• Sesvećanin
    201
    drugi nek se sami jave ako hoće :)Sajla

Prisutan, šta je pola zone danas bilo :lol: ?
  • jp23
    3.2k
    Može samo pitanje, za taj VIP obilazak, koja je procedura? I jel prekasno za aktivirati to?
  • KrunoPesca
    90
    Očito ipak malo vise zonaša nego kaj si mislio. Lijepo provedeno subotnje popodne. I kak je mali jedan na kraju obilaska rekao tati: Tata, sad idemo na pivu.
  • Sajla
    10k
    moj brojač stao na 6

mislim da možeš aktivirati u aplikaciji i spremiti taj screenshot pa "potrošiti" iza 1.7.
    a sutra je još jedan termin u 18h, ali nemam pojma koliko ljudi bi moglo doći i možeš li upasti u grupu.
    u ovom članku imaš mail adresu gdje se možeš javiti, ali s obzirom da je nedelja..
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/gnk-dinamo-otvara-vrata-pogledajte-stadion-iznutra-i-osjetite-dasak-bogate-povijesti1
  • Neron53
    1.7k
    Eto i ja bio...
    Nije bilo lose. Cura koja nas je vodila je bila jako ljubazna i potrudila se da atmosfera bude opustena.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Ti opisuješ kao da si bio u obilasku cure :grin:
  • Neron53
    1.7k

Ma kao ni sinoc, vjerujem da ni veceras nece biti nikakvih ogranicenja.
    Zato, svi koji imate dosta bodova za vip-obilazak, samo treba aktivirati kupon i to je to :)
    Ponesite si samo vode ili sta vec za osvjezenje, na dosta tocaka obilaska je vruce ili zagusljivo, a pivkana ni za lijeka :)
  • Marley
    4.3k
    Ja ne mogu vjerovati da je jos uvijek dozvoljen pristup ormaricima igraca. Not okay :smile:
  • Shkera
    510

Da, ali ne čak ni s moralne strane samo nego i sa sigurnosne.
    Ne bi trebalo omogućavati to da neki bolesnik ne napravi nešto loše.
    Na prvu mi pada na pamet npr u bočicu netko moze stavit nelegalnu supstancu pa da padne netko na doping testu, ali sigurno ima još nekih mogućnosti.
    Trebalo bi na to paziti kao i na šetanje po travnjaku kako nije dozvoljeno zbog bolesti.
    Neke stvari ipak treba zaštiti i paziti jer ima svakakvih luđaka i zlobnih ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.