• Ritam Ulice
    1k

Nisam siguran je li netko već objavio ovo ovdje, ali ako nije, upravo pogledao podcast s Kulenom i topla preporuka za svakoga koga zanima kako izgleda život nogometaša iza kulisa.
    Otvoreno priča o svemu što je prolazio, od osobnih borbi i pritisaka, do odnosa u klubu i situacije u Dinamu prošle sezone. Nema uljepšavanja, samo iskreno. Vrijedi poslušati.
  • JakovK6
    181
    ma kužim ja u kojem smjeru razmišljaš i kaj hoćeš reći. Ali mene osobno boli ona stvar dal će ekipa koja njega prati srat po Dinamu ili pisat hvalospjeve. Baš me briga dal će neki lik s majicom od balkan dilda srat po Bobanu ili ga uzvisivat.. nije mi to mišljenje relevantno uopće. Ak ćemo bit loši, ak će svi transferi bit promašeni, daleeko najmanji problem je dal taj lik govori hvalospjeve ili serucka na svom yt kanalu.
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Ali s poslovne strane, ako se na ovaj nacin moze zacepit njegova gubica i da prestane srat po klubu samo da sere, ovaj potez moze postat jako dobar. I ne ne trebamo mi njega zato da imamo benefite, vec da siru javnost ne obmanjuje idiotskim infromacijama.Crni86

Kritika nije problem i ne treba bježati od nje, naša dužnost je argumentirano kritizirati klub kad radi nešto loše. To je posve normalno. Likovi poput Davora Peccija ne kritiziraju argumentirano, oni seru gluposti bez ikakvog pokrića kako bi profitirali kroz klikove, preglede i reakcije.

S druge strane, klub ne treba ništa davati takvim likovima, a i svima sličnima, jer Dinamo ne bi nikako trebao djeliti oko stvari da bi podmitio standardne kritičare kako bi prestali kenjati u eter ili da bi se nešto lijepo govorilo. To nije nešto što želim da moj klub radi i to je po meni gadljivo.

Ako to i radiš, onda dolaziš na tanak led, jer nikad neće biti dovoljno, jer ćes naviknuti ljude. Prvi put kad im klub nešto pošalje, onda je sve super, već drugi put kad im se ne pošalje, onda će biti problem, pa će se onda srati kako klub nije ništa poslao, iako klub to nije dužan. Čekaj iduću godinu i lansiranje dresova, nek Dinamo preskoči ove "influencerske pakete" i već će taj isti Pecci plakati na prvom podcastu kako se nekad slalo dresove i njima, ali eto, vodstvu kluba više nismo bitni.
  • Crni86
    12.1k
    mene osobnoJakovK6

To je druga stvar i mene osobno boli. Ali ljudi u klubu moraju napravit sve da zastite klub, bile te odluke populisticke ili ne. Mora se napravit ono sta je najbolje za klub i tu sva prica staje.

standardne kritičareMathiasovi Chageri
    Jedno je standardan kriticar, a drugo je netko tko namjerno huska ljude. To su dvije potpuno razlicite stvari. Unutar kluba postoje ljudi koji daju konstruktivnu kritiku i mislim da nitko od toga ne bjezi, na kraju to je pokazala i ova sezona gdje se priznalo da se nije odradio dobar posao.

Ali s lovom na vjestice se treba borit, a ne zabadat glavu u pjesak. Zbog prijasnje pasivnosti, danas i jesmo tu di jesmo i da svaka budala moze iznijet 5 lazi dnevno na ime kluba.
  • Mali Zeus
    18k
    Što je sljedeće, Lesi dobija dres na poklon?
  • Paggini
    56.7k
    Zašto Izbornik nije dobio paket? Taj čovjek je odgojio i otkrio i Modrića, Kovačića, Olma, Gvardiola....
  • Tranzicijski Napad
    576

Barem da sam ja kriv bilo bi lakse ovak ljubimac odredenih ljudi mudri promovira sumnjive ljude, ak krene krivo za Dinamo bas me zanima od kud ce doticni crpit informacije
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Cek u neka druga vremena svi koji ne misle isto i ne klimaju glavom su bili odbaceni,nisu mogli prici ni blizu kluba. Protiv tog smo se izborili a vi bi opet da bude tako. Sada prema nasim neistomisljenicima. Zanimljivo.
    Taj youtuber mi ne predstavlja nista,rijetko kad gledam njegove videe ali koliko znam njegov kontent je 99% Dinamo. Klub je svoj dio odradio a na njemu je kao osobi da to vrati na korektan nacin.
  • Mali Zeus
    18k
    Taj youtuber mi ne predstavlja nista,rijetko kad gledam njegove videe ali koliko znam njegov kontent je 99% Dinamo.BBB Mataa998

S obzirom da gledaš rijetko očito to što i koliko znaš nije dovoljno.
  • skener
    4.5k
    Protiv tog smo se izborili a vi bi opet da bude takoBBB Mataa998

Nekad su neistomišljenici dobivali pendrekom po leđima, a sada se neistomišljenicima šalju pokloni na kućnu adresu.

Nekada neistomišljenici nisu mogli ni blizu tribine, a sada neistomišljenike klub poziva na utakmicu koja je zatvorena za javnost.

Nije to baš isto
  • BBB Mataa998
    2.6k

Znam mozda i bolje tko je i sto je. Ponavljam klub je svoje odradio,na njemu je da nastavi i pokaze zahvalnost.
  • Filip 91
    1.6k
    Btw. omogućili su mu gledanje tekme zatvorene za javnost, lik je na putu prema Sloveniji.
  • Olmic
    5k
    a netko ga u klubu gura i mos se jebat
  • GOAT
    3.2k
    Jeziva mi je činjenica da taj lik i njemu slični oblikuju mišljenja vecini "facebook navijaca"
  • mlinchica
    3.3k
    Cek u neka druga vremena svi koji ne misle isto i ne klimaju glavom su bili odbaceni,nisu mogli prici ni blizu kluba. Protiv tog smo se izborili a vi bi opet da bude tako. Sada prema nasim neistomisljenicima. Zanimljivo.BBB Mataa998

Kaj točno uspoređuješ? Policijsku represiju, mafijašku agresivnu pljačku i zabranjivanje učlanjivanja u klub s tim da klub ne bi trebao slati poklone i nagrađivati ljude koji preživljavaju na internetima zahvaljujući svakodnevnom pljuvanju po klubu i korištenju imena i grba tog kluba za zgrtanje osobnih prihoda prodajom majica?

Jer glavni problem koji svi ističu je taj poklon od kluba kojim se ovaj sada hvali.
    Nitko mu ne brani dolazak na tribinu, laprdanje po internetima niti mu šalje policiju na vrata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.