• NitkoBitan
    27.9k
    Po meni je Cordoba najveci promasaj od svih stranih igraca. Juznoamerikanac placen 2 milijuna eura, 20% uspjesnih driblinga. Izvuc sta se izvuc da i u potragu za novim krilom. Ako se nije nametnuo do sada kod nekoliko razlicitih trenera onda ce tesko i u buducnosti.

Procitao sam dosta komentara kako mu treba dat priliku pa sam zato stavio u nepopularno - ne treba.
  • rokikaciga
    2.4k
    Malo je igrao ali cak i statistike govore da nije to toliko lose. Kovin sustav bi mu definitivno pomogao. Ali kao i Mmaee - preskup za to kaj pruza. Ali slazem se, probije me kad imas krilo koje ne zna igrat 1 na 1

yEIU4TQ.jpeg
  • NitkoBitan
    27.9k
    Ali slazem se, probije me kad imas krilo koje ne zna igrat 1 na 1rokikaciga

Ajmo se ne lagat i rec da ovaj segment cini 80% krilnog igraca. Pa kad prode igraca nesto ce se izrodit iz situacije samim ubacejem (makar traljavim) u 16m. Nije Doku neki mastermind pa igra u Pepovom Cityu. Kad vidim povratne lopte krilnog igraca najezim se.

A pisalo se i o toj njegovoj brzini kao da je u nsjmanju ruku Bolt. Ne sjecam se da je nekog bas dominantno pretrcao.
  • Droljo
    17.6k
    Takuro je imao, valjda, 100% uspješnih driblinga pa nije valjao. :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.