• Ludovic IX
    9k
    jebote, svi vidjeli to na tom podcastu.. ja nikad upalio i nikad neću i time ne pridajem njemu ni zrno pažnje. veću štetu vi tu radite što pričate o njemu par stranica
  • Mali Zeus
    18k
    Kao da Dinamo ima 50 tih tkzv. influencera koji redovito objavljuju oko kluba. Po meni vrhunski potez ekipe iz marketinga jer su ovim začepili usta mnogim ljudima koji smatraju da je dolaskom DPa zavladalo nekakvo jednoumlje i da Dinamom vladaju nekakvi vladari iz sjene u obliku možemosa i ostalih glupih naziva.Peškaman

Vrhunski potez? Lik je mamićevac, sere po klubu di i kad stigne i još je svojedobno imao u ponudi majicu s likom Livaje. Ali vrhunski potez jel..
  • Rex Ramae
    3.4k
    pojedinci bi našli nešto pozitivno i u tome da su Šešelju dres poslali.
  • Mali Zeus
    18k
    Dobar je izraz imao netko na zoni svojedobno. Lik je beta dinamovac, tj. dinamovac je samo kad mu to paše, najviše financijski. Govno glavino odvratno.
  • vjeko1701
    16.3k
    Lik paratizira na Dinamu, prodaje svoj merch di koristi Dinamovu simboliku, uz to ima i merch sa Livajom a povrh svega je Mamićevac i jedna od najotrovnijih persona uz Lesičkog koja se mota oko Dinama. Nikakvo davanje legitimiteta njemu i nikakav doprinos njegovoj popularnosti nije dobro za klub.
  • skener
    4.4k
    nakon svega što si napisao, s čime se apsolutno slažem, dosta je tužno da ga netko spominje i uzimanje njegovo mišljenje kao relevantno u bilo kojem pogledu, posebno na ovome forumu.

Kada vidim da ekipa piše "rekao je balkan deda" prestanem čitati
  • fakin
    951
    Jesmo i sukiju dali dres? Cisto da ne bi ljudi mislili da vlada jednoumlje
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Da se razumijemo, ovo je agencijska kampanja bila. Dobar potez je bio oslikavanje Telesporta s Dinamovim malim d, Holiga je na aparatima završio. Što se tiče ovog slanja dresova influencerima, Dinamo je tu sigurno imao glas, agencija je morala poslati prijedlog, očito se klub složio s tim.

Meni je samo žalosno da ne možemo za kampanje iskopati nekakvog normalnog "influencera" koji se vrti oko Dinama, a da nije teški jazavac.
  • vjeko1701
    16.3k
    dosta je tužno da ga netko spominje i uzimanje njegovo mišljenje kao relevantno u bilo kojem pogleduskener

100% se slažem, al je tako. Ogromna količina casual pratitelja i posebno starijih ljudi ga uzima kao relevantnog. Ima ljudi na ovom forumu koji ga uzimaju kao relevantnog.
  • Crni86
    12.1k
    U jednu ruku se slazem sa vecinom i zgrazan se nad tim likom, ali netko je dobro napiso da opet i dugorocno mozemo imat benefit od toga da se on skulira i vrati se na pravu stranu. Isplati se probat po meni…
  • JakovK6
    181
    kako ipak možemo imati korist od njega? ajde molim te daj mi primjer.
    čak i da možemo, u kaj sumnjam, ne želim nikakvu korist od mamićevca koji koristi Dinamo kao priliku za zaradu.
  • fakin
    951
    Da probamo i perasici dati dres, mozda se i ona skulira i vrati na pravu stranu
  • Jaro
    10.5k
    Da probamo i perasici dati dres, mozda se i ona skulira i vrati na pravu stranufakin

A mozda poslat neki poklon paket i za Medjugorje, nikad ne znas...
  • Sajla
    10.2k
    Livaja je svojevremeno dobil celi komplet, isplatilo se
  • Crni86
    12.1k
    ajde procitaj sta sam napiso prvo. Zgrazam se nad tim likom kao i svi, nije mi ni malo drago da takav debil dobi ikakvu suradnju s klubom.

Ali s poslovne strane, ako se na ovaj nacin moze zacepit njegova gubica i da prestane srat po klubu samo da sere, ovaj potez moze postat jako dobar. I ne ne trebamo mi njega zato da imamo benefite, vec da siru javnost ne obmanjuje idiotskim infromacijama. To je najveci benefit koji se moze dobit od takvog lika, samim time smanjujes pritisak na klub, pojavljivanje laznih i debilnih infromacija koje onda moras negirat svaka dva dana. Pa se ljudi u klubu mogu fokusirat na konkretne stvari, a ne na pese koji konstantno laju.

Ako ne uspije, nebu vise nikad nista dobio i to je to. Ovako jednim blagim potezom si mozda rjesis jedan problem koji ti konstantno zuji oko glave i nece se ugasit sam od sebe. S navijacke strane nije popularan potez, ali s poslovne moze ispast kao izrazito dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.