• rokikaciga
    2.6k
    slazem se

Moram uzet golmanski i da stavim svoj voljeni broj 12 na njega uz svoje prezime :heart:
  • badjibadara
    6.1k
    nadam se da ce ovi golmanski dresovi biti pusteni u prodaju sto prije.dinamozivivjecno

Danas u shopu vidio
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    ovaj ljubicasti sa tekme ili? Ja kolko sam vidio od golmanskih je u ponudi bio Zuti i Svijetlo plavi slican kao prosle sezone, ali na webshopu nema jos ni jednog u ponudi.
  • badjibadara
    6.1k
    Ovaj što nosi Filipović. Ne znam koja je točno nijansa. Taj, žuti i svijetloplavi.
  • NitkoBitan
    28.2k
    Mijenjam misljenje, dobar je prvi dres. Ima nesto u tom "odsjaju", a prugice su iz daljine gotovo neprimjetne.
  • skener
    4.5k
    Bio sam u shopu i plavi dresovi su definitivno puno bolji uživo nego na slikama.
    Materijal za oba je potpuno drugačiji i rekao bih kvalitetniji nego prošle sezone.
  • Maki85
    186
    Ne znam otkud toliko negative, dres je sigurno bolji od prošlogodišnjeg, iako to ne govori puno.

Mada, ja bih im za kaznu ostavio onaj od prošle godine dok ne osvoje taj naslov i ispune zadnju crtu. Kad su već skuhali takvu bedastu PR priču, nek ju i pojedu do kraja.
  • Robi T
    298
    Meni je dobra ljubičasta verzija golmanskog dresa.
    Također,ponovno imamo silikonske grbove na dresovima za razliku od prošle sezone.
  • NORTE
    17.1k
    Ne znam je li taj dres bio takav ili je iznimno na toj utakmici imao bijele hlačice (kao kaj smo do prije 10-ak godina znali na Poljudu mi igrati u bijelim hlačicama, kao i tovari na Maksimiru), ali to je bilo vrijeme prije postojanja trećih dresova. Danas se to više ne radi.Bosskovitz

Čest je slučaj u dinamovoj povijesti igranje u te dvije naše boje čak i "istovremeno".
    Uostalom zato je i 2019. to bila službena glavna tj. prva kombinacija.
    b64087d9917452fc58c2.jpeg

Zanimljivo, dinamo je u prvoj pripremnoj protiv Radomlja igrao u štucnama koje uopće nismo vidjeli na predstavljanju.

Te s tekme su istog dizajna kao dres i sve skupa izgleda odlično, čak i bolje nego s bijelim štucnama koje su me stvarno iznenadile.

Predstavljanje
    Screenshot-20250702-084212-Samsung-Internet.jpg

Radomlje
    k_37096182_640.jpg
  • Droljo
    17.8k
    Bijele štucne sa plavim dresom i obrnuto meni puno bolje izgleda. :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.