• Nolifer
    11.8k
    Dat ga Rijeci za Radeljića i svi sretni zadovoljni :grin: :lol:
  • Droljo
    17.8k
    Tko svi?
    Nedam mmaeea za 3 radeljića
  • Goncalo Santos
    70
    Po ugovoru jos ima za zaraditi 2.5 mil eura, najrealniji bi bilo ponuditi mu 1 mil za raskid i to je to, on ne moze nac klub koji ce mu dati preko 300k.
  • Shkera
    551
    Neka ga tu nek se bori, nema se kaj njemu ispaćivati da ode.
    A ako će glumit debila treba mu doć na trening i potrgat noge da nikad više ne igra nogomet.
  • Goncalo Santos
    70
    covjek ima 840k eura po sezoni, toliko Galesic i Torrente nemaju zajedno, to nije zdravo imati u svlacionici lika koji je otpisan, a zaraduje duplo bolje od najboljih. Ne moze se ni izboriti jer su stoperska mjesta popunjena, a vidili smo prema grafovima koji su se slali da je on u kontekstu hnla cak ispodprosjecan stoper. Sacuvati ga do kraja ugovora bio bi kriminal. Jedino rjesenje je nagoditi se oko raskida jer nece ni jedan klub htjeti uzeti ga s takvom placom.
  • rokikaciga
    2.6k
    Ja sam ga utopio u Osijek na FMu za 0€ i 5% od sljedeceg transfera. Eno jos uvijek u 28/29 sezoni igra tamo...

Ajde Zvone, reagiraj!
  • Omake
    10.1k
    Transfer markt promjenio vrijednost igrača u španjolskim ligama, Panichelli s 2 na 7 milja haha. Ništa od moje najveće želje.
  • IvanS
    296
    ↪Shkera covjek ima 840k eura po sezoni, toliko Galesic i Torrente nemaju zajedno, to nije zdravo imati u svlacionici lika koji je otpisan, a zaraduje duplo bolje od najboljih. Ne moze se ni izboriti jer su stoperska mjesta popunjena, a vidili smo prema grafovima koji su se slali da je on u kontekstu hnla cak ispodprosjecan stoper. Sacuvati ga do kraja ugovora bio bi kriminal. Jedino rjesenje je nagoditi se oko raskida jer nece ni jedan klub htjeti uzeti ga s takvom placom.Goncalo Santos

Koju poruku onda šaljemo svim sadašnjim i budućim igračima? Potpiši dobar ugovor i možeš se krenuti zaj... kad hoćeš, a u tom slučaju će ti Dinamo ponuditi nagodbu oko raskida pa malo i tu uzmi love koju ionako nisi zaradio (a i nećeš) itd.

Nema nagodbe na štetu kluba.

Imaš ugovor i izvoli svaki dan na treninge kao i ostali. Imaš ga u kadru i nek igra (realno, nije toliko loš kakvim ga se prikazuje).
    E sad, ako se buni, ne želi trenirati i sl., pa valjda postoji nekakav pravni element da mu se na osnovu toga raskine ugovor.

Dosta je više toga da klub bude taoc. Igrač uvijek maše valjanim ugovorom, pa valjda i on onda ima nekakve obveze na osnovu tog ugovora.
  • Goncalo Santos
    70
    nije problem to sto on ne zeli trenirati jer on zeli igrati, nego to sto je on i sluzbeno otpisan, nije u kadru, nece igrati jer je tako klub procjenio, cak i da igra, sta da bude 5 opcija s placom ko prve 2 opcije zajedno.

Ovo stoji da je los primjer za ubuduce jer ce svi ucjenjivati, ali sta kad dodu Galesic, Torrente i Dominguez i kazu zelimo vecu placu, ako moze Mmaee za 840 sjedit na klupi mozemo i mi sta smo kljucni imati 1 mil i sta onda? Svi stoperi nezadovoljni jer kako on moze mi ne?

Sad se jako pogrjesilo s tim igracima, ali dugorocno i za zdravu atmosferu mislim da se isplati s takvima se razic jer narusavaju hijerarhiju.

A ovo on nije toliko los, on za placu koju ima mora biti najbolji stoper lige, vjv je bolji od nekog Mladenovskog iz Varazdina, ali ovaj ne igra za 840k godisnje nego 30k.
  • NKDZ86
    4.4k
    ni za kikiriki, košpice ga nemožemo uvalit. e živote, ništa, polsati ga onome ko ga je i uzeo!
  • Sajla
    10.2k
    kako on moze mi ne?Goncalo Santos

onda Boban odgovori - "ne može ni on, dečki, zato i gledamo da ga se riješimo. pitam se samo što ću s metlom jednom kad sve pometem, nadam se da mi neće trebati ali neću je bacati, nikad ne znaš..."
  • Goncalo Santos
    70
    pa to kazem, treba ga se rjesiti, ali nece on sigurno pristati otic igrat u neki Qarabag za 300k, a ovdje ima jos 3 godine po 840k, trazi covjek da mu se to kompenzira nekako jer nije si sam napiso taj ugovor, netko je to ponudio i netko je to odobrio.
  • Tvrdica McTvrdi
    862

Neće za 300k, ali ako mu je do igranja nogometa sljedeće 3 godine trebao bi pristat na 600k (siguran sam da Qarabag nudi nešto tako, to je isto beskrajno bogat klub). Ili nek ovdje kuha hrenovke na food corneru i za 3 godine može u penziju
  • Sajla
    10.2k
    i sve to ostali igrači znaju i svjesni su. najbolje da će se doći praviti ludi i tražiti veću plaću od čovjeka koji se zadnja dva mjeseca bavi time da se riješi preplaćenog balasta kojeg su doveli ljudi prije njega. nisu toliko glupi da pitaju "kako on može?" kad vide da ne može.
  • Dinamo-SB
    402
    Nazalost kod Mmaea mi ne držimo karte u našim rukama. Toliko je abnormalna razlika u plaći koju Mmae može dobit i ima sada da se njemu isplati završit karijeru da odradi ovaj ugovor do kraja. Isto već radi i Dino Perić u Dinamu (600k prošla komplet sezona,a i ova) da ne bi bilo da se udara samo po Mmaeu. Iako ajde, Perić je dobio ovaj ugovor na račun zasluga prijašnjih i barem nije toliko dugoročan,ali i on će 2 godine prosjedit za 1.2 mil e. Ne kužim zašto se igračima bez prodajnog potencijala daju toliki ugovori,ajde što su ugovori visoki,ali što je dužina ugovora dugačka to tek nema smisla. To ne rade ni arapi. Pa čak ni Petković nije potpisao s 28 godina ugovor na 4 godine nego je s 28 godina potpisao ugovor koji je velik,ali na 2 godine.,a Mmae do 2028.godine . S T R A V A

Da ne kukamo samo nego da i ponudimo neka rješenja, možda je rješenje poslati ih na posudbu pa da se tamo pokažu jer na primjeru Perića možemo vidjeti da kad igrač ne odigra jednu komplet sezonu je praktički katastrofa i on praktički krene prema kraju karijere,ovako postoji nada da možda proigra i barem ako ništa, dio plaće ćeš sanirati. U prijevodu - ja bi dao Mmaea i na posudbu gdje će dio plaće pokrit Qarabag jer ako on ostane u Dinamu s ovim ugovorom i još ne bude igrao nogomet platit ćemo mi njemu svaki cent do kraja ugovora...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.