• Kumerle
    2.3k
    ni pol milje nećemo odštete za Mmaeea dobit, bitno da smo mu dali bonus za potpis 700+ tisuća... Mariću jebem li ti sve.
  • rokikaciga
    10.6k
    Bolje i pola milje nego raskid na nasu stetu
  • Laugreano
    5.1k
    Barem nismo trebali otpremninu placat haha
  • Kumerle
    2.3k
    Ma sve stoji, ali jako loš posao.
    Da mi moramo tjerat igrače ili davat besplatno... prestrašno.
    I to ne jednog nego 10 njih.
  • Laugreano
    5.1k
    Kad pogledas, svaki veci klub ima neke takve.
  • ElDorado
    9.8k
    Potpuno podržavam ovo. Mogli smo se mi zajebavat jos dva mjeseca s tim igracima i mozda bi prosli i bolje ali Boban je ocito htio imati cistu situaciju sto prije. Ionako vjerujem da ce zicer probat prodat Hoxhu, Špiku i Bulata. Od svih transfera jedino mi žao Kača. Mislim da je za njega tu bilo mjesta.
  • Fan
    1.9k
    Teško ćemo se mi Mmaeea riješit, a da to ne bude neka djelomična isplata...
  • Goncalo Santos
    3.3k
    Evo pisu da je propalo s Azerima.
  • Nolifer
    13.8k
    Dat ga Rijeci za Radeljića i svi sretni zadovoljni :grin: :lol:
  • Droljo
    24.8k
    Tko svi?
    Nedam mmaeea za 3 radeljića
  • Goncalo Santos
    3.3k
    Po ugovoru jos ima za zaraditi 2.5 mil eura, najrealniji bi bilo ponuditi mu 1 mil za raskid i to je to, on ne moze nac klub koji ce mu dati preko 300k.
  • Kumerle
    2.3k
    Neka ga tu nek se bori, nema se kaj njemu ispaćivati da ode.
    A ako će glumit debila treba mu doć na trening i potrgat noge da nikad više ne igra nogomet.
  • Goncalo Santos
    3.3k
    covjek ima 840k eura po sezoni, toliko Galesic i Torrente nemaju zajedno, to nije zdravo imati u svlacionici lika koji je otpisan, a zaraduje duplo bolje od najboljih. Ne moze se ni izboriti jer su stoperska mjesta popunjena, a vidili smo prema grafovima koji su se slali da je on u kontekstu hnla cak ispodprosjecan stoper. Sacuvati ga do kraja ugovora bio bi kriminal. Jedino rjesenje je nagoditi se oko raskida jer nece ni jedan klub htjeti uzeti ga s takvom placom.
  • rokikaciga
    10.6k
    Ja sam ga utopio u Osijek na FMu za 0€ i 5% od sljedeceg transfera. Eno jos uvijek u 28/29 sezoni igra tamo...

Ajde Zvone, reagiraj!
  • Omake
    15.4k
    Transfer markt promjenio vrijednost igrača u španjolskim ligama, Panichelli s 2 na 7 milja haha. Ništa od moje najveće želje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.