• Paggini
    67.9k
    Eh da je bar Adidas, onda bi mi se sviđao dres
  • Bosskovitz
    19k

Volio bih napraviti a/b testing s fokus grupama pri čemu bi vidjeli slike identičnih dresova, ali jednima bi u photoshopu logotip Castorea zamijenili logotipom Pume ili Nikea (za ovo baš ne bi funkcinirao Adidas). Uvjeren sam da bi grupa s photoshopiranim dresovima dala bolje ocjene za dizajn samo zato što im je brend poznatiji.
  • Crle
    1.3k
    Znam da je on radio no zadnja linija im je baš teško sranje i kič. Totalno loše, svašta samo nabacano. Grafički riješeno užas. Dodavanje gradienta i efekata kao 90ih kada se je valjda trebalo pokazat da netko ima mogućnost svega toga.
  • Crle
    1.3k
    Izvrstan! :lol:

SZA00115-37281615-f61d-42a6-8fd0-6895b7879efe-650.jpg
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Kako ukloniti Favbet s dresova? Može info i u inbox
  • NitkoBitan
    31.2k
    Ja iskreno nisam bas zadovoljan, neka prolazna ocjena za prva dva dresa. Malo mi je poboljsalo dojam kada je kolega slikao uzivo dresove u izlogu.

Znaci prvi dres je dobra nijansa plave, ali tu nema ni d od dizajna. Odbijam povjerovat da je ideja nasih ljudi iz kluba bila stavit tanke prugice na dres i to je to od dizajna. Znaci Dinamo i prugice... ZAKONSKI ZABRANIT!

Drugi dres mi se vise svida od prvog. Plavi obrubi na finu boju dresa ce izgledat sasvim ok na terenu, osim mozda u velikogorickoj magli. Mozda i medu estetski drazim gostujucim dresovima ovo stoljece, bumo vidli kak ce to izgledat uzivo na terenu.

Veliki + za stucne koje se uklapaju sa dresovima. Plavo-bijela kombinacija za gostujuci dres je pogodena, bolje nije moglo. Jos bih kao + nadodao kvalitetu koja mi se cini bolja nego prosle sezone, zato i pretpostavljam da je cijena skocila za dobrih 10%, odnosno 9 eura. Tu mislim na grb i sam materijal.

Kad se sve uzme u obzir 3/5, cekamo treci dres da izvuce ovo. Osobno nikad nisam bio fan dresova jer su skupi i za nosenje u posebnim prilikama. Cekam trening opremu za kupnju i nadam se da ce bit dobra i kvalitetom i dizajnom, BEZ PRUGICA.
  • Derby
    500
    Kako ukloniti Favbet s dresova? Može info i u inboxRitam Ulice

Prošlu sezonu dresovi na castore webshopu nisu imali favbet reklamu. Možda neće ni ove.
  • über alles
    2k
    Nadam se da je treci neki divlji
  • NitkoBitan
    31.2k
    Nadam se da je treci neki divljiüber alles

Crni ustaški, uvijek popularni :joke:
  • Paggini
    67.9k
    Treći crni s kragnicom, a ako se ubaci i grb građanskog kojeg smo imali od 23e do 45e, mislim da ću u njemu biti i oženjen i pokopan...
  • NitkoBitan
    31.2k
    Vid ovo, i naseg lava imaju na dresu. Znaci perfekcija. Lav - check, puma - check (ne zalim se), grb - prekrojit i stavis nas, rubovi plavo-bijeli.

d27de58fc140.webp
  • Paggini
    67.9k
    bez uvrede, ali ovo ja baš seljačluk, malo finiji od rijekinog morskog psa, ali onak - LAV na dresu...

Ne bih imao nista protiv malog lava, tipa ispod NEMA PREDAJE na leđima, ali ovako nakrkat lava na dres...
  • Ritam Ulice
    1.9k
    IMG-6616.jpg

Neznam jel ovo neka zajebancija? Ne zelim spoilat ekipi ali ovo s lavom je kriminal.. cak brijem da je AI

Admini uklonite objavu ako ima ikakve veze sa stvarnim dresom
  • dd29
    788
    Meni se sviđaju dresovi

Drago mi je da je domaći dres kombinacija plave i svijetloplave, mislim da se s te dvije boje mogu prekrasni uzorci složiti, ne mora uvijek plava i bijela
    Vodoravne linije nisu možda najbolji izbor, ali sasvim pristojno izgledaju na dresu
    Gostujući jako lijep, priželjkivao sam tu boju
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Zamislite treći dres posvećen 40. Rođendanu grupe :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.