• fakin
    952
    umjesto da se dresovi, ako se već moraju darovati, daruju onima koji su bili na svim utakmicama recimo prošle sezone ili da u bazi članova pogledaju tko je najstariji član klub pa njemu daju dres, oni daju balkan dedi i nekom branetu. nevjerojatno
  • Dudu 9
    726
    Dno dna ako je istina.
    Nadao sam se da u klubu postoji netko tko vodi računa koga se pušta blizu kluba.
    Ovo je baš razočaranje
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Taj Brane ball ili kako se vec zove ce raditi giveaway dresa pa donekle razumijem zasto su napravili suradnju s njim, ali ovo sa onim mamicevcem stvarno ne razumijem po cemu je on zasluzio dobiti dres prije nekog pravog navijaca Dinama poput Kvasine recimo.
  • Hnlovac
    2.5k
    Fuj. Nabijem tog kromanjonca a osobi koja mu je dala dres nadam se da leti. To govno nije dostojno nositi plavu majicu, a kamoli obilježja dinama
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    ali komentari su vrh, pisu da ako je netko od Dinamovih navijaca zasluzio dres da je to bas on :lol: :lol:
  • Brusa
    3.5k
    Eto... čini se da je marketinška akcija među jednim dijelom navijača uspjela, dok među drugima nije...
  • Dzoni
    1.5k
    Mogu imenovati bar 1000 ljudi koji su zaslužili i 3 dresa od kluba, dok ovom ni privjesak za ključeve ne bih dao
  • rioda
    9k
    Ovaj će sjediti u tom dresu u idućim podcastima ili što već snima i srati po klubu :lol:
  • vjeko1701
    16.3k
    Sramotna odluka ili propust u klubu. Baš sramotna.
  • Dudu 9
    726
    Postoji li neka mogućnopst da se apelira na klub da promjene odluku?
  • fakin
    952
    kaj da im ovaj vrati dres :rofl:
  • Dudu 9
    726
    Ma ne to, nego da ne prenosi pripremne utakmice, i da ne dođe do bilo kakvog vida suradnje Dinama i njega.
  • Peškaman
    7.3k
    Kao da Dinamo ima 50 tih tkzv. influencera koji redovito objavljuju oko kluba. Po meni vrhunski potez ekipe iz marketinga jer su ovim začepili usta mnogim ljudima koji smatraju da je dolaskom DPa zavladalo nekakvo jednoumlje i da Dinamom vladaju nekakvi vladari iz sjene u obliku možemosa i ostalih glupih naziva.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Ja krivim mudrazijuTranzicijski Napad

Ja krivim Tranzicijski Napad
    Po meni vrhunski potez ekipe iz marketinga jer su ovim začepili usta mnogim ljudima koji smatraju da je dolaskom DPa zavladalo nekakvo jednoumlje i da Dinamom vladaju nekakvi vladari iz sjene u obliku možemosa i ostalih glupih naziva.Peškaman

Zanimljiva ti je konstrukcija al glupa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.