• Efes Pilsen
    11.9k
    Da se Niko Galesic zove Maxime Bernauer imali bi danas druge rasprave, a kamoli da jos dode Radeljic. Svaka cast Rijeci na magicnoj sezoni, ali puno zasluga za broj golova imaju i Selahi i Petrovic, pa je jedan bio besplatan i nije ga se uzelo.
    Nadam se da ce naci rjesenje izvan HNLa.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Galešić, KTC, Domingues, mali Jakir, Živković. Treba li nam Radelja uopće?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Na kraju ce odluciti oni koji odlucuju.Orc123

Word!
  • M94
    1.8k
    U ovom vrlo dobrom transfer roku zasad mi je Radeljic najveci misteriji, od kud uopce da smo zainteresirani za njega kamoli sta drugo.
    Jos bi se placala odsteta, bezveze.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Skoro svaku tekmu padao na pod od bolova? Obično kad vode 1-0 i kad se treba ušićariti neka minuta.marcio amoroso

Reci mi da nisi gledao redovno Rijeku bez da mi kazes da nisi gledao redovno Rijeku. Daleko je to bilo od toga da je samo bio u "bolovima" zbog odugovlacenja. Hvatao se za koljeno nakon svakog jaceg duela i cesto gledao prema klupi.

Ne znam koliko moja prica moze ne pit vodu s obzirom na to da vec mjesec dana nit igra za reprezentaciju nit za Rijeku, a navodno se oporavio. Proslo je 6 punih mjeseci od njegovog pocetnog problema sa koljenom.
  • JakovK6
    232
    Radeljić ne dolazi u obzir zbog problema sa koljenima, ali katastrofa je jer smo stavili otkupnu klauzulu na Kačavendu... :D
  • mali M
    8k
    Da se dečko ne zove Stjepan Radeljić nego Stephan Radhet drkalo bi 99% foruma na njega.marcio amoroso

Pa nije Marcio, ali uvijek sam uspio vidjeti neki smisao u HNL pojačanjima, bio igrač mlad pa ima potencijal ili pokazuje vrhunsku igru pa ga repka prati ili je najbolji na nekoj svojoj poziciji... jednostavno ja u Radeljiću ne vidim ništa sa čime je on zaslužio da ga Dinamo zove... Doslovno "jedan od" igrača Rijeke.. :confused:
  • Ivanmtk
    1.6k
    Pa da možemo dat 5 za Belju, a sitničarimo tu za Radeljića. Pa ja ne mogu vjerovat. Dajte i Mišku 2 i idemo dalje. Ko u malo gleda, puno ne vrijedi
  • Markoslav
    22
    Ja ne kužim zakaj se Radeljić navlači u DZG, mislim da ionako imamo dečke da popune njegovu poziciju.
  • E46
    1.6k
    za tog kljakavog štopera koji je teški šrot od igrača je i milja previše i to debelo previše
  • Mali Zeus
    18.8k
    Pa da možemo dat 5 za Belju, a sitničarimo tu za Radeljića. Pa ja ne mogu vjerovat. Dajte i Mišku 2 i idemo dalje. Ko u malo gleda, puno ne vrijediIvanmtk

Izvrsna logika.
  • nemapredaje
    5.6k

Nije stvar u tome imaš li ili nemaš novaca za platiti, nego je stvar toga vrijedi li taj igrač toliko.

To je kao da dođeš u Konzum sa ženom i ona ti kaže “šta sad jebeš oko te litre mlijeka i 50€. Ak imaš 50€ kupi da možemo ić dalje”
  • Dzoni
    1.7k
    Nedo Bog da damo i centa za Radeljića, koliko još moramo Rijekinih preplaćenih igrača dovest u Dinamo samo da bi flopali pod pritiskom igranja u Dinamu
  • Maximo
    799
    Išao sam gledati neke Ryanove sažetke s namjerom da vas razuvjerim da je loš... :D

Ali, bojim se da ne izgleda bolje od Kuleta stvarno...

https://www.youtube.com/watch?v=OqCmVp4Z8Ok&ab_channel=J.LEAGUEInternational

Tu je recimo zabio 2 gola, ali također fulo i penal , te komično još jedan zicer...više izgleda ko flop...

Ne znam koja je točno priča s njim...
  • rioda
    9.3k
    Draže bi mi bilo da dođe Krizmanić bez odštete, nego Radeljić za 1,5-2 milijuna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.