• Mali Zeus
    17.9k
    fali mi nešto bodova za obilazak. Jedno glupo pitanje, ako naručim neke stvari taman za te bodove hoće li se to uspjeti uopće danas obraditi i zbrojiti?
  • BBB Mataa998
    2.6k

Sad sam tek primjetio da nema na Samsung TV-u.
    Ima li neki drugi nacin za instalirati?
  • kibatech
    56
    meni su se bodovi pri online narudžbi dodali tek nakon par dana kad se skroz obradila narudžba
  • badjibadara
    6.1k
    Android TV Box/Stick, ili nešto u tom smjeru
  • BBB Mataa998
    2.6k

Tv vec jest smart,mislio sam da li ima negdje skinuti app pa preko usb instalirati
  • jp23
    3.2k
    Aktivirao i poslao im mail, sad mi ostaje samo čekati :smile:
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus meni su se bodovi pri online narudžbi dodali tek nakon par dana kad se skroz obradila narudžbakibatech

da, onda zapravo mi se to ne isplati. neću uspjeti ostvatiti bodove prije sutra.
  • rob ljubavi
    982
    Prosli tjedan sam potrosio nesto manje od 100e u shopu, skenirao aplikaciju i pokazao clansku, medjutim bodove nisam dobio. Slao sam i putem linka i maila upit, ali odgovora nisam dobio.

Kako se to rijesi, obzirom da ce se od sutra resetirat bodovi?
  • skener
    4.4k
    Samo podsjetnik, ostalo je još par sati za potrošiti bodove iz prošle sezone
  • Droljo
    17.8k
    Android TV Box/badjibadara

E pa bravo! Već sam se pomirio da ću gledati na kompu a imam xiaomi tv box :lol:
    Moram ga naći samo...
  • rob ljubavi
    982
    Na aplikaciji pise da bodovi vrijede do 31.07.2025. (Ispod broja bodova) Je li točno onda to ili iz dijela "česta pitanja: gdje piše do 1.7.?
  • skener
    4.4k
    Do jučer je pisalo da vrijede do 1.7, sada su pomaknuli do 31 7.

Očito ni sami ne znaju kaj bi s tim napravili točno
  • Felip
    564
    Ja sam aktivirao nagradu za preuzimanje, ali sad je nestao kod iz aplikacije, a kako sporo razmišljam nisam na vrijeme skrinšotao taj kod i eto ga na, sad ću morati kupiti značku za tih par eura. :lol:
    Nadam se da će se za novi ciklus malo promiješati nagrade i da će se ipak cijeli program dignuti za level više.
  • Nolifer
    11.7k
    Kupio jučer preko weba ta dva nova dresa, no bodovi mi isti, jesam kaj krivo napravil il preko weba se ne dobivaju bodovi?
  • kibatech
    56
    bas super, a ja jucer potrosio ostatak bodova na gluposti jer nisam imao na sta pametnije. Jos odgadam odlazak u shop da mi bodovi kao udu u iducu sezonu…
    kad ti se narduzba obradi skroz dobijes bodove (ako si povezao clanstvo na profil)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.