• JakovK6
    288
    Ajde nemojte se loviti na ovaj bezvezni članak...
  • Crni86
    18.1k
    Nemaju info pa pisu… stvaraju price na temelju onog sta imaju dostupno
    Nije li prosli tjedan misic odlazio? Sad rpg? Tko je sutra na redu? A igrace dovodimo tako da oni saznaju 5 do 12 tako da olivari i tomek su pouzdani kao i vakula i njegovo vrijeme

Mislim da bi svatko da rpg ostane.
  • criticus
    5.4k
    svi odlaze samo Mmaee i Cordoba ostajuShkera

Molim Sjever da korigira riječi pjesme. Hvala.
  • Paggini
    74.5k
    Ako dodje ponuda od 6, 7 milijuna za RPGa, ok. Ako dodje od 2 milijuna, neka igra iduce godine do isteka pa lp, lp.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Problem je samo kaj dođe trenutak kada nema više tko hoće.
  • Olmic
    5.5k
    Ako/kad dode dominguez bit ce zanimljivo hoce mu dat broj 5
  • Zg123
    3.1k
    Meni se cini da Skegro opet preko novinara gura svog pulena pa Droljivari ovo objvaljuje za RPG-a

Sto se Vrbe tice mene on nikad nije dojmio i daleko je on od nekog velikog potencijala kao sto pojedini tu pisu
  • rokikaciga
    8.1k
    Jebote pa Dinamo smo. Uvijek ima netko tko hoce!
  • tp1997
    2.3k
    Nadam se da nitko u klubu nije toliko glup da je unaprijed odlučio da će RPG biti zamjena Valinčiću.
  • skener
    6.7k
    Nadam se da nitko u klubu nije toliko glup da je unaprijed odlučio da će RPG biti zamjena Valinčiću.tp1997

Ne samo da su odlučili, nego su odmah pohitali to javiti Olivariju da i on zna
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Bolji od RPGa? U ovom trenutku? Za nama prihvatljive novce? Ne znam, možda ima ako se dublje kopa. To je inače U Hrvatskoj bio uvriježeni stav u 20ima i gle čuda sad HNB javlja da nam fali 400.000 radnika.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ma nebitno jel bolji. Pricam o nacinu rada kako je Sir Alex radio a ne sta jebeni HDZ radi... Sir Alex je napravio mozda i najuspjesniji klub na svijetu svojim metodama. Beckham hoce van? Siroko ti polje. Ruud? Bye bye...i brojni drugi

I jesu li zamijenjeni uspjesno? Naravno da jesu. Posao Bobana, Kove i Dabca je da nemaju zatrovanu svlacionicu sa nezadovoljnim likovima koji iza leda samo rade spacke, provociraju i smanjuju moral. Radije cu na beku imat sretne, motivirane Morisa i Mikica (jebiseSkegro) nego Morisa i razjebanog RPG.
  • Gelipter
    4.4k
    Nadam se da su ovo fakat samo pusta naklapanja Droljivarija kojem je sunce dodatno smutilo pamet. Ako je tako onda bi bilo fora da Klub uskoro uz Mudražiju za manekena postavi RPG-a za novu odjeću iz shopa i objavi onako suptilno. :cool:
  • scooniepenn
    6k
    S obzirom da je naša lijeva strana obrane potpuno nova i da je i Galešić praktički nov sa samo jednom polusezonom, prodaja RPG-a nakon ovakve rekonstrukcije bi po meni bila blago rečeno besmislena. Osim toga, za naći zamjenu jednake kvalitete njemu će trebati i puno sreće, a ne samo iskrcati 2 milje ili neki sličan iznos. Čovjeku treba prezentirati koliko nam je važan i da će adekvatno tome i biti plaćen kao lider novog Dinama što bi mogli biti dovoljno dobri argumenti da i nadalje ostane s nama.
  • Sajla
    15.6k
    novinarska naklapanja. prema capologyu RPG je zaradio u karijeri nešto više od 6 mil eura bruto. nama je izrazito vrijedan i zaslužuje biti među bolje plaćenima, a mislim da drugdje ni ne može dobiti značajno više. tu mu je prijatelj i zemljak KTC, omiljen je i među navijačima, ne vidim razloga da ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.