Ali s poslovne strane, ako se na ovaj nacin moze zacepit njegova gubica i da prestane srat po klubu samo da sere, ovaj potez moze postat jako dobar. I ne ne trebamo mi njega zato da imamo benefite, vec da siru javnost ne obmanjuje idiotskim infromacijama. — Crni86
mene osobno — JakovK6
Jedno je standardan kriticar, a drugo je netko tko namjerno huska ljude. To su dvije potpuno razlicite stvari. Unutar kluba postoje ljudi koji daju konstruktivnu kritiku i mislim da nitko od toga ne bjezi, na kraju to je pokazala i ova sezona gdje se priznalo da se nije odradio dobar posao.standardne kritičare — Mathiasovi Chageri
Taj youtuber mi ne predstavlja nista,rijetko kad gledam njegove videe ali koliko znam njegov kontent je 99% Dinamo. — BBB Mataa998
Protiv tog smo se izborili a vi bi opet da bude tako — BBB Mataa998
Cek u neka druga vremena svi koji ne misle isto i ne klimaju glavom su bili odbaceni,nisu mogli prici ni blizu kluba. Protiv tog smo se izborili a vi bi opet da bude tako. Sada prema nasim neistomisljenicima. Zanimljivo. — BBB Mataa998
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.