• mokoxax468
    1.3k
    Ne samo Varteksa :)
  • rokikaciga
    2.5k
    Znam..zato sam i napisao ovaj dodatak 'gdje god bio'

U globalu jedna jako ljigava persona
  • Jurki
    18.2k
    Ne samo Varteksa :)mokoxax468

Cesto mu se navijaci tog istog Varteksa sjete clanova familije.. ovo kaj je Paggini pisal za krunice.. ako je istina je stvarno dno dna.
    Od zalizanog me nis nemre zacuditi.. al kaj je prevec, ni s kruhom nije dobro.
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Tvrdica McTvrdi Svaki narod zaslužuje svoje političare.Zagi

Znači RH je nekakva i slučajna država ili koja je tvoja logika točno?
  • dzg2024dzg
    123
    Čisto sumnjam da netko tko ima milione ide prodavat krunice za 100€ npr., ali dobro. Jednostavno ne vjerujem u tu priču. Samo što i situacija sa Dalićem dobro oslikava kakav smo narod. Sve opraštamo, osim uspjeha...to nikako ne. Fraer napravi najveće uspjehe u povijesti našeg nogometa, ali ekipa ga vrijeđa i omalovažava kao da ne zna ništa o nogometu. Možda nije najveći stručnjak, možda nije niti svetac i možda ga ponekad previše glumi.. ali realno? Da nam je netko ponudio 2017. da napravimo u idućim godinama ovo:

drugo mjesto na SP 2018.

treće mjesto na SP 2022.

finale Lige nacija 2023.

plasman na EP 2020.

plasman na EP 2024.

prvi izbornik koji je Hrvatsku vodio na tri, a onda i četri velika natjecanja zaredom (SP 2018, EP 2020, SP 2022, EP 2024)

I ne nemojte molim Vas reći da su to napravili igrači, a ne on... jer ima i Engleska individualno bolje igrače od nas jel? I širi roster? Pa ovo nisu napravili.. i mnoge druge države.

On je tim igračima usadio nekakvu vjeru u sebe, a narod je povezao sa reprezentacijiom.

Treba li vjeru toliko gurati u sport? možda i ne..
    Je li on davno mogao otići negdje za više novaca? možda i je!
    Je li od sebe napravio nekakav brand i onda i restoran itd.? Pa je naravno.. ali eto ja i vi ne bi? Pa nek si čovijek napravi neki biznis za obitelj, za penziju i za djecu... ako ništa, rezultatima je zaslužio... idealan nije, ali tko je? Možda je i navijač Hajduka? Pa neka je.. vjerojatno su u mladosti bili i Modrić i Petković i pola reprezentacije.. pa neka su, netko se i borio za ovu zemlju da bi svi krajevi Hrvatske zajedno participirali u ovakvim natjecanjima. Reklamira kartice, linoladu - pa što? Drugi nogometaši/tereneri ne reklamiraju? Ma joj... jadan smo narod.. ali zapravo ne svi, velika većina je ok... samo nije glasna.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Ti si pak drugi ekstrem. Uspjesan je u svom poslu, pa se ne smije nista lose reci o njemu?
  • dzg2024dzg
    123
    Može se reći naravno.. ali ljigava persona, zalizana linolada, vjerski ekstremist i svi ostali epiteti s kojim ga ljudi časte su smješni s obzirom kakvih mi ogavnih likova imamo u Hrvatskom nogometu pa i u i oko Dinama ako ćemo iskreno. (sva sreća sve manje i manje oko Dinama)... Al eto, nekako je Dalić često prvi pik za internet ratnike..
  • Majki2111
    4k
    Samo me zanima kako bi se ovdje pisalo o njemu da je Dinamovac. Za mene je on izvrstan izbornik. Neka njega još ovdje.
  • Tvrdica McTvrdi
    807
    Treba li vjeru toliko gurati u sport? možda i ne..dzg2024dzg

Ta vjera je ono što drži chemistry toj ekipi da nadmaši svoja očekivanja. Igrači sami iniciraju da svećenik dođe s njima na prvenstvo.
  • dzg2024dzg
    123
    i po meni je to ok ako im paše. I osobno sam vjernik, ali preferiram moliti se za zdravlje, obitelj itd. a ne za sportske uspjehe.. to ostavljam znanju, zalaganju i sreći koje treba... ali ako paše igračima i njemu, nek se mole.. pa što ima loše u tome
  • JakovK6
    175
    Treba li vjeru toliko gurati u sport? možda i ne..dzg2024dzg
    Ma ni slučajno, vjeru čim dalje od sporta. Ali zato trakice sa duginim bojama, klečanja prije početka..protiv toga niti pisnut.. samo vjeru čim dalje..
  • Mali Zeus
    17.9k
    Može se reći naravno.. ali ljigava persona, zalizana linolada, vjerski ekstremist i svi ostali epiteti s kojim ga ljudi časte su smješni s obzirom kakvih mi ogavnih likova imamo u Hrvatskom nogometu pa i u i oko Dinama ako ćemo iskreno. (sva sreća sve manje i manje oko Dinama)... Al eto, nekako je Dalić često prvi pik za internet ratnike..dzg2024dzg

Al zašto ne reći da je ljigav i licemjeran kad to jest. Svaka čast na uspjesima, al kao osoba nije baš neka kvaliteta. I ok u hr nogometu ima ljigavih likova na tone, al to ne znači da on nije jedan od njih i da tu i tam to treba reći.
  • rokikaciga
    2.5k
    Covjek je odlican izbornik, ali i ljigava osoba...ove dvije stvari nisu iskljucive.
  • dzg2024dzg
    123
    Trakice/zastave sa duginim bojama zabranio bi generalno - a ne samo u sportu.. da se razumijemo.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Covjek je odlican izbornik, ali i ljigava osoba...ove dvije stvari nisu iskljucive.rokikaciga

Upravo tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.