• Time
    1.6k

Cordoba kao Postecoglou...u drugoj sezoni osvaja trofeje
  • zmujcinslbrod
    58
    jbg, vi se sprdate a možda dečko ostaje dodatno sa Špikićem i uči fore i cake.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Na slikama s treninga u jednom duelu nalaze se Stojković i Varela, Varela napada, Stojković brani. Ako je vjerovati tome, Stojke je desno krilo.
  • scooniepenn
    6k

Na kraju je stvar percepcije, jednostavno nam se razlikuju kad je rijec o Kaci. Prvi od tri scenarija mi je prihvatljiv, drugi i treci nisu, jer kod drugog lova je premala, a kod treceg su nam gotovo unistili svaku sansu da se Kaca isplati ili financijski ili kroz igracki doprinos u sezonama pred nama. Nebitno na kraju, ako odlazi zelim mu svu srecu.
  • rokikaciga
    8.1k
    Obozavam Kacavendu...ali decko je nazalost potrgao dvaput krizne, pozicijski je nedorecen (4 trenera prosle sezone...), takticki nediscipliniran, divlji kao i Stojke...nazalost u nekom paralelnom svijetu gdje je bio samo jedan trener i mi smo pomeli HNL ovaj decko bi jako napredovao i dobio puno vise sansi i tvorio bi prvih 11 sa Stojkovicem.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Prosle sezone je igrao dobro kad je dobio sansu, sve zadace je ispunio, ali rezultati u tom periodu nisu bili zadovoljavajuci, a onda su se vratili Misic i Sucic i jednostavno mjesta vise nije bilo. Steta, drag je vecini i kao covjek i kao igrac, ali neke price jednostavno nisu sudene.
  • Jaki991
    569
    Ne kuzim to ruganje sa Soldom, decko je odigrao sasvim postenu sezonu, 8 golova 4 asista, 21 god tek ima, ne cini se ko debil u glavi… za rotaciju dusu dao…
  • dinamozivivjecno
    3k
    Stojke desno krilo, Vidovic lijevo i DDB/Mierez u napadu :fire:
  • veselko tenžera
    6.4k
    Ne kuzim to ruganje sa Soldom, decko je odigrao sasvim postenu sezonu, 8 golova 4 asista, 21 god tek ima, ne cini se ko debil u glavi… za rotaciju dusu daoJaki991

Imao je još jedan asist Hernaniju u Varaždinu koji mu nije upisan jer je netko okrznuo loptu prije šuta. Zdrava glava, išao po posudbama i skupljao iskustvo, učinak korektan i svjestan je da mu je Dinamo prilika života. Mislim da će biti jedno od iznenađenja sezone.

sve zadace je ispunioEfes Pilsen
    osim ispraćanja Goričana, nažalost.
  • Ivdzo11
    8.7k
    "Dinamo je na kraju izašao ususret, to su bile nekakve ostvarive brojke koje smo mi mogli ispuniti u ovom trenutku. Dogovorili smo se vrlo brzo i Luka je isto prepoznao projekt.” s.d. Osijeka Petrović

Izađi i ti nama u susret s Matkovićem..... Kako mi uvijek izlazimo ususret drugima
  • Praskaton
    4.8k
    Možda nepopularno al Radeljica i Matkovica nebi uzeo taman da su besplatni.
  • E46
    2k
    recept da se dogodi jos jednom prosla sezona.
  • Jay
    2.9k
    ljudi, jel ima info je li se Cordoba "pripitomio", jel naučio išta hrvatskoga, može li nam biti jackpot možda?zmujcinslbrod

Zna reci brate, moja, ajmo decki i volim Dinamo. Znaci u rangu rakitica.
    Jackpot ce sigurno biti, ovo je njegova sezona :cool:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Kako mi uvijek izlazimo ususret drugimaIvdzo11

Meni je još razumljivo za Šibenik, Varaždin, radi "dobrosusjedskih odnosa" da možda malo nekad popustiš, daš za nekog igrača koju tisuću više nego bi trebao pa da ti oni to vrate na drugi način, ali ovi jebeni Šarani su najbogatiji klub u Hrvatskoj, vlasnik im je multimilijarder i oni su jednako tako Vrbu mogli platit i milju. Njima ne bi "izašao u susret" da su zadnji na svijetu.
  • dd29
    858

Njima je matković neusporedivo važniji nego nama vrbančić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.