• scooniepenn
    5k
    RPG je jedan od svega nekoliko igrača za koje možeš reći da su i u onom kaosu koji je donijela prošla sezona bili suvisli na terenu i pružali većinom jako dobre partije. To mislim najbolje govori o tome kakav je kalibar i koliko tek može dati u posloženom sustavu gdje svatko zna svoju ulogu. Od prvog dana tvrdim da Dinamo boljeg desnog beka teško može imati i da s 11 igrača njegove razine mi bez problema ulazimo svake sezone u knock out fazu Lige prvaka.
  • Fan
    1.2k
    Vrba za 250k + 40% je ok.
    Ako bude loš, uvaljali smo škartnog igrača za 250k, ako bude dobar i proda se za 4m+, dobijemo ukupno 2 milje, a Osijek preuzima cijeli rizik. Naravno da je uvijek bolje da mi odgojimo igračinu i prodamo ga za 10+, al jbg, Vrba, barem zasad po prikazanom, nije generacijski talent gdje si mi možemo priuštiti dati mu vrijeme.

RPGa ostavit do isteka ugovora ako ne želi potpisat novi osim u slučaju da netko ponudi 5+m eura. Bitno je da imamo jednog od najkonstantnijih igrača prošle sezone i da Valinčić ima uz koga stasati.

A jel bi mogo netko od insajdera, ak nije problem, još jednom pojasnit situaciju s Mbukuom? Ja sam bio dojma da je čovjek već otišao iz Dinama, čak ga nema više ni na službenoj stranici Dinama pod igračima, otkud onda onaj članak da se Montpellier zanima za njega???
  • tp1997
    1.6k
    A jel bi mogo netko od insajdera, ak nije problem, još jednom pojasnit situaciju s Mbukuom? Ja sam bio dojma da je čovjek već otišao iz Dinama, čak ga nema više ni na službenoj stranici Dinama pod igračima, otkud onda onaj članak da se Montpellier zanima za njega???Fan

Ovo i mene zanima.
  • skener
    4.1k
    Kada se KTC priključuje momčadi?

Ili on čeka tamo kraj Rujna da opet uleti kada bude frka
  • Ludovic IX
    9k
    Doveli smo 10 igrača. Ako smo fulali samo 2-3, napravili smo vrhunski posao. Ne možemo očekivati od svih 10 da budu top. Također, 2-3 koja smo pustilo ce vjerojatno imat top sezonu iduću. Preveliki su to brojevi da sve pogodimo
  • Droljo
    17.6k
    Ja mislim da smo sve pogodili ali jebat će nas ozljede. Tog se bojim. Znalo nam se desit da jedva dočekamo igrača i ozlijedi se na duže...
  • tp1997
    1.6k
    Prenosi i Ničota da bi RPG mogao otići, da ima već ponude
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Ne vjerujem da će RPG otići, on treba biti u temelju novog Dinama i među rijetkima je pokazao i u onakvoj turbulentnoj sezoni kakav je igrač. Bio je na razini unatoč očajnim izvedbama većine suigrača.

Valinčić je idealna zamjena, ali on po meni nikako nije spreman biti prva opcija i lud je onaj koji kaže da je bolji od RPG-a, odnosno da je najbolji desni bek lige.

Čak i ako želi otići je definitivno bolje da ostane ovdje godinu dana jer nam u prvih 11 iz prošle sezone ostaju Nevistić, Mišić i on te Stojković koji zauzeo mjesto u prvih 11 tek u drugoj polusezoni i Galešić koji je tu tek polusezonu, a propustio je dosta utakmica što zbog rošada, što zbog suspenzija.

Mi sad realno ne bi ni mogli dobit neke novce njegovom prodajom s obzirom da ulazi u zadnju godinu ugovora, a puno nam više znači na terenu.
  • Borovljanin
    241

Te pare Osijek za Vrbu može dobiti jedino ako on bude najbolji igrač lige. Pa reprezentativnog golmana su prodali za dvije, najveću zvijezdu kluba su glavom konkurentima prodali za 2,7 milijuna…
    Loš je biznis ako na njemu zaradimo 2-3 milje. To znači da je dobar igrač i da bi ga mi prodali za barem 3 puta toliko da smo mu dali šansu.
  • Dzoni
    1.5k
    Nadam se da će potpisati RPG, to bi bio jedan od većih gubitaka za Dinamovu momčad, ali ako sjedne nekih 5 milijuna, zahvalit mu se i prihvatiti ponudu.
    Rekao bih win win situacija za nas, ili najbolji desni bek lige ili novci i 2.najbolji desni bek lige
  • Mr Anderson
    12.3k
    Ma kojih 5 milijuna za RPG-a, tko bi nam dao? Mi smo ga doveli besplatno. Koliko god se on nama činio dobar, ima on dosta mana, pogotovo defanzivno. A ni voljni moment mu nije uvijek kako treba. Mogla bi doći ponuda 1.5 do 2 milje maksimalno i ne treba ga za te pare prodati. Osim ako Boban nema u rukavu nekog boljeg desnog beka.
  • Paggini
    55.7k
    A uvijek možemo raskinuti s njim, dati mu otpremninu pa da može imat papire da potpiše
  • Fan
    1.2k
    Trenutno nije bolji od nijednog našeg igrača niti ima veći potencijal. Umjesto koga i na kojoj poziciji bi ga igrao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.