• skener
    6.8k
    Zvone upravo na turniru u Španskom, kaže da traži još jednog stopera koji nema kuk
  • Rex Ramae
    4.3k
    Kuku nama :lol:
  • Blue Label
    142
    Radeljić nije igrao pripremnu sa Rijekom i navodno nije bio na zadnjem treningu
  • rakurs
    2.1k
    Mislim da je u pitaju neka sitna ozljeda, tako je rekao Đalović. Kao, pošteda. Ali pitanje je jel to istina.
  • Juznjak
    4.5k
    Radeljićevo koljeno i ligamenti su u takvom stanju da je jedan liječnik nakon one utakmice protiv Osijeka pri kraju sezone bio 100% uvjeren u puknuće prednjeg križnog. Da nije išao po drugo mišljenje, ta dijagnoza bi i ostala. Ispostavilo se da to nije točno, ali mu je, ako se ne varam, meniskus u totalnom kurcu i ni oni sami ne znaju kako je on odigrao sve utakmice do kraja sezone. Mislim da je pitanje vremena kad će taj čovjek dulje vremena izbivat s terena zbog tog koljena.
    Eto, nakon 3 godine od registracije na Zonu, dočekao sam da i ja mogu napisat neku insajdersku :cool:, istini za volju nije iz Dinama, al insajderska je insajderska :rofl:
  • Crni86
    18.2k
    ako se ne varam, meniskus u totalnom kurcu i ni oni sami ne znaju kako je on odigrao sve utakmice do kraja sezone. Mislim da je pitanje vremena kad će taj čovjek dulje vremena izbivat s terena zbog tog koljena.Juznjak

Mislim da i ako se uspijemo dogovorit da ce nasi ovo nac na ljecnickom, a onda cemo vidjet kaj ce sa tom informacijom. Odustat ili ici snizit odstetu.

Neka bude ko sa cofijem i rpgom i ja zadovoljan.
  • OsamŠest
    6.4k

Ma lako za koljena i ligamente, kaj ćemo s Radeljićevim kukom?
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Zasto je onda Radeljic uopce ozbiljna opcija? Sgurno i ljudi u klubu znaju da je nacet ozljedama, nadam se da to samo mediji pumpaju pricu radi klikova.
  • Jurki
    20.9k
    Boban nije idiot da pljune 2 milje za Radeljica.
    Pogotovo ako uzmemo u obzir njegove godine.. (nije on star, al opet) i trajanje njegovog ugovora od samo godinu dana.
    Da pljunemo tu lovu, on bi trebal imati potencijal npr Šutala i njegove godine.. tad bi taj i takav transfer imal smisla.

Sve ovo ostalo je sviranje kurcu.

Radeljica treba nekam ftopiti, zato se i štancaju toliki clanci u novinama.
    Da ga trebamo platiti i 1 cent je previse.
    Misko trazi nekog drugog kojega bus sprejebal.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Radeljic je novi Peric. Kad mu pukne krizni i ostane godina dvije ugovora mozemo se slikat.

Kraj sezone je jedva odradio nakon kaj je vec imao dvomjesecni problem sa ligamentima. Sad je preskocio i reprezentaciju i pripremnu utakmicu sa Rijekom, znaci prakticki out minimalno mjesec dana.

Kao sto je netko rekao ni besplatno ga ne bi uzeo.
  • emreli21
    457
    radeljic ce doci 99%. Ali pitanje je kada, Rijeka ga zeli za neke kvalifikacijske europske tekme, a onda pada i vrijednost transfera. I onda bi dosao za 1,2-1,3 milje, i da, moze igrat kasnije za dinamo europu
  • Jurki
    20.9k
    onda bi dosao za 1,2-1,3 milje, i da, moze igrat kasnije za dinamo europuemreli21

I tebi je taj iznos ok?
    Ako nasi smatraju da nam treba Radeljic .. ( s obzirom na sve okolnosti i godine i probleme s koljenom) onda bolje pricekati jos pol godine.. pa ga dopeljas za dzaba.. al ga nebi uzel ni na samu placu.
    Ima za te pare kvalitetnijih i boljih stopera.
  • emreli21
    457
    a ne znam jel mi ok. O pricama s koljenom ne sudim, ima lijecnicki i proci ce ga ili ne. Pricamo kao da je covjek invalid a u dvije sezone lupetam odigrao 75 utakmica, kao svi nasi stoperi zajedno. Ali jbg on je invalid, a mmaee, bernauer, theophile i ostali su zajec, beckenbauwr i van dijk ‍♂️
  • marcio amoroso
    47.7k
    probleme s koljenomJurki

O kojim vi famoznim problemima sa koljenima stalno pričate? Dečko je propustio 9 utakmica u 10 godina karijere, a tu ga se smatra u najmanju ruku igračem koji ima po dva loma križnih ligamenata na oba koljena.

Ima za te pare kvalitetnijih i boljih stopera.Jurki

Daj neki prijedlog.

I još nešto. Da se dečko ne zove Stjepan Radeljić nego Stephan Radhet drkalo bi 99% foruma na njega.
  • emreli21
    457
    e bas stvari najvise mrzim. Ne pricam bi li uzeo radeljica u dinamo ili ne. Ali ovo, od mame mama je rekla da ima probleme s koljenom i te gluposti. A igra sve utakmice. I kod doktora smodeka ionako rijetko tko prođe, kamoli takvi s 'pola koljena'.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.