• PetkoDaniOršaGol
    298
    Bacio oko danas, baš loše Stjelja odradio... stalno se vraćao na sebe, ono iritantno nhm, nhm dok je gošća pričala, puno prekidanja, glas usporen i umoran, izgledao je kao da je pod gasom malo (ili premoren), 10000 puta "znaš ono", "kuiš", neukusno komplementiranje Valentine... baš loše. Šteta. Od potencijalno odličnog podcasta ispao gorak okus.
  • Droljo
    17.6k
    Što prije prestanete sa tim glupostima život vam bude jednostavniji. Možemo mi i ovod proći taktičko tehnička pitanja.
  • mali M
    7.9k
    pa kad mislim da me se ovod ne shvaća dovoljno ozbiljno da mora zaživiti Zona podcast... Doslovno ne postoji niti jedan podcast u kojem imamo jasne Dinamovce sa pravim pitanjima,bez mržnje ili tatičarenja... To je jedini razlog zašto ne gledam više nogometne podcaste jer SVI znaju bolje od trenera, svi znaju bolje od Bobana, svi znaju bolje od uprave i onda ubace nježno "PRIJE se bar znalo..." i odma dobim gastritis, čir i glavobolju istovremeno...
  • Droljo
    17.6k
    i odma dobim gastritis, čir i glavobolju istovremeno...mali M
    Uz oku ugodne spodobe koje to vode ovo ide gratis..
  • ElDorado
    4.4k
    tesko prepricat al on i ovaj drugi sve negativno naravno tipa ‘sve je to lijepo sta Boban radi ali sta ako ne uspije’ do ‘s ovim igracima necexse borit za vrh hnla’. Ma debilana. Alač čak pozitiva i puna podrska Bobanu.
  • Smotanihaker
    882
    Jeli tu netko rekao ako Boban ne osvoji prvenstvo za 6 mjeseci da će ga tjerati iz kluba?
  • bbb medimurje
    4.1k
    meni je on fascinantan, cak je u mojim ocima gori nego stimac tovarima. nije mu nista valjalo dok je bio mamic, nije mu nista valjalo dok su bili perasica i antolic, nije nista valjalo dok su bili zeko i maric, sad dok je boban opet nista ne valja
    predstavlja se kao dinamovac a nikad lijepu rijec za javnost o dinamu nije rekao dok vise manje za tovare uvijek pun pozitive...
    zanima me ak ima neko na forumu a da ga poznaje privatno pa da nam veli dal je stvarno dinamovac..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.