• NORTE
    17.1k
    Novi svijetlo sivi je ponos! :fire:
    0000000000303425.jpg

U njemu možda zaigramo već i na pripremama, a u službenima sigurno u Varaždinu 30.8., dok za gostovanje u Osijeku u 1.kolu još ne znamo...
  • Bosskovitz
    17.2k
    Izašle su i dodatne fotke, jedna stvar koja mi se jako sviđa (a sjetit će se starosjedioci koliko mene takve stvari muče) je kaj će zbog ovih prugica na domaćem grb na svakom dresu biti na pravom mjestu, točno između dvije linije, jer i sada i kod Adidasa su ti grbovi znali plesati po dresu i bježati. To nije samo naš problem, imam original dres repke na kojem je jbg malo nagnut na stranu, većina to ne primijeti ali za poprilično skupu majicu - što dres je - vrlo sam zahtjevan oko takvih sitnica.

Pohvala onome tko je smišljao dizajn zbog štucni, obično ih se zanemaruje, ali ovdje na oba dresa baš dižu vizualni dojam: na domaćem s repliciranim svijetloplavim prugama s majice na bijeloj pozadini, kaj je lijepa dizajnerska cjelina, a na gostujućem pogotovo jer dodaju dodatnu dimenziju relativno dosadnoj kombinaciji. Ti dresovi će izgleda jebeno pod reflektorima, vidjet ćete.

SZA00115_37281615-f61d-42a6-8fd0-6895b7879efe_650.jpg

SZA00071_4252b6e7-8e0f-4be9-9556-ffc29f177c43_650.jpg

SZA00248_5ae06e79-89c3-4771-be11-091384397421_650.jpg

SZA00305_988b4142-5176-44ec-8139-53c494273029_650.jpg

Realno, kolega Bosskovitz je kriv jer je svojim renderima koji su procurili u javnost postavio nerealno visoka očekivanja.Hoxhemo Titulu

Hvala na komplimentu, no samo jedna opaska - možda zaista jesu "nerealna" očekivanja, u smislu toga da Castore ne može napraviti neke stvari koje ja nacrtam. Photoshop svašta trpi.

Nadam se stvarno da nikada nećemo imati dreseve kao Rijeka npr sa tim neukusnim grafikama koje kao da je radio netko tko je tek naučio photoshop pa se je razmahao malo.Crle

Juraj Zigman, možda i globalno naš najuspješniji dizajner. Da se razumijemo - slažem se s tobom. Detalji, uzorci, kreativne poveznice - to je ono kaj volim na dresu i to je ono kaj nam treba, nikako ne ono kaj Rijeka radi s dresom, jeftinarije kakve je imala Loksa i slično.
  • Paggini
    56.4k
    Eh da je bar Adidas, onda bi mi se sviđao dres
  • Bosskovitz
    17.2k

Volio bih napraviti a/b testing s fokus grupama pri čemu bi vidjeli slike identičnih dresova, ali jednima bi u photoshopu logotip Castorea zamijenili logotipom Pume ili Nikea (za ovo baš ne bi funkcinirao Adidas). Uvjeren sam da bi grupa s photoshopiranim dresovima dala bolje ocjene za dizajn samo zato što im je brend poznatiji.
  • Crle
    1.1k
    Znam da je on radio no zadnja linija im je baš teško sranje i kič. Totalno loše, svašta samo nabacano. Grafički riješeno užas. Dodavanje gradienta i efekata kao 90ih kada se je valjda trebalo pokazat da netko ima mogućnost svega toga.
  • Crle
    1.1k
    Izvrstan! :lol:

SZA00115-37281615-f61d-42a6-8fd0-6895b7879efe-650.jpg
  • Ritam Ulice
    1k
    Kako ukloniti Favbet s dresova? Može info i u inbox
  • NitkoBitan
    28.1k
    Ja iskreno nisam bas zadovoljan, neka prolazna ocjena za prva dva dresa. Malo mi je poboljsalo dojam kada je kolega slikao uzivo dresove u izlogu.

Znaci prvi dres je dobra nijansa plave, ali tu nema ni d od dizajna. Odbijam povjerovat da je ideja nasih ljudi iz kluba bila stavit tanke prugice na dres i to je to od dizajna. Znaci Dinamo i prugice... ZAKONSKI ZABRANIT!

Drugi dres mi se vise svida od prvog. Plavi obrubi na finu boju dresa ce izgledat sasvim ok na terenu, osim mozda u velikogorickoj magli. Mozda i medu estetski drazim gostujucim dresovima ovo stoljece, bumo vidli kak ce to izgledat uzivo na terenu.

Veliki + za stucne koje se uklapaju sa dresovima. Plavo-bijela kombinacija za gostujuci dres je pogodena, bolje nije moglo. Jos bih kao + nadodao kvalitetu koja mi se cini bolja nego prosle sezone, zato i pretpostavljam da je cijena skocila za dobrih 10%, odnosno 9 eura. Tu mislim na grb i sam materijal.

Kad se sve uzme u obzir 3/5, cekamo treci dres da izvuce ovo. Osobno nikad nisam bio fan dresova jer su skupi i za nosenje u posebnim prilikama. Cekam trening opremu za kupnju i nadam se da ce bit dobra i kvalitetom i dizajnom, BEZ PRUGICA.
  • Derby
    431
    Kako ukloniti Favbet s dresova? Može info i u inboxRitam Ulice

Prošlu sezonu dresovi na castore webshopu nisu imali favbet reklamu. Možda neće ni ove.
  • über alles
    1.9k
    Nadam se da je treci neki divlji
  • NitkoBitan
    28.1k
    Nadam se da je treci neki divljiüber alles

Crni ustaški, uvijek popularni :joke:
  • Paggini
    56.4k
    Treći crni s kragnicom, a ako se ubaci i grb građanskog kojeg smo imali od 23e do 45e, mislim da ću u njemu biti i oženjen i pokopan...
  • NitkoBitan
    28.1k
    Vid ovo, i naseg lava imaju na dresu. Znaci perfekcija. Lav - check, puma - check (ne zalim se), grb - prekrojit i stavis nas, rubovi plavo-bijeli.

d27de58fc140.webp
  • Paggini
    56.4k
    bez uvrede, ali ovo ja baš seljačluk, malo finiji od rijekinog morskog psa, ali onak - LAV na dresu...

Ne bih imao nista protiv malog lava, tipa ispod NEMA PREDAJE na leđima, ali ovako nakrkat lava na dres...
  • Ritam Ulice
    1k
    IMG-6616.jpg

Neznam jel ovo neka zajebancija? Ne zelim spoilat ekipi ali ovo s lavom je kriminal.. cak brijem da je AI

Admini uklonite objavu ako ima ikakve veze sa stvarnim dresom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.