• Paggini
    67.6k
    dres u izlazak?fakin

Da, nose se itekako dresovi po klubovima i partijima, a ako stranci i domaći mogu furati te kurčeve manchestere, juventuse, mogu i ja Dinamo
  • Nolifer
    12.5k
    A jel ovo treći ili golmanski?

IMG-4491.jpg
  • javolimtebejako
    2.9k
    golmanski, al samo za zagorca
  • mlinchica
    3.8k
    Diskriminacija, vodoravne pruge čine debljima one koji ih nose, žene neće kupiti niti jedan prvi dres :razz:duksy

Wrong!
    Evo mali vodič da nisu sve pruge babaroge (pogotovo tanke): https://www.womeninadria.com/pruge-za-svaki-oblik-tijela/#
    :wink:

Dresovi su o d l i č n i!
    Prvi dres mi je baš zbog pruga bolji nego prošlogodišnji, a drugi je takva romantika na umbro, da bih ga najradije nalijepila umjesto ovih krila.

Iako je najvažnije - Grb ispod kojeg srca kuca jače!
  • db-izbjeglica
    18.3k
    ne znam, ja sam očekivao više od castorea. Ne kažem da su dresovi loši, ali kad se prelazilo na njih govorilo se o nekakvim personaliziranim dresovima, meni je dosad jedino prošlosezonski treći dres zadovoljio taj kriterij, jer je imao zanimljiv uzorak i priču iza sebe.

ovo ostalo je čista generika i 100 puta viđena stvar.
    jedina razlika u odnosu na adidas kataloške dresove je što klub iz druge španjolske lige neće imati isti ili sličan dres u drugoj boji. :confused:
  • modri-kibic
    876
    Isto prošle godine mi ni prvi ni drugi dres nisu bili nešto na prvu. Ali kada sam ih vidio sa brojem, prezimenom igrača, ostalim oznakama bili su mi oba brutalna. Tako da vjerujem da će mi ovogodišnji prvi još bolje sjesti, a drugi već je sjeo na prvu.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    najbolji su mi ovi koji pisu u komentarima da zasto kopiramo hajduk i zasto su dresovi bijeli, a ni jedno ni drugo nije tocno jer kao prvo dresovi nisu bijeli vec neka nijansa sive, a kao drugo Dinamo je kroz povijest skoro uvijek imao bijelu rezervnu garnituru i to nema nikakve veze sa kopiranjem hajduka.
  • NKDZ86
    5.6k
    dresovi su top, uživo prvi najbolje izgleda, kupujem obavezno
  • Mr Anderson
    13.8k
    Sviđa mi se novi dres, bolji mi je od prošlogodišnjeg.
  • Nolifer
    12.5k

E sad, jel golmanski ili treći?

:lol:
  • nemapredaje
    5.9k

Pa prvi, samo kaj je u mrakači pa izgleda jako taman
  • Nolifer
    12.5k
    @Mali Zeus , @javolimtebejako
    Podsjetilo me na ovo...

:lol:

• Nogo
    9.1k
    Meni je gostujući ipak bolji, iako nije ni plavi loš.
    Sve u svemu sam zadovoljan! :fire:
  • Facke
    6.6k

Normalne da se dres nesi v izlazak. Zake ne? Koj bi trebal kosulju ili neka druga sranja oblaciti? Dres na se pase, najlepse ga je obleci a koj drugi misliju mi se fucka.
    Koj bi trebal onuga konja na kosulje nesiti kad nekam idem? Aha male morgen. Nek se ti sminkeri oblaciju kak oceju. Ja sam v dresu moju zenu upoznal. I kad nekam ideme zna tocne da bum dres oblekel same me jos pita "koji da ti izvadim" :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.