• Jay
    2.2k
    ljudi, jel ima info je li se Cordoba "pripitomio", jel naučio išta hrvatskoga, može li nam biti jackpot možda?zmujcinslbrod

Zna reci brate, moja, ajmo decki i volim Dinamo. Znaci u rangu rakitica.
    Jackpot ce sigurno biti, ovo je njegova sezona :cool:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Kako mi uvijek izlazimo ususret drugimaIvdzo11

Meni je još razumljivo za Šibenik, Varaždin, radi "dobrosusjedskih odnosa" da možda malo nekad popustiš, daš za nekog igrača koju tisuću više nego bi trebao pa da ti oni to vrate na drugi način, ali ovi jebeni Šarani su najbogatiji klub u Hrvatskoj, vlasnik im je multimilijarder i oni su jednako tako Vrbu mogli platit i milju. Njima ne bi "izašao u susret" da su zadnji na svijetu.
  • dd29
    765

Njima je matković neusporedivo važniji nego nama vrbančić
  • skener
    5.2k
    Zvone upravo na turniru u Španskom, kaže da traži još jednog stopera koji nema kuk
  • Rex Ramae
    3.5k
    Kuku nama :lol:
  • Blue Label
    107
    Radeljić nije igrao pripremnu sa Rijekom i navodno nije bio na zadnjem treningu
  • rakurs
    1.6k
    Mislim da je u pitaju neka sitna ozljeda, tako je rekao Đalović. Kao, pošteda. Ali pitanje je jel to istina.
  • Juznjak
    4.3k
    Radeljićevo koljeno i ligamenti su u takvom stanju da je jedan liječnik nakon one utakmice protiv Osijeka pri kraju sezone bio 100% uvjeren u puknuće prednjeg križnog. Da nije išao po drugo mišljenje, ta dijagnoza bi i ostala. Ispostavilo se da to nije točno, ali mu je, ako se ne varam, meniskus u totalnom kurcu i ni oni sami ne znaju kako je on odigrao sve utakmice do kraja sezone. Mislim da je pitanje vremena kad će taj čovjek dulje vremena izbivat s terena zbog tog koljena.
    Eto, nakon 3 godine od registracije na Zonu, dočekao sam da i ja mogu napisat neku insajdersku :cool:, istini za volju nije iz Dinama, al insajderska je insajderska :rofl:
  • Crni86
    12.8k
    ako se ne varam, meniskus u totalnom kurcu i ni oni sami ne znaju kako je on odigrao sve utakmice do kraja sezone. Mislim da je pitanje vremena kad će taj čovjek dulje vremena izbivat s terena zbog tog koljena.Juznjak

Mislim da i ako se uspijemo dogovorit da ce nasi ovo nac na ljecnickom, a onda cemo vidjet kaj ce sa tom informacijom. Odustat ili ici snizit odstetu.

Neka bude ko sa cofijem i rpgom i ja zadovoljan.
  • OsamŠest
    5.8k

Ma lako za koljena i ligamente, kaj ćemo s Radeljićevim kukom?
  • Goncalo Santos
    213
    Zasto je onda Radeljic uopce ozbiljna opcija? Sgurno i ljudi u klubu znaju da je nacet ozljedama, nadam se da to samo mediji pumpaju pricu radi klikova.
  • Jurki
    18.5k
    Boban nije idiot da pljune 2 milje za Radeljica.
    Pogotovo ako uzmemo u obzir njegove godine.. (nije on star, al opet) i trajanje njegovog ugovora od samo godinu dana.
    Da pljunemo tu lovu, on bi trebal imati potencijal npr Šutala i njegove godine.. tad bi taj i takav transfer imal smisla.

Sve ovo ostalo je sviranje kurcu.

Radeljica treba nekam ftopiti, zato se i štancaju toliki clanci u novinama.
    Da ga trebamo platiti i 1 cent je previse.
    Misko trazi nekog drugog kojega bus sprejebal.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Radeljic je novi Peric. Kad mu pukne krizni i ostane godina dvije ugovora mozemo se slikat.

Kraj sezone je jedva odradio nakon kaj je vec imao dvomjesecni problem sa ligamentima. Sad je preskocio i reprezentaciju i pripremnu utakmicu sa Rijekom, znaci prakticki out minimalno mjesec dana.

Kao sto je netko rekao ni besplatno ga ne bi uzeo.
  • emreli21
    443
    radeljic ce doci 99%. Ali pitanje je kada, Rijeka ga zeli za neke kvalifikacijske europske tekme, a onda pada i vrijednost transfera. I onda bi dosao za 1,2-1,3 milje, i da, moze igrat kasnije za dinamo europu
  • Jurki
    18.5k
    onda bi dosao za 1,2-1,3 milje, i da, moze igrat kasnije za dinamo europuemreli21

I tebi je taj iznos ok?
    Ako nasi smatraju da nam treba Radeljic .. ( s obzirom na sve okolnosti i godine i probleme s koljenom) onda bolje pricekati jos pol godine.. pa ga dopeljas za dzaba.. al ga nebi uzel ni na samu placu.
    Ima za te pare kvalitetnijih i boljih stopera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.