111
    4k
    Intonacija, brzina govora i neverbalna komunikacija prvo kaj mi pada napamet. Ulažem trud kad priča kad ga želim razumijeti. Ovdje uopće ne pričam o naglasku i količini vokabulara. Dapače smatram ga stručnim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.