• Mali Zeus
    22.2k
    fali mi nešto bodova za obilazak. Jedno glupo pitanje, ako naručim neke stvari taman za te bodove hoće li se to uspjeti uopće danas obraditi i zbrojiti?
  • BBB Mataa998
    3k

Sad sam tek primjetio da nema na Samsung TV-u.
    Ima li neki drugi nacin za instalirati?
  • kibatech
    134
    meni su se bodovi pri online narudžbi dodali tek nakon par dana kad se skroz obradila narudžba
  • badjibadara
    10.9k
    Android TV Box/Stick, ili nešto u tom smjeru
  • BBB Mataa998
    3k

Tv vec jest smart,mislio sam da li ima negdje skinuti app pa preko usb instalirati
  • jp23
    4.8k
    Aktivirao i poslao im mail, sad mi ostaje samo čekati :smile:
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus meni su se bodovi pri online narudžbi dodali tek nakon par dana kad se skroz obradila narudžba — kibatech

da, onda zapravo mi se to ne isplati. neću uspjeti ostvatiti bodove prije sutra.
  • rob ljubavi
    1.1k
    Prosli tjedan sam potrosio nesto manje od 100e u shopu, skenirao aplikaciju i pokazao clansku, medjutim bodove nisam dobio. Slao sam i putem linka i maila upit, ali odgovora nisam dobio.

Kako se to rijesi, obzirom da ce se od sutra resetirat bodovi?
  • skener
    9.7k
    Samo podsjetnik, ostalo je još par sati za potrošiti bodove iz prošle sezone
  • Droljo
    32.5k
    Android TV Box/ — badjibadara

E pa bravo! Već sam se pomirio da ću gledati na kompu a imam xiaomi tv box :lol:
    Moram ga naći samo...
  • rob ljubavi
    1.1k
    Na aplikaciji pise da bodovi vrijede do 31.07.2025. (Ispod broja bodova) Je li točno onda to ili iz dijela "česta pitanja: gdje piše do 1.7.?
  • skener
    9.7k
    Do jučer je pisalo da vrijede do 1.7, sada su pomaknuli do 31 7.

Očito ni sami ne znaju kaj bi s tim napravili točno
  • Felip
    848
    Ja sam aktivirao nagradu za preuzimanje, ali sad je nestao kod iz aplikacije, a kako sporo razmišljam nisam na vrijeme skrinšotao taj kod i eto ga na, sad ću morati kupiti značku za tih par eura. :lol:
    Nadam se da će se za novi ciklus malo promiješati nagrade i da će se ipak cijeli program dignuti za level više.
  • Nolifer
    15.8k
    Kupio jučer preko weba ta dva nova dresa, no bodovi mi isti, jesam kaj krivo napravil il preko weba se ne dobivaju bodovi?
  • kibatech
    134
    bas super, a ja jucer potrosio ostatak bodova na gluposti jer nisam imao na sta pametnije. Jos odgadam odlazak u shop da mi bodovi kao udu u iducu sezonu…
    kad ti se narduzba obradi skroz dobijes bodove (ako si povezao clanstvo na profil)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.