• Amigo86
    30
    Ima tu dosta dobrih igrača koji se moze dobiti za 1,2,3 mil ako zele nešto postići u europskoj ligi, https://www.transfermarkt.com/lucas-ribeiro/profil/spieler/612880 ovaj isto moze igrat napadača gledao sam svaku tekmu na svjetskom klupskom vidi se da je klasa za svoj klub...
  • Tvrdica McTvrdi
    740
    Moramo samo još pronaći Azerbajdžanskog Vahu koji će dodatno potkrijepiti naše riječi hvale i transfer je gotov.
  • JakovK6
    167
    Imao sam priliku pričat s jednim igračem Dinama par dana nakon kaj je Zeko izjavio da je Mmae najbolji naš stoper i da leti na treningu, pitao sam ga dal je istina da je fakat toliko dobar na treningu? Dobio sam odgovor "je je, ko i na tekmi" :D pričao sam s tim igračem na kvizu Bitange i princeze, manje bitno..ali kad sam ga tamo vidio još više mi se dopao :)
  • Mlađi referent
    13.2k

Ti si vjerojatno jedini veći fan Mmaea na forumu od mene

Nisam baš kao Jakirović bio šokiran da je uopće završio kod nas, ali sam ga hvalio još dok je igrao za Fradi i vjerovao da smo dobili prototip stopera kakav bi nam trebao podić igru na razinu više

Ne znam di sve je pošlo po zlu, ali je čak malo i smiješno koliko ga se pljuje, daj Bože da njegov odlazak popravi naše defanzivne probleme… s druge strane, nećemo plakat za njim jer od njega nismo ni dobili ništa. Mogli smo ga iskoristit, ali nismo. Njemu bi ovo bio ok transfer, Qarabag igra moderan nogomet i ako ovaj ima motiva i zrelosti pregrmit ovakvu sezonu, mogao bi se tamo dobro snać
  • Izet Hajrović
    5.7k
    dakle, morao je otići zbog mišljenja javnosti. Znači ulica nam vodi klub, sjajno. U takvim situacijama bi klub trebao stati iza igrača, ali dobro. Uostalom, dobrim igrama mogao bi vratiti povjerenje navijača, evo ti jedan primjer kako je i to moguće u slučaju Mmaee:

"- Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Trebaš doći na trening i vidjet ćeš da je tehnički dominantan, da razumije igru."

Jebem ti zivote majku. Dal Zajec i mi gledamo iste utakmice?
    Kakvi jebeni trening? Pa na treningu je i Sivonjic zabijal ko na traci pa kaj onda?

Covjek je među najgorim stoperima lige.. pa o cemu mi pricamo????

Edit: pa i ja sam pogledal stotine i stotine nogometnih utakmica, kaj to znaci da znam igrati nogomet, biti trener, skaut?????

Picku materinu, tlak mi je opet otisel na 300.
    Jurki

Znam da je veoma nepopularno misljenje, ali imam nekakvi osjecaj da Kanga i Mmaee idu na pripreme i da se bumo svi ugodno iznenadili.Jurki

s druge strane, nećemo plakat za njim jer od njega nismo ni dobili ništa. Mogli smo ga iskoristit, ali nismo. Njemu bi ovo bio ok transfer, Qarabag igra moderan nogomet i ako ovaj ima motiva i zrelosti pregrmit ovakvu sezonu, mogao bi se tamo dobro snaćMlađi referent

Ovo mislim u kontekstu da nećemo imati bolje stopere od njega u sljedećoj sezoni, a on će tamo pokazati koliko vrijedi pa ćemo tek tada vidjeti što smo imali. Ali dobro, ostavljam mogućnost da dođe neki kapitalac koji će biti bolji od njega, Radeljić to nije.
  • Paggini
    55.8k
    Znači ulica nam vodi klub, sjajno.Izet Hajrović

Ne, ne vodi nam ulica klub, ali sumnjam da Mmaee želi igrati za navijače koji ga ne mogu smisliti, a posljedično tome imaš vrlo vjerojatno nezadovoljnog igrača na najskupljem (?) ugovoru u klubu.

Sad, s druge strane, da je Mmaee razina da vodi i komandira cijelu obranu, vjerojatno bi mu se dalo povjerenje, ali ovako imaš igrača koji je u najboljem slučaju dobar na dobar dan, a kojeg navijači ne mogu smisliti i puno je lakše ići u drugom smjeru nego kao zamjenu imati igrača s titanskim ugovorom.

Jer meni je Mmaee drag podosta, i po profilnoj mojoj se vidi da imam afinitet prema nepravedno omraženim igračima, ali ne mislim da je za prvu ekipu Dinama, a ugovor ima kakav ima još tri godine.
  • FrodoJePurger
    365
    AJMOO KTC PRODULJIO
  • Paggini
    55.8k
    pronaći Azerbajdžanskog Vahu koji će dodatno potkrijepiti naše riječi hvale i transfer je gotov.Tvrdica McTvrdi

Eno Perkovića u Noahu, neka on priča po medijima kako je mrcina
  • JakovK6
    167
    okej, čak i da je problem u svima nama i Dinamu a on je toliko dobar kak pričaš, čudno mi je malo da mu onda u Ferencvarosu nisu htjeli produžit ugovor. Vjerojatno tamo postoji neka ZonaFerencváros gdje su isto tako zločesti kritičari kao i mi, pa je jadnik bio otpisan..
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    netko mu nije dao šansu da se dokažeIzet Hajrović

Jakirović, Cannavaro? Pa čak mu je i Bjelica dao relativno rano, protiv Osijeka kući gdje je odigrao jednu od najlošijih predstava koju sam gledao od jednog profesionalca.
  • Sajla
    10k
    u Ferencvarosu nisu htjeli produžit ugovorJakovK6

kad je dolazio, pisalo se da je on taj koji nije htio produžiti. Ljubičić nam je upravo došao kao slobodan igrač, trebaju li nam se i zbog njega već sad paliti alarmi?
  • Izet Hajrović
    5.7k
    pa dobro, nije da su mu navijači zviždali svaku utakmicu. Ne razumije hrvatski pa ga komentari ne bi trebali dirati, pogotovo njega koji je flegma. Uostalom, vratio se na kraju sezone u ovih par utakmica što je igrao i pokazao da vrijedi pa nije bilo nikakvih problema s navijačima. Apsolutno ništa nije skrivio navijačima, ispada da je omraženiji od Machada koji je pokazao srednji prst navijačima. Ne bih sada dalje o toj temi, raspravit ćemo tijekom ili na kraju sezone ako bude potrebe.
  • ElDorado
    4.4k
    Stvarao se od pocetka neki hype da je on kao kapitalac iako lik ima nikskav CV. Ak cemo iskreno plivao je od prve tekme, samo je rezultat to pokrio.
  • Shkera
    472
    A di je Dabac na slici s KTC-om?
    Jel ovo chatGPT možda? :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.