• DiddyGuela
    3.7k
    Ne znam tko je iz kluba ovo odobrioPaggini

Mozda ona "osoba od povjerenja" koja je zaposlena u marketingu. Ne znam, razmisljam na glas. :blush:
  • jedan u nizu
    13.9k
    E sad pitanje, na koji nacin su iz kluba angazirali influencere.

Ako je netko cherry-pickao influensere i medu njima odabrao balkan dilda, onda je napravio jako veliku gresku.
    Ne samo zbog velicanja Mamica i sranja po svemu (jer na kraju svatko ima pravo na svoje misljenje), vec zbog prodavanja svojih majica sa motivima kluba. Svatko ima pravo na svoj dizajn, ali lik se bavi podcastom i ima svoj kanal i influensa iskljucivo na temu dinama, i onda na tu temu izbacuje merch i prodaje. Nije da ima ducan sa majicama i 1000 razlicitih majica, i koju dinamovu, pa ajde.
    Ali ne, lik se bavi iskljucivo dinamom i zaraduje tako.

Ako je klub angazirao neku od firmi posrednika, koje spajaju influensere i narucitelja, onda je to manji propust. Propust i dalje, ali manji. Jer klub je mozda dostavio interesnu skupinu tom posredniku, on predlozio suradnje sa influenserima, pa je kllub onda njima, bez ikakvog background cheka, dostavio dresove i dogovorio suradnju.

Ako netko iz marketinga ovo cita, i vidi kome se dalo dres, neka sljedeci put da prijedlog da se ovakve stvari ne dogadaju bas.
  • skener
    4.4k
    A možda je otišao u shop, kupio, složio priču i to opet iskoristio za samopromociju kao i obično
  • miro
    6.8k
    pa to bi čak i mogla bit istina, ali onda nek se klub ogradi od lika
  • Sajla
    10.1k
    Nije da ima ducan sa majicama i 1000 razlicitih majica, i koju dinamovu, pa ajde.
    Ali ne, lik se bavi iskljucivo dinamom i zaraduje tako.
    jedan u nizu

Kaj nije bilo da je imal i majicu s livajom u ponudi?
    Nije se smjelo s tim tipom niš surađivati, takvima treba zatvoriti vrata.
  • Paggini
    56.5k
    možda je otišao u shop, kupio, složio priču i to opet iskoristio za samopromociju kao i običnoskener

Sumnjam, ne propušta taj istovarati govna po klubu za svaku pizdariju, a i laž ako mu paše, kao tipa - "zasto se na Maksimiru ne pusta thompson?" Ili tragično cmoljenje i ljutnja da mu se ukinula novinarska akreditacija pa ne može na tekme za dž

Znači štakor koji prodaje i zarađuje na Dinamovom brendu, sere po istom Dinamu, a jako je veliki Dinamovac naravno, "samo je objektivan i usudi se reći kako je", a taj veliki Dinamovac je vodio i klub u kojem je puštao pjesme udovice četničkog monstruma, a isto tako, kao i svi mi veliki dinamovci je prodavao majice s Livajom.
  • jedan u nizu
    13.9k

Ma dobro, whatever.
    Mislio sam da mu je neka ''primarna djelatnost'' pricanje o dinamu i zbivanjima u, i oko kluba.
    Zahvaljujuc samom postojanju kluba, covjek ima o cemu pricati i zaradivati svojim djelovanjem, (sto ne smatram losim u vrijeme influensanja), a onda jos i radi merch sa motivima tog istog kluba ... e to mi je malo too much, koliko god mozda imao pravnu osnovu, ili pravni loophole.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Dobio je dresove u ukrasnom kartonu, mislim da se tako ne dobiva u fan shopu. Također, isti paket je dobio i Braneball koji je došao na stadion i snimio promociju dresa tako da se rado valjda o nekoj marketinškoj akciji promocije dresova. Jedino je upitno kako su baš Balkan Dedu odabrali? A bit će vrh ako mu stvarno odobre da bude prisutan na pripremnim utakmicama i prenosi iste na svojem kanalu, nebitno na koji način, kakve koristi Dinamo ima od toga?
  • Paggini
    56.5k
    Ako je klub angazirao neku od firmi posrednikajedan u nizu

Sigurno je to u pitanju, kao i ovaj plaćeni članak za Telegram, vjerojatno je sve dio istog medijskog plana agencije za launch i promociju dresova.

Ali treba napomenuti, moderator @Paggini nije dobio poklon paket, niti ga je tražio jer moja ljubav se ne može kupiti!!!!
  • serbus
    5.1k
    Ja neznam dok ljudi ne uđu u dinamu sve znaju tko je kakav i tko kaj govori. Kad se zaposle u dinamu kao da se stvori taj neki ružičasti balon da je sve ok.
    Nadam se da će konačno netko odletiti u tom marketingu.
  • Niko1986
    2.2k
    Bolje da se pozove neke članove od 80+ godina ili navijače koji su bili na svakoj domaćoj utakmici i njima da dres, nego ovim neradnicima.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Nadam se da su i Denis i Lesicki dobili svoje primjerke.
  • Damir1986
    82
    Jesu li članovi Prgavog podcasta i Hajdučka štorija dobili dresove?
  • Hrc-Vg
    796
    Jedini je Kvasina zaslužio dres.
  • ZgDLions
    1.1k
    Znači zato su poskupili dresovi.
    Treba od nas običnih navijača sakupiti lovu da se ispoklanja dedama i sličnim.
    Super je marketinški potez, lajkam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.