• hardek
    5k
    Da, vj ga neće stići al će biti 20-tak nastupa iza njega kao 2. s najviše nastupa. U svakom slučaju ne mogu vidjet scenarij u kojem se Kova oprašta od repke prije 35te godine
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    S obzirom da se jako puno komunicira prema van od strane Dalića, Luke i ostalih istaknutijih reprezentativaca da bu Kova novi lider momčadi, onda pretpostavljam da je tome zaista tak i da ga samo zdravlje/ozljede mogu spriječiti u tome da naredni EP i SP ciklus ne bude vođa
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Ekipa, kako gledate na to da izbornik u svojem restoranu / shopu prodaje potpisani dres Luke Modrića za 550 eura? Meni je to ok ako prihod konkretno od tog proizvoda ide u dobrotvorne svrhe, ali nisam siguran je li tome tako.
  • Paggini
    56.1k
    A cekaj tek kad cujes za koliko prodaje posvećene krunice koje je nosio Papi prije Eura prošle godine
  • ZgDLions
    1.1k

Jel bar uokviren ili vulgaris za upotrebu?
  • Mr Anderson
    12.4k
    Čuo sam jednu zanimljivu priču za Dalića. Čovjek ima građevinsku firmu, gradi stanove i pošalje mu upit za dva stana, kao kupio bi za svoje. Ovaj mu kao hrvatskom izborniku da cijenu daleko ispod svih prosjeka, tek toliko da bude ba nuli. Dalić ih kupi i za par mjeseci preproda po tržišnoj cijeni i spremi u džep par stotina tisuća eura. A ovaj građevinac poslije priča sam za sebe..."koja sam ja budaletina".
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ekipa, kako gledate na to da izbornik u svojem restoranu / shopu prodaje potpisani dres Luke Modrića za 550 eura? Meni je to ok ako prihod konkretno od tog proizvoda ide u dobrotvorne svrhe, ali nisam siguran je li tome tako.Izet Hajrović

Ja ne sumnjam u dobre namjere ovog dobrotvornog dvojca. #obitelj
  • Ludovic IX
    9k
    Ali ljudi, on je zbog rvatske odbio katarske, Saudijske, emiratske petrodolare. Valjda je jedino ispravno da ih nekako namiri na naš račun
  • Nolifer
    11.7k
    ''rvatske''. Prestao čitati
  • NitkoBitan
    28k
    Rijetko ljigav covjek. Ponizan po potrebi.
  • Ludovic IX
    9k
    to sto si ti pravi hrvat, visok i plav ko đuka čaić, ne mjenja činjenicu da on ne može ispravno reci ni ima svoje domovine..
  • Nolifer
    11.7k

Krivi zaključak, samo poštovanja prema Hrvatskoj. Mislim znamo da te smeta, ali tolka mržnja, pa pogrdno reći Rvatska, ono mi je baš djetinjasto.
  • Tvrdica McTvrdi
    789
    Ljudi koji državu nazivaju Rvatska, Hrvatistan ili slično bi trebali jednostavno preskakat ovu temu
  • Ludovic IX
    9k
    Pa zalizanko ne poštuje svoju državu kad joj ime ne može reći točno
  • Tvrdica McTvrdi
    789
    Dalić i Modrić koje je vrlo popularno vrijeđat ovdje su odveli ovu državu na svjetski vrh, a još važnije od toga donijeli radost u hrpi sranja koje ovaj narod mora prolaziti i zato su osigurali svoje mjesto u hrvatskom panteonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.